Eşimin izlediği video

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

size ne desem bilemedim. sadece neyse diyorum.
neyse neyse.

size ne desem bilemedim. sadece neyse diyorum.
neyse neyse.
İstediğinizi diyebilirsiniz?
Bir kadının idam belgeseli vardı merak ettim izledim ve üzüldüm.
konuyu merak ettiğim içinde sonuna kadar baktım.
Bu yapılan şeyi desteklediğim ve ya hoşuma gittiği anlamına gelmiyor.

O yüzden söyleyeceğiniz şeyde yargılarınızdan ibaret olacağı için benim için çok önemli değil.

Nasil hayvana oral sex konu sahibinin eşi mi aramış. Ben konuyu okudum yorumlro görünce takip etmemiştim. Icim kaldırmadı. Ama.bu aranmış mi aklım almiyor. Hayvan nasil oral yapsın. Cok kötü oldum

Benden size tavsiye eşiniz ya da herhangi yakınızıdaki bi insanı bişeylere dair şüphelendiğiniz bişey yoksa çok deşelemeyin.her insanın biraz manyak tarafları vardır.bizde de var hepimiz de ama bu gibi şeylerle yakınımızdaki insanları yine de yan yana koyamayıp boştan yere kafamızı karıştırırz.hiç kimseyi çok deşelememek lazım

Nasil hayvana oral sex konu sahibinin eşi mi aramış. Ben konuyu okudum yorumlro görünce takip etmemiştim. Icim kaldırmadı. Ama.bu aranmış mi aklım almiyor. Hayvan nasil oral yapsın. Cok kötü oldum
Esinin telefonunda "hayvana *m yalatmak" diye arama yapilmis (ben kibarca yazmıştım).
Ama o arama adamin telefonundan "arkadasi" tarafından yapilmis. Inandik degil mi?

Kadinlarin hayvanlara iskence edip öldürdüğü videolari izlemek hangimizin manyak tarafinda var acaba?
Boyle bir manyakla evli olmamak için deşmek bence normal. Ben olmazdim yani. Hayvana iskence edip öldürülmesini arayan insanla ne işim olur?

What the f*ck???!! Hayvana seyini yalatmayi aratan kocaniz ben degildim demis inanmissiniz simdi de inanirsiniz ne olacak? Kusura bakmayin da bu sapiklik.

Bi haberde görmüş olabilir vs vs.bu gibi eğilimleri olsa farkederdi diye düşünüyorum.ya da bi süre gözlemleyebilirsiniz.bir dönem herkes ışid videolarına denk gelmiştir mesela ama şiddet yanlısı olduğumuz anlamına gelmeyebilir.

Evet oncesine hayvana oral seks yaptirmayi da aratmis kocasi. Pardon, kocasinin telefonundan arkadasi aramis

Valla kusura bakmayin ben sizin kadar anlayisli olamiyorum. Bir degil iki degil alti tane aynı icerik. Oncesinde hayvana oral seks aramasi.
Hayatimdaki insan oturup alti tane insana işkence ve öldürme videosu izlese "merak etmistir bisi olmaz" diyemezdim mesela. Bunun ne farki var?

İlk yazdığınız aramayı okumamıştım. O zaman açıkça konuşacak konu sahibi.ama hesap sorar gibi bi konuşma yapmamalısınız ya sizi telefon karıştırmakla suçlayıp üste çıkar ya da mantıksız bahaneler dinlersiniz.ben böyle böyle şeyler gördüm bu beni çok rahatsız etti vs vs. Ama neden baktın vs diye sorarsanız suçlu çıkarsınız büyük ihtimalle.biraz da sizin bu durumda ne yapmak istediğinizle ilgili.Yani en iyi ihtimalle terapi almasını isteyebilirsiniz

Valla millet kocasinin eşcinsel oldugunu farkedemiyo 20 sene evli kalip, napicak karisinin karşisina gecip hayvana bi tarafini yalatip, kedi mi kesicek salonda? Boyle seylerle ugrasiyosa aleni yapmayacak tabii ki

Direk ayak fetiş videoları vardır zaten bunu neden izlesin ki . Baya saçma bi bahane bulma olmuş
Elbette var. İnternetten ayak fotoğrafları satarak geçindiğini söyleyen bir YouTuber vardı mesela, alanlar oluyor demek ki geçinebiliyor bu parayla. Ücretli ücretsiz her türlü içerik var ayak fetişi olanlar için. Çoğu da bizim fark etmediğimiz içeriklerle tatmin oluyor. Alışveriş sitelerindeki ayakkabı fotoğrafları bir örnek. Bir arkadaşım ikinci el ayakkabı satmaya çalışırken ona “ayakkabıyı bir hafta her gün giyip öyle gönderebilir misiniz?” yazan olmuştu mesela . Böyle içeriklere maruz kalmasına hiiç gerek yok derdi ayak görmekse .

