Esinin arkadasi da esi gibiymisYok sormamış daha eşine.
Eşinin arkadaşım aratmış dediği şey hayvanlarla oral seks yapan kadınların ingilizcesi. Çeviri yapmış.
Bence seyrettigi hayvanlarin daha cok travmasi var ve bu tur pislikler seyredip talep olusturmasa o garibanlar işkenceyle oldurulmeyecek, sokakta gordugum her ihtiyaci olan kediye kopege, ota bocege koşmaya calisiyorum ben, sokarim onun travmasina, bu işe kamera arkasina gecip, kamera onunde oturup izleyerek katki saglayan herkesin Allah bin belasini versin, hepsi ayni iskenceyle empati zevkinin doruklarinda gebersin dilerim.derin travmaları var bence
Fantazisini diktiklerim, şu konunun bdv'de kivarligi bile beni daraltmaya yetiyoİlk mesajınızda önce eşiniz snuff yani işkence videoları izledi zannettim. Elbette o da çok anormal ama bahsettiğiniz şekilde keçiye, koyuna, kediye vs. işkence yapılan fetiş videoları malesef var. Hatta ekşi’ye de konusu açılmıştı oraya yazmışları bu bir fantazi türü diye. Eşiniz de kendisini çiçek böcekle çok güzel kamufle etmiş bir hasta malesef. İzlediklerinin hiçbir normal yanı yok.
Amin inşallahBence seyrettigi hayvanlarin daha cok travmasi var ve bu tur pislikler seyredip talep olusturmasa o garibanlar işkenceyle oldurulmeyecek, sokakta gordugum her ihtiyaci olan kediye kopege, ota bocege koşmaya calisiyorum ben, sokarim onun travmasina, bu işe kamera arkasina gecip, kamera onunde oturup izleyerek katki saglayan herkesin Allah bin belasini versin, hepsi ayni iskenceyle empati zevkinin doruklarinda gebersin dilerim.
Ay valla su an ufaklik kafasi kucagimda uyurken okudum bu konuyu.
Hayvana eziyet edilip öldürülen videolari seyreden adamdan bir video icin degil bosanmak, o telefonu oyle bir monte ederim ki kimse cikaramaz.
Asabim bozuldu resmen.
Bunlari zevk alarak izleyen kim varsa hepsinin o cok onemli pipisi kukusu bozulur bir daha calismaz insallah.
Demek istedigim tam olarak bu degildi ama forum kuralları
Direk ayak fetiş videoları vardır zaten bunu neden izlesin ki . Baya saçma bi bahane bulma olmuşAy aklamak için belki de kadınların ayaklarına bakmıştır bile demiş. Kadın ayağına bakmak için seçilebilecek o kadar içerik arasından kadınların hayvanlara işkence edip onları öldürdüğü videoyu mu izleyecek?
yahu aynı şey mi? açık kalp ameliyatını yapan cerrah bir vahşete mi imza atıyor? yapmayın Allah aşkına.
videodaki kadınlar hayvanları kovalayıp işkence edip boğazını kesiyorlarmış. kanım dondu,gözlerim doldu, korkudan aratamadım bile internette. çünkü hayvanlar konusunda çok hassasım,ben bu dünyanın iğrençliği karşısında aklımı yitireceğim yakında ciddiyim. insanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum...
yahu siz iyi misiniz??? aynı yatağa girdiğiniz adam art arda 6 tane hayvan boğazlama videosu izlemiş,bir önceki yorumlarınızda bakalım daha neler olacak bekleyelim falan diye gayet normal şekilde konuşup, bir de telefon karıştırdım diye üste çıkacak diyorsunuz.
bunun üste çıkması mı var?? benim kocam böyle bir şey yapmış olsa öğrendiğim gibi hesap sorarım,buz gibi soğurum. böyle bir adamla asla evli kalmam.
gerçekten sinirden,üzüntüden ellerim titriyor.
zavallı hayvanlar, insanlıktan çok çektiniz,çok üzgünüm..
Bence seyrettigi hayvanlarin daha cok travmasi var ve bu tur pislikler seyredip talep olusturmasa o garibanlar işkenceyle oldurulmeyecek, sokakta gordugum her ihtiyaci olan kediye kopege, ota bocege koşmaya calisiyorum ben, sokarim onun travmasina, bu işe kamera arkasina gecip, kamera onunde oturup izleyerek katki saglayan herkesin Allah bin belasini versin, hepsi ayni iskenceyle empati zevkinin doruklarinda gebersin dilerim.
