eşimin iyiliği için ondan boşanmak istiyorum

Ya siz haklı değilsiniz ya eşiniz ana kuzusu. Ayrıca kendisi annesinin evine gidiyormuş ne diye sizi zorluyorki kahvaltı yapalım diye. Kesin annesi doldurdu bunu gelin beni çağırmıyo diye. İki çocuğun varmış eşine söyle boşanalım diye. Ben annenle yapamam dersin. Bence eşin boşanmak lafını duyunca aklı başına gelir

Boşanmak lafı bir evlilikte, heleki ortada cocuklar varsa, asla tehdit olarak kullanilmamali. Ciddi bosanmayi düşünüyorsa acsin. Zaten az görüşüyor

Yani idare etmeye çalışsanız. Ben de bayılmıyorum ama evime 2 ayda bir geldiğinde güzelce ağırlayıp 1-2 ay yine aramıyorum.

Sevmediğimi, eşim için katlandığını biliyor ve anlıyor. Bir iki laf sokuyor. Gidiyor sonra.
evime geldiğinde bende asla saygısızlık etmiyorum hizmetini yapıyorum 3 ayda o bana gelir 3 ayda ben ona giderim. eşim sık görüşmek istiyor.

Tamam sevgi göstermeyin ,ama evinize gelmesine de karışmayın derim. Netice de oğlunun da evi. Gelmek isteyebilir.
Saygılı bir şekilde davranırsanız her iki tarafta mutlu olur bence. Birde bu sebepten 2 çocuğunuzu heba etmeye değer mi bilemedim açıkcası..
evime gelsin ama sık gelmesin istiyorum. eşim ben kendiliğimden çağırayım davet edeyim istiyor bunuda ben yapamıyorum

Aman bazen ne kadar büyütüyorsunuz bazı şeyleri anlamıyorum...

İki çocuk, mutlu bir evlilik varken, ayda 1 kayınvalideyi kahvaltıya çağırmaktansa boşanmayı düşünüyorsunuz...

bence düşündüğünüzden de degil,
eşiniz diretmesin, size ısrar etmesin, geri adım atsın diye koz olarak kullanıyorsunuz.

Kimseye karşı bu kadar kindar olmayın.
En başta kendinize zarar...

Geçmişte yaşadığın olayların hepsi halı altına süpürüldüğü ve senin haklılığının arkasında durulmadığı için şuan sen böylesin.

Eşin sana zamanında ya da şuanda.. hayatım sen çok haklısın, hiç kolay değil yaşadıkların ama annem işte atsam atamam satsam satamam ne olur benim hatrım için idare et dese.. sen eşin için seve seve kahvaltıya çağırırsın.

Ama eşinin şuan bu baskısı seni daha fazla geri çekiyor.
Şu an suçu kendinde arama.. eşini suçlu görüyorum.
Ağlayıp sızlanacağına karısını anlamaya çalışsın.
Duygularını hissetmeye çalışsın .. senin her zaman yanında ve arkanda olduğunu hissettirsin inan kv ne halt yerse yesin sen görmezden gelirsin.

evime gelsin ama sık gelmesin istiyorum. eşim ben kendiliğimden çağırayım davet edeyim istiyor bunuda ben yapamıyorum

Bazı şeyleri unutmak zaman alıyor. Ama baya olmuş sizin köprünün altından sular akalı.. Bence eşinizi seviyorsanız arada da olsa isteğini yapabilirsiniz.

Kimse kv'sine bayılmıyordur şurada emin olun, çoğu da sizin gibi sıkıntı çekmiştir hala daha belki çekmeye devam ediyordur. Eşinizin annesi yani atsan atılmıyor satsan satılmıyor, eşiniz de evlat olarak annesine ilgi alaka gösterilsin istiyor (hoş burada bence de bencillik söz konusu), zaten 3 ayda bir görüşüyorsunuz araya bir iki davet daha serpiştirseniz bir şey olmaz, ama sizin davet etmenizi beklemesi de ayrı saçmalık. Bu eşler neden ailesi ile eşi arasında dengeyi sağlayamaz bunu anlamıyorum bir türlü. Kadınlara bakıyorum hiç anne babası sebebiyle esiyle kavga eden yok herkese dozunda kararında davranıyor dengeyi sağlıyor, bir de erkeklere bakıyorum yok yaa ana kuzusu oluyorlar, ayrı bir "ev" olduğunu kabullenip ona göre çizgiyi çeken yok.

Aman bazen ne kadar büyütüyorsunuz bazı şeyleri anlamıyorum...

İki çocuk, mutlu bir evlilik varken, ayda 1 kayınvalideyi kahvaltıya çağırmaktansa boşanmayı düşünüyorsunuz...

bence düşündüğünüzden de degil,
eşiniz diretmesin, size ısrar etmesin, geri adım atsın diye koz olarak kullanıyorsunuz.

