eşimin iyiliği için ondan boşanmak istiyorum

Esinizle mutluysaniz ayrilmayin cocuklarda var bir mutlu yuva kolay kurulmuyor benim kv sirf kp hatriina kaynanasiyla konusuyor kv kaynanasi cok cektirmis oyle boyle degil yani kv esime dogum yaptiginda bile bebegin nenesi kim demis hemsire kadin demis ki ben komsusuyum hayrima geldim demis kalbim sogudu diyo kv dem ama yine kp hatrina konusuyor mecbur sık olmasada gelip gidiyorlar mecbur degilsiniz ama esinizin hatiri icin katlanabilirsiniz belki bu yuzden bosanmayin...kvalidenizi sevindirmeyin bosanip bence iyi dusunhn allah yardimciniz olsun

şurda kaynananasindan cok ta memnun olan kac kisi var bilmiyorum memnun olmayan yapilanlari unutmayanlardan biride benim ancak esime hic bir zaman annen evime gelmesin demedim
bende bayilmiyorum gelince agirlayip gonderiyorum soyleyecek laflari olmasin diye
oda bir ananin evladi sonucta herkes ister annesinin evinde bir bardak cay icmesini evlenince iki tartistilar diye annesinin evin kapisindan girmesini istememek yersiz bence

kocamı çok seviyorum 12 yıllık evliyiz 2 de kızımız var.oda beni çok seviyor eminim. çok güzel günlerimiz oldu. birçok şehir gezdik bir çok anı biriktirdik. 2 günlüğüne başka bir yere gitsem şarkılar gönderen mesajlar gönderen çok özlediğini söyleyen bir insan hasta olsak o veya ben birbirimizin arkasından ilaç gezdiririz.
ancak çözemediğimiz bir sorun var kayınvalidem evliliğimizin ilk 2 yılı aynı evde yaşadık. kv bana çok çektirdi onun yüzünden boşanmalık olduk. o günlerde öyle bir nefret ettimki ondan ne yaparsam yapayım kalbim dönmüyor ona karşı. eşimde annesini çok seviyor. kızlar evime gelsin istemiyorum yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. olmuyor. kv de pek gelmez evime ayda bir belki. eşim dün sitem etti. bir pazarda annemi kahvaltıya çağırsan dedi. iki adım ötede evime gelemiyor dedi. eşim istediği zaman çocuklarla gidiyor annesine. tartıştık gelmiş geçmiş karıştı. baktım eşim ağlıyor. onu en son 10 sene önce babasının cenazesinde ağlamıştı. bu bana çok dokundu. yüreğim acıyor. benim yüzümden göz yaşı döktü. ama ben bu saatten sonra kv deme eşimin istediği gibi davranmam mümkün değil. saygısızlık etmiyorum ama sevgi gösteremem. eşimden ayrılıp onu benden kurtarmak istiyorum.
Eşinizi sevdiğinize emin misiniz ? Çünkü insan seviyor ve gerçekten değer görüyor, seviliyorsa o insan için biraz da olsun bir şeyler yapabilir. Eşinizin annesi sonuçta atacak değil elbette arada bir de olsa annesinin evine gelmesini ister. Bu konuda anlayış göstermek zor olmasa gerek. Sevgi gösteremem demişsiniz ama evine davet edip bir misafir gibi ağırlamak için sevgi ile boynuna atlamak zorunda değilsiniz. Surat yapmadan elinizden geldiği kadar ağırlamaya çalışsanız bile yeter. Eğer eşiniz size değer veriyor ve seviyorsa bence bu kadarını da onun gönlü hoş olsun diye yapmak insana bir şey kaybettirmez aksine kazandırır. Eşinize üzüldüm açıkçası. Annesi sonuçta ne olursa olsun ne kadar kötü olursa olsun arada bir evinde onu da görmek ister. Aile içine müdahale ettirmediği sürece bu kadarına hakkı olmalı bence.

Son düzenleme:
ayrılıp hem çocuklarınızı hem eşinizi hemde kendinizi perişan edeceğinize ayda bir çağırın sinirden ölmezsiniz ya, ama boşanmak hepinizi alt üst eder. en azından çocuklarınız için ayda bir görüşmeye değer diye düşünüyorum. Olaylara biraz pozitif bakmayı denerseniz inanın herşey öyle olmaya başlar.

