• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin iyiliği altinda eziliyorum

Bdv'de neler var, sen hâline şükret mantığından kopsak iyi olur. Bir evliliğin tek derdi şiddet, ihanet olamaz, uyumsuzluk dediğimiz olay çok ciddi bir sıkıntıdır.

Haksız ya da nankör değilsin. Hayat yemek, içmek, ev geçindirmek, gibi genel işleyişler dışında beklentiler verir insana. Misal şehir dışı kaçamağı olur, misal bir akşam yemeği, misal bir gece gezmesi. Bunlar evlilikten ziyade insanlara bireysel terapidir esasen. Ve bu noktada senin bu beklentide olman çok doğal.

Maalesef emekli modu bir insanla hayata devam etmek çok zor. Evet bosan demiyorum, ama çok zor. Bu yapıda bir insanin ne ölçüde değişeceği hakkında da net bir fikrim yok, ancak bunlar için belli bir yol çizmek şart.
Arti 100000...
Ayni fikirdeyim..benimde esim biraz konu sahibinin esine benziyor.Yani asla pasif degildir tam tersine ama asosyaldir kendisi..bir yere gidiceksek planlari ben yaparim Allahtan olmaz demiyor ama bir sure sonra insan bikiyor plan yapmaktan.Ondanda brseyler bekliyor.Oda mecburen bana uymak zorunda kaldi yazik))
Tamam deli gibi calisiyor cok yorgun geliyor eve ama esler birbirine kaliteli zaman ayirmaz ise o evlilik bir süre sonra cikmaza girmeye başlar..
Konu sahibine hak veeiyorum yani kolay degil.Uyumsuzluk cok kötü.
Konu sahibi eşinizin de sevdigi aktiviteler varmi mesela? Onlari yapmakla baslasiniz.Birgun onun hoslanacagi bir yere çıkın birgun sizin.
Evde de yapilacak seyler var film izlemek dişinda..

Tabiki eşim iyilik meleği değildir.Onun da kötü yönleri var.
Eşim aileme karşi çok yardim eder ,hiç gücenmeden söylenmeden her ricalarinda koşar .Bügün mesela babami (80)ve annemi (75)yalniz doktura götürdü.Ben dedim işyerimden izin alirim götürürüm dedim ama eşim öğlenci olduğu için ben giderim dedi.
Yarinde beraber tekrar gideceğiz eve yeni koltuklar geliyor ,evi toplayip eski koltuklari kaldiracağiz.
Bunda ne var demeyin ayni bölgede iki tane erkek kardeşim var.
Herşeye eşim koştumu kardeşlerimin adina ben utaniyorum .Kimse ilgilenmiyormu acaba yada babam biz biraz daha yakin olduğumuz için hep bizi ariyor.
Ben eşime karşi mahcup oluyorum kendimi ezik ve borclu hisediyorum.sanki yerini telafi etmem gerekiyor gibi.

Bana karşida merhametli sesiz sakin biri.
Ben hasta oldummu her işi yapar bana çocuklar gibi bakar .Kavgalarimizda ben ne kadar bağirsamda cağirsamda çok nadir bağrir.Öfkesini kontrol eder ve susar bekler .
Bu kadar iyi olmasina rağmen ben mutsuzum .Bana göre çok pasif ,heyecan diye bir şey yok .
Birde hayattan hedefi yok ,ye iç ve çaliş ve birde cinsellik oldumu yaşamak bu demektir onun için .Bana bunlar yetmiyor .Ben gezmek eğlenmek gülmek istiyorum.
Hayattimda bir hedefim olsun istiyorum ama artik beraber hayel bile kuramiyoruz.
Onunla beraber hiç beraber zevk aldiğimiz olay yok.
Ikimizde başka telden çaliyoruz.
Birde zamaninda yaptiği hatalardan dolayida evliliğimiz etkilendi.
Aslinda bazen ayrilmayi düşünüyorum ama diyorumki nerde bulacaksin ailene ve sana böyle düskün adami ve susuyorum.
Bilmiyorum yoksa benmi fazla beklenti içindeyim? Hayat bu mu,yemek içmek yatmak calişmak.
Düşüncelerime nasil yön verebilirim?
Size rahat batiyor galiba..