Kimseye karşı bu kadar kindar olmayın.
En başta kendinize zarar...
inanın öyle değil. eşimin ağlaması beni çok etkiledi. ben ağlattım onu o nedenle düşündüm bunu

Geçmişte yaşadığın olayların hepsi halı altına süpürüldüğü ve senin haklılığının arkasında durulmadığı için şuan sen böylesin.

Eşin sana zamanında ya da şuanda.. hayatım sen çok haklısın, hiç kolay değil yaşadıkların ama annem işte atsam atamam satsam satamam ne olur benim hatrım için idare et dese.. sen eşin için seve seve kahvaltıya çağırırsın.

Ama eşinin şuan bu baskısı seni daha fazla geri çekiyor.
Şu an suçu kendinde arama.. eşini suçlu görüyorum.
Ağlayıp sızlanacağına karısını anlamaya çalışsın.
Duygularını hissetmeye çalışsın .. senin her zaman yanında ve arkanda olduğunu hissettirsin inan kv ne halt yerse yesin sen görmezden gelirsin.
inanın benim duygularımın tercümanı olmuşsunuz.

kocamı çok seviyorum 12 yıllık evliyiz 2 de kızımız var.oda beni çok seviyor eminim. çok güzel günlerimiz oldu. birçok şehir gezdik bir çok anı biriktirdik. 2 günlüğüne başka bir yere gitsem şarkılar gönderen mesajlar gönderen çok özlediğini söyleyen bir insan hasta olsak o veya ben birbirimizin arkasından ilaç gezdiririz.
ancak çözemediğimiz bir sorun var kayınvalidem evliliğimizin ilk 2 yılı aynı evde yaşadık. kv bana çok çektirdi onun yüzünden boşanmalık olduk. o günlerde öyle bir nefret ettimki ondan ne yaparsam yapayım kalbim dönmüyor ona karşı. eşimde annesini çok seviyor. kızlar evime gelsin istemiyorum yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. olmuyor. kv de pek gelmez evime ayda bir belki. eşim dün sitem etti. bir pazarda annemi kahvaltıya çağırsan dedi. iki adım ötede evime gelemiyor dedi. eşim istediği zaman çocuklarla gidiyor annesine. tartıştık gelmiş geçmiş karıştı. baktım eşim ağlıyor. onu en son 10 sene önce babasının cenazesinde ağlamıştı. bu bana çok dokundu. yüreğim acıyor. benim yüzümden göz yaşı döktü. ama ben bu saatten sonra kv deme eşimin istediği gibi davranmam mümkün değil. saygısızlık etmiyorum ama sevgi gösteremem. eşimden ayrılıp onu benden kurtarmak istiyorum.
Yok artık :işsiz:

inanın öyle değil. eşimin ağlaması beni çok etkiledi. ben ağlattım onu o nedenle düşündüm bunu

Tamam boşanın o zaman.
Haklısınız, evliliğin büyük bir kısmı insan yönetmekten geçiyor.
Kayın aileyi, bazen birbirimizi, bazen çocuklarımızı, bazen arkadaşlarımızı...
zarar görmeyelim, tatsızlık çıkmasın, saygımızı koruyalım, birbirimizin yüzüne bakabilelim diye insan ilişiklerimizi yönetiyoruz...

Siz zannediyor musunuz ki herkes herkese bayılıyor?
Çalışanların yüzde 60-70 i patronundan, amirinden nefret ediyor ama idare ediyor.
Evli insanların büyük büyük bir çoğunluğu; kayınvalide, görümce, elti gibi bir arada olduğu insanları sevmiyor ama saygısını bozmadan görüşüyor...
hayatınızdaki tek engel buysa fazla abartmışsınız kendi içinizde.

SAÇMALAMAYIN !! çocukta değilsiniz ama şu düşündüğünüz şey ne kadar saçma birşey.
3. kişi için güzelim yuva mı yıkılır!?
Gerekirse kendinizden ödün verip; içinizi soğutup herşeyi silip kv ile baştan başlayacaksınız.
Ama yok ben kolaya kaçarım diyorsanız; buyrun boşanın.....

dikkat çekmeye mi çalışıyorsunuz pek anlayamadım.siz boşanmyı sevgiliden ayrılma falan mı sanıyorsunuz acaba?

eksik anlattığınız şeyler var bence bu olayda.bu nedenle çok kimse sizi anlayamadı burada
sanırım kavga büyüdü esk, defterler açıldı sizde eşinizde ağır laflar ettiniz

kolay kolay yaşını başını almış bir adam ağlayamaz gibi.

Back
X