Sizde sevgi göstermeyin saygımızı da koruyun eşini seviyorsan ona bunu yaomamalisin sen gidince çok mu mutlu olacak ..
Meraba meraba ol Burak gelsin davet et eşine de anlayış göstermelisin empati kurmalısin yanlış sularda yüzüyorsun boşanınca seninde pek mutlu olacağını sanmıyorum umarim boşanınca buraya konu acmazsin kocami özledim diye hankinda hayırlısı olsun .

kocamı çok seviyorum 12 yıllık evliyiz 2 de kızımız var.oda beni çok seviyor eminim. çok güzel günlerimiz oldu. birçok şehir gezdik bir çok anı biriktirdik. 2 günlüğüne başka bir yere gitsem şarkılar gönderen mesajlar gönderen çok özlediğini söyleyen bir insan hasta olsak o veya ben birbirimizin arkasından ilaç gezdiririz.
ancak çözemediğimiz bir sorun var kayınvalidem evliliğimizin ilk 2 yılı aynı evde yaşadık. kv bana çok çektirdi onun yüzünden boşanmalık olduk. o günlerde öyle bir nefret ettimki ondan ne yaparsam yapayım kalbim dönmüyor ona karşı. eşimde annesini çok seviyor. kızlar evime gelsin istemiyorum yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. olmuyor. kv de pek gelmez evime ayda bir belki. eşim dün sitem etti. bir pazarda annemi kahvaltıya çağırsan dedi. iki adım ötede evime gelemiyor dedi. eşim istediği zaman çocuklarla gidiyor annesine. tartıştık gelmiş geçmiş karıştı. baktım eşim ağlıyor. onu en son 10 sene önce babasının cenazesinde ağlamıştı. bu bana çok dokundu. yüreğim acıyor. benim yüzümden göz yaşı döktü. ama ben bu saatten sonra kv deme eşimin istediği gibi davranmam mümkün değil. saygısızlık etmiyorum ama sevgi gösteremem. eşimden ayrılıp onu benden kurtarmak istiyorum.
Böyle bi sebep için boşanmayı düşünmek çok saçma. Bende kayınvalidemi sevmiyorum ama mecburen arada görüşüyorum eşim hatrına ne var bunda ölürmüsün ayda bir kere görüşsen eşşeğin hatrı yoksa sahibinin var diyerek davranırım. Bu kadar basit boşanmak nedir?

gecmişte kaldı unut artık diyor. ama olmuyor bende böyleyim işte sevmediğim insana seviyormuşum gibi davranamam

Bende sizin gibiyim kv nin yaptıklarını ve halen yapmaya çalıştıklarını unutamıyorum ama kendime şöyle diyorum; onun amacı zaten bizi mutsuz etmek niye amacına ulaşmasına izin veriyorsun? Cahil kadın de bırak boşver, önemseme. Bu kadar önemsedikçe onları önemli hale getiriyoruz zaten.

Ne sorunlar yaşamıştınız kv ile?

Aman bazen ne kadar büyütüyorsunuz bazı şeyleri anlamıyorum...

İki çocuk, mutlu bir evlilik varken, ayda 1 kayınvalideyi kahvaltıya çağırmaktansa boşanmayı düşünüyorsunuz...

bence düşündüğünüzden de degil,
eşiniz diretmesin, size ısrar etmesin, geri adım atsın diye koz olarak kullanıyorsunuz.

Kimseye karşı bu kadar kindar olmayın.
En başta kendinize zarar...

Aynı şeyleri yazacaktım ki yazılmışı varmış :)

+1

Kv için sevdiğiniz esşinizden boşanmayın. 2 de çocuğunuz var zaten.. Bu dünyada yalnızlık çok zor. Kv bu gün var yarın yok.. Kocanız annesine kendisi gitsin siz gitmeyiverin.. İlla her gelin kv görüşecek diye bişey yok.. Eşinize açık açık söyleyin kesin görmek istemiyorsanız. O kendisi gitsin annesine görmeye..

dün dedim boşanalım belki anneni sevecek onunla iyi anlaşacak birini bulursun dedim. boşanmayı düşünmeden önce neden çözüme gitmiyorsun diyor. onun çözüm dediği eskilere sünger çekip kv ile samimi olalım istiyor.

