Valla bir an ölümcül bir hastalığa yakalandınız da eşinizi kendinizden uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz sandım :)
Belli ki zamanında çok yara almışsınız ve kimse o yaraları görmek,iyi etmek istememiş,sadece üstü kapanmış.Kaç sene olmuş hala kanıyor,hem size hem eşinize zarar veriyor.Geçmiş konusunda ne kadar haklı olsanız da böyle bir sebepten sevdiğiniz,sizi seven,iki tane de evladınızın olduğu yuvayı yıkmak gerçekten fazla anlamsız ve bencilce.Eşim için diyorsanız sıkıntı yaşadığınız ilk zaman ayrılıp yolun başında hem ona hem size farklı hayat imkanı sunulabilirdi ama şu anda gerçekten çok boş bir meseleyi dert etmişsiniz.Ben de çoğu şeyi unutamadım şansıma uzak olunca senede bir görüyorum,bir sene önce evime ömür boyu girmeyecek dediğim görümcemi geçen hafta eşim hatırına ağırladım.İki seneniz telef olmuş başka insanlar için,kim bilir ne mücadeleler verip buraya kadar getirdiğiniz yuvayı şimdi ayda bir olan kahvaltı meselesi için mi yıkacaksın,kızlarınız ne olacak,sizi sevdiği halde ayrıldığınız kocanız ne olacak.Velev ki yeniden evlendi kv aynı kişilikte olduğu sürece bundan sonra gelen gelinle anlaşacakları ne malum.Karşıdaki insan değişmediği sürece eşiniz dünyadaki hiçbir kadınla mutlu olamaz,kendinizi suçlamayın bırak azıcık ağlasın zamanında sen de çok ağlamışsındır.Ve lütfen gerçekten boşanmayı düşünmüyorsanız bunu çocuk oyuncağı gibi dile getirmeyin,eşinizin şu an hala diretmesi yanlış ama erkekler bizim gibi senelerce mesele yapmıyor olayları -ki zaten bizim çektiğimizi de çekmiyorlar genel olarak-o yüzden o iki sevdiği kadının artık daha yakın olmasını istiyordur.Eşinizle oturup sakince konuşun,sürekli geçmişi dibine kadar sıyırarak değil ama içinizde kalan burukluğu anlatın,bende senin arada kalmanı istemezdim ama karşılıklı anlaşmazlıklar oldu,unutamayacağım şeyler yaşadım ve annenle ne kadar çok görüşürsem o yaralar yeniden kanıyor,huzurumuz daha çok kaçıyor,seni anlıyorum arada görüşelim ama benden sürekli bir muhabbet bekleme gibi gibi..Ve de siz davet etmek yerine mesele bir poğaça yapıp hep beraber gidin kv evine.Hem misafir olarak gidince darlanınca kaçarsın,hem çoluk çocuk babaneyi görür,eşin mutlu olur.Lütfen daha sakin ve mantıklı düşünün..