Bende çok saçma şeyler izliyorum bazen nette bi haber okuyorum onunla ilgili netten ararken karşıma çıkan şeylere bakıyorum. Hatta bu gün Afganistan ile ilgili videolara bakarken oturup idam videoları izledim meraktan sonra canım sıkıldı. Yani çok takılacak bir mevzu değil bence.
İstediğinizi diyebilirsiniz?size ne desem bilemedim. sadece neyse diyorum.
neyse neyse.
Nasil hayvana oral sex konu sahibinin eşi mi aramış. Ben konuyu okudum yorumlro görünce takip etmemiştim. Icim kaldırmadı. Ama.bu aranmış mi aklım almiyor. Hayvan nasil oral yapsın. Cok kötü oldumKuzeni izlemiştir ya cok da sey yapmayın.
Kendi izlese bile siz dert etmezsiniz zaten. Hayvana oral seks yaptirmayi arastirmis adamdan rahatsiz olmamissiniz, merak der gecersiniz.
Ha pardon hayvana oral seksi arastiran arkadasiydi evet.
Ah o arkadaslar. Ah ah.
Benden size tavsiye eşiniz ya da herhangi yakınızıdaki bi insanı bişeylere dair şüphelendiğiniz bişey yoksa çok deşelemeyin.her insanın biraz manyak tarafları vardır.bizde de var hepimiz de ama bu gibi şeylerle yakınımızdaki insanları yine de yan yana koyamayıp boştan yere kafamızı karıştırırz.hiç kimseyi çok deşelememek lazımMerhabalar
Kafama takılan bişey oldu siz bayanların fikirlerini merak ettim açıkcası
Eşim senede bir kaç kere yurt dışına çıkar işi nedeniyle,cep telefonu bozulduuğu için yenisini aldı ,eskisini evde saklamış bende temizlik yaparken buldum gmail adresi aynı olduğu için watsap harici bütün sosyal medyalar ı görebiliyorum ,canım sıkıldı dedim bakayım koçişim neler yapmış ,
Yotube de women slaughter diye bişey aratmış onunla ilgili 6 video filan izlemiş
Türkçesine baktım kadın katliamı diyort
Daha sonra kapı çaldığı için kapattım teli
Komşum gelmişti ,gittikten sonra tekrar bakayım dedim silmiş hepsini
Çok merak ettim bi insan böyle iğrenç bi videoları neden izler ,desem karşısına çıktı ama kendi aratmış ,ben hiç bi neden bulamadım sizce neden izlemiş olabilir
Esinin telefonunda "hayvana *m yalatmak" diye arama yapilmis (ben kibarca yazmıştım).Nasil hayvana oral sex konu sahibinin eşi mi aramış. Ben konuyu okudum yorumlro görünce takip etmemiştim. Icim kaldırmadı. Ama.bu aranmış mi aklım almiyor. Hayvan nasil oral yapsın. Cok kötü oldum
Kadinlarin hayvanlara iskence edip öldürdüğü videolari izlemek hangimizin manyak tarafinda var acaba?Benden size tavsiye eşiniz ya da herhangi yakınızıdaki bi insanı bişeylere dair şüphelendiğiniz bişey yoksa çok deşelemeyin.her insanın biraz manyak tarafları vardır.bizde de var hepimiz de ama bu gibi şeylerle yakınımızdaki insanları yine de yan yana koyamayıp boştan yere kafamızı karıştırırz.hiç kimseyi çok deşelememek lazım
Açıkca şunu söyleyim,izlediği hiç bir şeyi sildiğini düşünmemiştim eşimin evet merak ettim ben yanında değilken neler izliyor diye,bundan bi 5 yıl önce gougle çeviride hayvanlara a..yani şey yalatmak dıye türkçeden ingilizceye çevirdiğini gördüm sordum tabiki arkadaşın interneti yoktu ona verdim o aratmış dedi ,bende inandım o günden beri hep içimde şüphe kaldı ,teli buluncada merakımdan bakttım bakalım daha neler bulcaz
Bi haberde görmüş olabilir vs vs.bu gibi eğilimleri olsa farkederdi diye düşünüyorum.ya da bi süre gözlemleyebilirsiniz.bir dönem herkes ışid videolarına denk gelmiştir mesela ama şiddet yanlısı olduğumuz anlamına gelmeyebilir.Kadinlarin hayvanlara iskence edip öldürdüğü videolari izlemek hangimizin manyak tarafinda var acaba?
Boyle bir manyakla evli olmamak için deşmek bence normal. Ben olmazdim yani. Hayvana iskence edip öldürülmesini arayan insanla ne işim olur?
Evet oncesine hayvana oral seks yaptirmayi da aratmis kocasi. Pardon, kocasinin telefonundan arkadasi aramisBi haberde görmüş olabilir vs vs.bu gibi eğilimleri olsa farkederdi diye düşünüyorum.ya da bi süre gözlemleyebilirsiniz.bir dönem herkes ışid videolarına denk gelmiştir mesela ama şiddet yanlısı olduğumuz anlamına gelmeyebilir.
İlk yazdığınız aramayı okumamıştım. O zaman açıkça konuşacak konu sahibi.ama hesap sorar gibi bi konuşma yapmamalısınız ya sizi telefon karıştırmakla suçlayıp üste çıkar ya da mantıksız bahaneler dinlersiniz.ben böyle böyle şeyler gördüm bu beni çok rahatsız etti vs vs. Ama neden baktın vs diye sorarsanız suçlu çıkarsınız büyük ihtimalle.biraz da sizin bu durumda ne yapmak istediğinizle ilgili.Yani en iyi ihtimalle terapi almasını isteyebilirsinizEvet oncesine hayvana oral seks yaptirmayi da aratmis kocasi. Pardon, kocasinin telefonundan arkadasi aramis
Valla kusura bakmayin ben sizin kadar anlayisli olamiyorum. Bir degil iki degil alti tane aynı icerik. Oncesinde hayvana oral seks aramasi.