Canım eskiye sünger çekip samimi olunca kv düzelmeyecek. Erkekler nedense kendi ailesine gelince çok iyi niyetli. Ben de sünger çektim ama kv daha senesi dolmadan hiç bir sebep yokken gene küstü, iletişimi kesti. Ben de bekliyorum bakalım eşim ne diyecek diye. Olmuyor işte anlamıyorlar, anneleri değişmiyor. Samimi olmamak kaydı ile görüşsen eşine de bunu şart koşsan?

Adam size annemin boynuna sarıl, öpücüklere bir dememiş ki, arada gelsin demiş....

Kimse kv'sine bayılmıyordur şurada emin olun, çoğu da sizin gibi sıkıntı çekmiştir hala daha belki çekmeye devam ediyordur. Eşinizin annesi yani atsan atılmıyor satsan satılmıyor, eşiniz de evlat olarak annesine ilgi alaka gösterilsin istiyor (hoş burada bence de bencillik söz konusu), zaten 3 ayda bir görüşüyorsunuz araya bir iki davet daha serpiştirseniz bir şey olmaz, ama sizin davet etmenizi beklemesi de ayrı saçmalık. Bu eşler neden ailesi ile eşi arasında dengeyi sağlayamaz bunu anlamıyorum bir türlü. Kadınlara bakıyorum hiç anne babası sebebiyle esiyle kavga eden yok herkese dozunda kararında davranıyor dengeyi sağlıyor, bir de erkeklere bakıyorum yok yaa ana kuzusu oluyorlar, ayrı bir "ev" olduğunu kabullenip ona göre çizgiyi çeken yok.

Ülkemiz erkeklerinin toplu hastalığı bu...

Ben konunun altında eşimin iyiliği için mesajı almadım.
Bak, anamı çağır diyorsun ağlayıp zırlıyorsun sesini kes yoksa boşarım! Demek istiyorsunuz bence. İşin altında eşe gözdağı vermek var gibi gibi. :)
yok inanın öyle değil. ağlaması çok dokundu bana sanki benim yuzumden üzülüyor gibi ben olmasam daha iyi olacak gibi hissettim. sabah kendimi çok kötü hissediyordum. buraya konu açmak iyi geldi şimdi daha iyiyim

bazı kayınvalideler cidden, oğullarının mutluluğunu hiç mi istemiyorsunuz ya??? ne var paylaşamadığınız bu kadar?? konu sahibi gerçekten üzüldüm. eşin için de zor bir durum. arada kalmış. öyle yada böyle annesi tabi. bir yandan siz de çok haklısınız. ama boşanmak bence fazla olur. eşiniz belli ki çok iyi biri sizi de çok seviyor

İlk cümlenizi ben de sorguluyorum habire, yani kız annesi olunca aynı kv damada binbir ihtimam ama geline cadılık... Bu kafayı anlamıyorum anlamayacağım. Ne de olsa erkek boşansa yenisini bulur diyorlar herhalde ama kızlarına gelince aman aman bir şey olmasın damadı el üstünde tutalım (benim kv böyle)

Bazımız duyarsızın bayrak sallayanı bazımız safi duyar. Bir ortamız yok :KK31: yapmayın allasen öyle şey mi olur.

1 saat kv görmek uğruna cocuklarınız ile babasını ayırmak nasıl içinizi acıtmaz
ya da velayeti babaya verip cocuklarınızı görememek

bende bi aşk yaşamıyorum, cok büyük sorunlar yaşadım ama
şu an gayet yanyana günü birlikte olsa saatlikte olsa laylaylom geciriyoruz hayatı

yok inanın öyle değil. ağlaması çok dokundu bana sanki benim yuzumden üzülüyor gibi ben olmasam daha iyi olacak gibi hissettim. sabah kendimi çok kötü hissediyordum. buraya konu açmak iyi geldi şimdi daha iyiyim

Annesi size kötülük etmiş bu durumda olmanızda payı çok. Şöyle düşünün: Onu ağlatan annesi. Oğlunun hanımına saygı duymadı oğlunu incitti ve ağlattı.
Eşten boşanmak yerine daha çok yanında olun. Neden böyle düşünmüyorsunuz eşinizi seviyorsanız böyle düşünmelisiniz.

Back
X