eşiniz öğretmen mi?"öğlenci",yazmışsınız da.

ama bu adam yıllardır çalışmamış.her konunuzda,adamı bir güzel ezmişsiniz.şimdi iyiliğinin altında siz eziliyorsunuz.

nasıl iş anlamadım.
Eşim ögretmen değil .vardiyale çalişiyor .
Bende asistam olarak calişiyorum.
Eşime ezemeye gelince onu sadece çalişmasi gerekiyordu.

Arti 100000...
Ayni fikirdeyim..benimde esim biraz konu sahibinin esine benziyor.Yani asla pasif degildir tam tersine ama asosyaldir kendisi..bir yere gidiceksek planlari ben yaparim Allahtan olmaz demiyor ama bir sure sonra insan bikiyor plan yapmaktan.Ondanda brseyler bekliyor.Oda mecburen bana uymak zorunda kaldi yazik))
Tamam deli gibi calisiyor cok yorgun geliyor eve ama esler birbirine kaliteli zaman ayirmaz ise o evlilik bir süre sonra cikmaza girmeye başlar..
Konu sahibi eşinizin de sevdigi aktiviteler varmi mesela? Onlari yapmakla baslasiniz.Birgun onun hoslanacagi bir yere çıkın birgun sizin.
Hoşlandiği şeyler yok..
Bilmiyorum yanii..

Arti 100000...
Off keşke dediğin gibi olsa ..
Gitmez ayarlasam bile gitmez.
Kackez ayarladim sonra gelmiyorum gitmiyorum dedi herkesde eşiyle beraber olunca bende gitmedim iptal etmek zorunda kaldim.
Çok kötü duygu bu..

Off keşke dediğin gibi olsa ..
Gitmez ayarlasam bile gitmez.
Kackez ayarladim sonra gelmiyorum gitmiyorum dedi herkesde eşiyle beraber olunca bende gitmedim iptal etmek zorunda kaldim.
Çok kötü duygu bu..
O zaman onu karsiniza alin ve gayet net ve ciddi olarak konusun.zamani gelmis.
Ona bu durumdan dolayi mutsuz oldugunuzu bu sorunu halletmekten yana degilse ayrilmayi dusundugunuzu acikca soyleyin.Belki kafasina dank ederde kendisine çeki düzen verir

Böyle adamlar gerçekten bulunmuyor degerini bilin.siz onu yönlendirin siz hayatınıza renk katacak planlar yapın durup sessiz sedasız bişey beklemeyin siz biraz dürterseniz eşinizde ayak uydurur

Aslında bende ilk başta bulmuş ta bunuyor olduğunuzu düşündüm ama yağtığı hatalar yüzünden evliliğimiz etkilendi dedin.. neydi o hatalar ?? Aldattı mı?? Ondan mı soğudun??

Esiniz bu kadar uyumlu birise onu siz tesvik etmeye ne dersiniz. Iliskiniz icin bu ufak cabayi harcayarak ona karsi hissettiginiz minneti de odemis olursunuz belki.

Ev arkadaşı aramiyoruzki ask ariyoruz heyecan şehvet . Huzur arasak huzur evine yerleşiriz yada sadece iyi bir dost buluruz kız arkadaş buluruz niye kimse anlamıyor duygusal açız. Bende eşimi anlatırım ay nekadar iyi biri derler iyi biri demek yetmiyor . Bugün doğum günüm şuan uyuyor bi 10 dk önce söz dizisini izleyen adam şuan uyuyor bir kutlayıp yatamazmiydi. Dizilerini izler uyur yemek yer uyur hep bi uyku hali ici geçmişlik 22 yaşındayım daha çok sıkıldım . Ruhumu emdi kendininki yetmiyor gibi .

Back
X