Bende bunları düşünüp çok üzülüyorum. Bunlar izlenmese böyle şeylere merak olmasa yapılmaz ki zaten. Belli bir kısım ilgi için belli bir kısım para için vs nedenlerle yapıyor. Yapanlar büyük ruh hastası zaten ama talep olduğu için yapılıyor. Her izleme böyle şeyleri her okuma o zavallıların işkence çekmesi için destek demek. Ayrıca böyle bir şey merak e di le mez ya edilemez !Ayni konu insan veya cocuk üzerinden açilsa kiyamet kopardi burada ki kopmali da zaten kopsun ama mevzu hayvan olunca "meraktan" demeler, okuduklari katil kitaplariyla, tv programlariyla bir tutmalar agzimi acik birakti.
Cidden nasil bir ortamda yaşiyoruz zaten biliyordum da iyice aydinlandim şu konuda.
Maalesef dikkat etmedim izlenmiş mi yoksa sade açılmış video mu onu bilemem,inş öyledir,şu an şehir dışındayım eve geçtiğimde takip edicem o tür videolar yada farklı bişey görürsem kendisi gelmeden sorucam neden izlediğini inş geçerli bi açıklaması vardır,valla burda yazılanlar iyice psikolojimi bozdu gece uykularım kaçtı eşimi ben tanıyorum kesinlikle bi açıklaması vardır herkez olur olmaz konuşmuş ordan konuşmakla olmuyor burda herşeyi anında yansıtmak m0mkün değil maalesef telden yazıyorum keşke hiç yazmasaydım ,eve gidip biraz takip edip eşime sorucam sonrada konuyu kapatıcamTamamını izlemediyse kırmızı oynatma çizgisi izlediği yerde kalıyor. Dikkat ettiniz mi o çizgiye
Tabii konu üzerine tez yaziyodur muhtemelenMaalesef dikkat etmedim izlenmiş mi yoksa sade açılmış video mu onu bilemem,inş öyledir,şu an şehir dışındayım eve geçtiğimde takip edicem o tür videolar yada farklı bişey görürsem kendisi gelmeden sorucam neden izlediğini inş geçerli bi açıklaması vardır,valla burda yazılanlar iyice psikolojimi bozdu gece uykularım kaçtı eşimi ben tanıyorum kesinlikle bi açıklaması vardır herkez olur olmaz konuşmuş ordan konuşmakla olmuyor burda herşeyi anında yansıtmak m0mkün değil maalesef telden yazıyorum keşke hiç yazmasaydım ,eve gidip biraz takip edip eşime sorucam sonrada konuyu kapatıcam
Tabiri ilk duyduğunda merak edip bakabilir insan. Ben içeriğini duyunca bakmayı hiçbir şekilde istemedim. Hadi bir videoyu izlersin en fazla meraktan. Bir daha insan açıp başkalarına bakmaz ki. Adam 6 video izlemiş ya, 6. Merak mı kalmış artık?Bende bunları düşünüp çok üzülüyorum. Bunlar izlenmese böyle şeylere merak olmasa yapılmaz ki zaten. Belli bir kısım ilgi için belli bir kısım para için vs nedenlerle yapıyor. Yapanlar büyük ruh hastası zaten ama talep olduğu için yapılıyor. Her izleme böyle şeyleri her okuma o zavallıların işkence çekmesi için destek demek. Ayrıca böyle bir şey merak e di le mez ya edilemez !
Ay nolur icerik detayi vermeyin, inanin ben kahroluyorum, sinirim acaip bozuluyo okuyunca bile aglayasim geliyoMeraktan bi tavuk videosuna baktım. Yarısına bile gelemedim. Kadın tavuk kesecek sandım, bildiğin boğazına ip geçirmiş hayvana işkence yapıyor. Kafasını eziyor, canlı canlı tüylerini yoluyor. Tansiyonum düştü.
