eşimin iyiliği için ondan boşanmak istiyorum

Ay valla illallah geldi bu ana kuzusu erkeklerden, konu sahibi yanlış anlamayın lafım size değil benim başımda da aynı modelden bir tane var da. Hemen hergün bdv ye buna benzer konular açılıyor. Niye bu erkekler birey olamıyorlar, niye dengeyi kuramıyorlar. Yetiştirilme tarzları mı bizim toplumun hatası mı ben bu işin içinden çıkamadım.

Konu sahibi öncelikle duygularınızı iyice tartın, eşinizi anlattığınız kadar seviyor ve iyi geçiniyorsanız boşandıktan sonra çok pişman olursunuz. Bütün yolları deneyin en son çareniz boşanmak olsun en azından keşkeleriniz olmaz ilerde..

kendisi senin annen ile böyle şeyler yaşasa senin gibi tepkile verse sende kızsan hala en kötü sen olursun. neden erkekler ve anaları böyle ya kendileri annene atar yapsa neden çirkefliklerini sana ve annen gile yıkmak zorunda kalırlar?ne biçim dar bir bakış açısı.

Tmm unutmayın sevgide göstermeyin ama sizi böyle seven bir esin hatrına haftada 1 gün bazen bir yemekte bir çay oturmasında 2 saat 3 saat dayanilir bence .esinizin hatırı için bunu yapmalısınız bence .yuvanızıda yıkmayı falan düşünmeyin hiç bu sebeple

2 kızınız var sevdiğiniz ve sizi seven bir eşiniz var ve siz arada bir kayinvalideyi göreceğiniz yada kahvaltı yemek vs yiyeceğiz için boşanmak istiyorsunuz öyle mi? Yoksa ben mi yanlış anladım..Eğer öyleyse tövbeler olsun..

Ayrıca hanimefendi lütfen kendi öfkenizden önce çocuklarınızı düşünün.

Birbirinizi bu kadar severken kv nizle aranızın kötü olmasını istemiyor eşiniz. Arada tatsızlık olsun istemiyor. Kv ile aranızdaki problem halledilemeyecek kadar büyük mü? Kendisi hatalıysa hiç adım atmayı denedi mi?

kocamı çok seviyorum 12 yıllık evliyiz 2 de kızımız var.oda beni çok seviyor eminim. çok güzel günlerimiz oldu. birçok şehir gezdik bir çok anı biriktirdik. 2 günlüğüne başka bir yere gitsem şarkılar gönderen mesajlar gönderen çok özlediğini söyleyen bir insan hasta olsak o veya ben birbirimizin arkasından ilaç gezdiririz.
ancak çözemediğimiz bir sorun var kayınvalidem evliliğimizin ilk 2 yılı aynı evde yaşadık. kv bana çok çektirdi onun yüzünden boşanmalık olduk. o günlerde öyle bir nefret ettimki ondan ne yaparsam yapayım kalbim dönmüyor ona karşı. eşimde annesini çok seviyor. kızlar evime gelsin istemiyorum yüzünü görmeye tahammül edemiyorum. olmuyor. kv de pek gelmez evime ayda bir belki. eşim dün sitem etti. bir pazarda annemi kahvaltıya çağırsan dedi. iki adım ötede evime gelemiyor dedi. eşim istediği zaman çocuklarla gidiyor annesine. tartıştık gelmiş geçmiş karıştı. baktım eşim ağlıyor. onu en son 10 sene önce babasının cenazesinde ağlamıştı. bu bana çok dokundu. yüreğim acıyor. benim yüzümden göz yaşı döktü. ama ben bu saatten sonra kv deme eşimin istediği gibi davranmam mümkün değil. saygısızlık etmiyorum ama sevgi gösteremem. eşimden ayrılıp onu benden kurtarmak
10 dk lık mesafede olan annesi ona kaç gün bakacak, yapmayın etmeyin . Taş yerinde agırdır bir erkeğin yeride yuvasıdır. Anneside tutsaydı dilini kırmasaydı kalbinizi

Ana kuzusu erkek vakasi. Idare etsin esiniz nedir yani bunun için aglamak? Kendi istedigi zaman goruyormus zaten. Varsin maaile saadeti olmasin.

Bazı erkekler ısrarla aile ile iyi olunsun kafasında. Benim eşim de böyle. En son onun hatırı için kv ile barıştık görüşmeler samimiyetler gırla gitti ama kv gene eskisi gibi küstü telefonlarımı açmadı evine gittim kapıyı açmadı vs vs yani ben de al gördün işte diyesim geliyor ama kendimi tutuyorum kendileri görmeleri lazım sanırım biz deyince inanmıyorlar. Kv nin asla değişmeyeceğini adım gibi biliyordum ve benim dediğim çıktı bakalım bu sefer ne bahane bulacak beni kötülemek için çok merak ediyorum. :)

Evlilikte fedakarlık derler ya, işte yapmanız gereken bu.
Annesi öldüğü zaman, sizin annesine yaptıkları aklına gelecek ve size karşı içi buz gibi olacak. Madem eşiniz iyi. Lütfen onun hatırına istediği gibi davranın.

İyi davrandıkça kötü davranan kv ye karşı ne hissedecekler ben de onu merak ediyorum hatta ne hissediyor :) Ben konu sahibini az çok anladım çünkü aynısını yaşıyorum, aman idare ederim diyorsunuz ama karşı taraf isterseniz kanatsız melek olun gene size kötü davranmaya devam ediyor. Bu durumda ne hisseder bir erkek sizce?

Tmm unutmayın sevgide göstermeyin ama sizi böyle seven bir esin hatrına haftada 1 gün bazen bir yemekte bir çay oturmasında 2 saat 3 saat dayanilir bence .esinizin hatırı için bunu yapmalısınız bence .yuvanızıda yıkmayı falan düşünmeyin hiç bu sebeple
eşin için katlan modeli de artık günümüzde uyuşmadı. Çünkü kv olacak şahıs oglum için az susuyum demiyor

İyi davrandıkça kötü davranan kv ye karşı ne hissedecekler ben de onu merak ediyorum hatta ne hissediyor :) Ben konu sahibini az çok anladım çünkü aynısını yaşıyorum, aman idare ederim diyorsunuz ama karşı taraf isterseniz kanatsız melek olun gene size kötü davranmaya devam ediyor. Bu durumda ne hisseder bir erkek sizce?

Fedakarlik yapinca sanki bu gorev haline geliyor ve surekli bekleniyor. Fedakarlik yapmazsaniz daha kiymetli oluyorsunuz tecrubeyle sabit. :)

Mesafeyi koruyarak mecburen görüştüğümüz insanlar var hayatta. Yağlı ballı olunmasın zaten, yaranmak İçin İyilikler de yapılmasın. Ama asık suratla oturmak da değil. Ben hayatımdan çıkaramayacağım kişilere hep böyle davranıyorum. bilmem, zamanla oldu galiba bana kolay geliyor. Ucunda çok sevdiğim ve bana değer veren eşim olursa haydi haydi yaparım ve yaptım da..

Evlilikte fedakarlık derler ya, işte yapmanız gereken bu.
Annesi öldüğü zaman, sizin annesine yaptıkları aklına gelecek ve size karşı içi buz gibi olacak. Madem eşiniz iyi. Lütfen onun hatırına istediği gibi davranın.
ya ben önce ölürsem o zaman da annesinin bana yaptıkları aklına gelip annesine karşı buz gibi olur mu

Back
X