Ya cidden şu içeriğin cinayet filmi izlemekle, seri katillerin hayatlarını araştırmakla bir tutulmasından çok bunaldım ben artık .

Esinin telefonunda "hayvana *m yalatmak" diye arama yapilmis (ben kibarca yazmıştım).
Ama o arama adamin telefonundan "arkadasi" tarafından yapilmis. Inandik degil mi?
Inanamıyorum iğrenç o tür videolar izliyor sanirim adam cok ilginç profil çiziyor . Adamda hayvanlara karşı birşey var
Cok kötü

keşke hiç yazmasaydın da mutlu mesut kocanla yaşamaya devam etseydin değil mi?
hayvanlara oral seks yaptırmak diye aratan (ah ama arkadaşı aramış ustte okuduğum kadarıyla, gayet normal bir şey, ben telefonum bozulunca hemen arkadaşımdan telefonunu istiyorum ve hayvanlara oral seks yaptırılan videoları aratıyorum, çunku çok normal), kadınların hayvan boğazlama videolarını izlemekten zevk alan kocanızla mutlu mesut yaşardınız... kim istemez ki o mutluluğu. eşimi tanıyorum kesin bir açıklaması vardır, açıklama yoktur, inanmak isteyen, konfor alanı bozulmasın isteyen kadın vardır.
sen nasılsa kocana inanacaksın, biz hepimiz kötu tu kakayız,olur olmaz konuşuyoruz, psikoloji bozucularız. senin kocan çok sağlıklı bir psikolojide, yanında çok rahat uyuyabileceğin aşırı merhametli bir adam. o yuzden zavallı masumcukların katledilirken ki videosuna bakıyor.

sen inanmak istediğin için kocan dese telefon elimden duştu ardarda 6 tane video açılmış dese yine inanırsın rahat ol.

yerinde ben olsam onu görduğum anda mahkemeye koşardım, sebebinin bu olduğunu da söyleyerek hem boşardım hem de ailesine bunu söylerdim, psikiyatriste göturun normal değil derdim. rezil olsun elaleme, umurumda olmazdı.

Konu sahibi eşine sorma hemen bir takip et derim.esine sorduğunda sana dürüst davranmayacaktır muhtemelen.kendi ile ilgili gizli sorunları vardır neden açığa çıkarsın.sen takibe devam et

Ya zaten senin için önemli olmaz ..doğru önemli değildir..his yokki..hassasiyet yok neye önem vercen..çok normal yaa o izledigin videolarda sonuna kadar basit birseymis gibi izleyip hayata devam etmek,sonrasında kahve içip çekirdek citlemek falan..hayat devam ediyor degilmi..hayvana eziyet etme videosuna bakmış ne varki bunda çok normal evet evet...ahhh yeni nesil..ahh körelen duygularımız..azalan vicdanlarımız..Rabbim selamet versin ne diyeyim

Bundan yıllar önce Ortadoğu'da bir ülkede ismini vermek istemiyorum merak edip bakmayın diye iki turist katledilmişti eşkıyalar tarafından.bende haberi okudum çok üzüldüm,devamında karşıma gayrı ihtiyari bir video çıktı.meger turistlerin dehşeti yaşattırıldïğı anın videosuymuş.bu ne ya falan diye videoyu anlamaya çalışırken kadının sesini duyar duymaz videoyu kapadım ve bir yıl boyunca o videodaki 3 saniyelik görüntü beynimden gitmedi.o bir haftam çok zor geçti inanın psikologa bile gitmeyi düşündüm.Allaha sığındım.yani şunu demek istiyorum bu tarz videoları izlemeyi kendine alışkanlık edinen kişilerin vicdan ve merhamet duygularında arıza var.normal değiller.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…