Hayatimdaki insan oturup alti tane insana işkence ve öldürme videosu izlese "merak etmistir bisi olmaz" diyemezdim mesela. Bunun ne farki var?
Valla millet kocasinin eşcinsel oldugunu farkedemiyo 20 sene evli kalip, napicak karisinin karşisina gecip hayvana bi tarafini yalatip, kedi mi kesicek salonda? Boyle seylerle ugrasiyosa aleni yapmayacak tabii kiBi haberde görmüş olabilir vs vs.bu gibi eğilimleri olsa farkederdi diye düşünüyorum.ya da bi süre gözlemleyebilirsiniz.bir dönem herkes ışid videolarına denk gelmiştir mesela ama şiddet yanlısı olduğumuz anlamına gelmeyebilir.
Elbette var. İnternetten ayak fotoğrafları satarak geçindiğini söyleyen bir YouTuber vardı mesela, alanlar oluyor demek ki geçinebiliyor bu parayla. Ücretli ücretsiz her türlü içerik var ayak fetişi olanlar için. Çoğu da bizim fark etmediğimiz içeriklerle tatmin oluyor. Alışveriş sitelerindeki ayakkabı fotoğrafları bir örnek. Bir arkadaşım ikinci el ayakkabı satmaya çalışırken ona “ayakkabıyı bir hafta her gün giyip öyle gönderebilir misiniz?” yazan olmuştu meselaDirek ayak fetiş videoları vardır zaten bunu neden izlesin ki . Baya saçma bi bahane bulma olmuş
Ya cidden şu içeriğin cinayet filmi izlemekle, seri katillerin hayatlarını araştırmakla bir tutulmasından çok bunaldım ben artıkKadinlarin hayvanlara iskence edip öldürdüğü videolari izlemek hangimizin manyak tarafinda var acaba?
Boyle bir manyakla evli olmamak için deşmek bence normal. Ben olmazdim yani. Hayvana iskence edip öldürülmesini arayan insanla ne işim olur?
Inanamıyorum iğrenç o tür videolar izliyor sanirim adam cok ilginç profil çiziyor . Adamda hayvanlara karşı birşey varEsinin telefonunda "hayvana *m yalatmak" diye arama yapilmis (ben kibarca yazmıştım).
Ama o arama adamin telefonundan "arkadasi" tarafından yapilmis. Inandik degil mi?
Fikret topallı - seri katillerAaa hangi kitap ?
Maalesef dikkat etmedim izlenmiş mi yoksa sade açılmış video mu onu bilemem,inş öyledir,şu an şehir dışındayım eve geçtiğimde takip edicem o tür videolar yada farklı bişey görürsem kendisi gelmeden sorucam neden izlediğini inş geçerli bi açıklaması vardır,valla burda yazılanlar iyice psikolojimi bozdu gece uykularım kaçtı eşimi ben tanıyorum kesinlikle bi açıklaması vardır herkez olur olmaz konuşmuş ordan konuşmakla olmuyor burda herşeyi anında yansıtmak m0mkün değil maalesef telden yazıyorum keşke hiç yazmasaydım ,eve gidip biraz takip edip eşime sorucam sonrada konuyu kapatıcam
Konu sahibi eşine sorma hemen bir takip et derim.esine sorduğunda sana dürüst davranmayacaktır muhtemelen.kendi ile ilgili gizli sorunları vardır neden açığa çıkarsın.sen takibe devam etMaalesef dikkat etmedim izlenmiş mi yoksa sade açılmış video mu onu bilemem,inş öyledir,şu an şehir dışındayım eve geçtiğimde takip edicem o tür videolar yada farklı bişey görürsem kendisi gelmeden sorucam neden izlediğini inş geçerli bi açıklaması vardır,valla burda yazılanlar iyice psikolojimi bozdu gece uykularım kaçtı eşimi ben tanıyorum kesinlikle bi açıklaması vardır herkez olur olmaz konuşmuş ordan konuşmakla olmuyor burda herşeyi anında yansıtmak m0mkün değil maalesef telden yazıyorum keşke hiç yazmasaydım ,eve gidip biraz takip edip eşime sorucam sonrada konuyu kapatıcam
Ya zaten senin için önemli olmaz ..doğru önemli değildir..his yokki..hassasiyet yok neye önem vercen..çok normal yaa o izledigin videolarda sonuna kadar basit birseymis gibi izleyip hayata devam etmek,sonrasında kahve içip çekirdek citlemek falan..hayat devam ediyor degilmi..hayvana eziyet etme videosuna bakmış ne varki bunda çok normal evet evet...ahhh yeni nesil..ahh körelen duygularımız..azalan vicdanlarımız..Rabbim selamet versin ne diyeyimİstediğinizi diyebilirsiniz?
Bir kadının idam belgeseli vardı merak ettim izledim ve üzüldüm.
konuyu merak ettiğim içinde sonuna kadar baktım.
Bu yapılan şeyi desteklediğim ve ya hoşuma gittiği anlamına gelmiyor.
O yüzden söyleyeceğiniz şeyde yargılarınızdan ibaret olacağı için benim için çok önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?