Youtube bu tarz videolara nasıl izin veriyor ya
Konuyu kapatacaksanız sormanıza ne lüzum var? Sormadan kapatın madem.Maalesef dikkat etmedim izlenmiş mi yoksa sade açılmış video mu onu bilemem,inş öyledir,şu an şehir dışındayım eve geçtiğimde takip edicem o tür videolar yada farklı bişey görürsem kendisi gelmeden sorucam neden izlediğini inş geçerli bi açıklaması vardır,valla burda yazılanlar iyice psikolojimi bozdu gece uykularım kaçtı eşimi ben tanıyorum kesinlikle bi açıklaması vardır herkez olur olmaz konuşmuş ordan konuşmakla olmuyor burda herşeyi anında yansıtmak m0mkün değil maalesef telden yazıyorum keşke hiç yazmasaydım ,eve gidip biraz takip edip eşime sorucam sonrada konuyu kapatıcam
Bana açıkçası merak etmek bile normal gelmiyor. He vahşet olduğu anlaşılmaz bişidir içine girersin vahşet olduğunu görürsün o ayrı ama bu tarz sapkınca şeylere bilerek giriyorsa merak kabul edilebilir bişi diil ya bence. Kaldı ki zaten konu da meraklık bir durum da yok haklısın. Defalarca izlenmiş. Bir kere izleme gösterse hani dersin eli değdi, içeriği bilmiyodu normal yani olabilir. Ama bilinçli izlenmiş konuda belli yani .Tabiri ilk duyduğunda merak edip bakabilir insan. Ben içeriğini duyunca bakmayı hiçbir şekilde istemedim. Hadi bir videoyu izlersin en fazla meraktan. Bir daha insan açıp başkalarına bakmaz ki. Adam 6 video izlemiş ya, 6. Merak mı kalmış artık?
Böyle şeylere merak zaten iyiye alamet değildir. Biz kurbanı köyde keseriz. Mesela benim amcam kurban kesileceği zaman ortadan yok olur. Görmeye dayanamıyor. Kesilirken kuyruğunu tut desen bile tutamaz. Annem, yengem falan da kesildikten sonra gelir. Orda öyle vahşi bir kesim bile yok. Beni de küçükken kesilen yere koymazlardı, görmeyeyim diye.Bana açıkçası merak etmek bile normal gelmiyor. He vahşet olduğu anlaşılmaz bişidir içine girersin vahşet olduğunu görürsün o ayrı ama bu tarz sapkınca şeylere bilerek giriyorsa merak kabul edilebilir bişi diil ya bence. Kaldı ki zaten konu da meraklık bir durum da yok haklısın. Defalarca izlenmiş. Bir kere izleme gösterse hani dersin eli değdi, içeriği bilmiyodu normal yani olabilir. Ama bilinçli izlenmiş konuda belli yani .
Aaa hangi kitap ?Ya ben kel alaka dalıcam konuya ama tutamadım kendimi. Eşiniz çok merhametli, zeki, meraklı ve hayvan katliamları videoları izliyor. Bir süredir seri katillerin hayatlarını anlatan bir kitap okuyorumhepsi çok yakışıklı, iyi kalpli ve inanılmaz zeki diye anlatılıyor yakınları tarafından çoğunluğu cinayetlere hayvanlara zarar vererek başlıyor. İlk önce hayvanlara zarar vererek başlıyorlar sonra iş çığrından çıkıp insan öldürmeye kadar gidiyor. Eşiniz potansiyel seri katil demiyorum tabiki ama bu kadar benzerlik şaşırttı tutamadım kendimi
Kuzeni izlemiştir ya cok da sey yapmayın.Maalesef dikkat etmedim izlenmiş mi yoksa sade açılmış video mu onu bilemem,inş öyledir,şu an şehir dışındayım eve geçtiğimde takip edicem o tür videolar yada farklı bişey görürsem kendisi gelmeden sorucam neden izlediğini inş geçerli bi açıklaması vardır,valla burda yazılanlar iyice psikolojimi bozdu gece uykularım kaçtı eşimi ben tanıyorum kesinlikle bi açıklaması vardır herkez olur olmaz konuşmuş ordan konuşmakla olmuyor burda herşeyi anında yansıtmak m0mkün değil maalesef telden yazıyorum keşke hiç yazmasaydım ,eve gidip biraz takip edip eşime sorucam sonrada konuyu kapatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?