Eşimin izlediği video

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ayak fetişistlerinin bazılarının sadomazo olduğunu duymuştum,acaba hayvan öldüren kadınları çekici mi buluyor?
Ayy valla bilemedim burda yazılanlar iyice psikolojimi bozdu 20 yıllık eşim resmen sapık oldu ,ne diyeceğimi bilmıyorum ağaçtan çiçekten başka bişey bilmıyon dediğim zerzenişte bulunduğum kocam nasıl bu duruma gelir ,sürekli eve kargo gelir fidan dı tohumdu ,bitkisel ürünler ,ya gerçekten inş izlememiştir otomatık oynatma kendiliğnden izleme geçmişe düşmüştür desem o kelimeleri aratmış yani valla gözümle görmesem iftira atılıyor derim yani

Sosyopat ya da psikopat seri katillere bakarsanız çoğunluğu dışarıya çok nazik ve düzgün imaj verdikleri söylenir. Aklıma geldi.
Evet evet. Kimisi de pısırık oluyor. Sosyal hayatta ezilişini şiddet uygulayarak kendilerince telafi ediyorlar. Ed Kemper kendisini sürekli aşağılayan, erkeklik gururunu yerle bir eden annesini çok feci şekilde öldürmüş. Tabi onlarca başka kadınla birlikte. Daha kötü detayları var da yazmak istemiyorum . Çoğunlukla da reddedilmesi üzerine farklı anlamlar yüklemiş, annesinin onu aşağılamalarıyla birleştirerek kendisini reddeden kadınlara zarar vermiş. Büyük bir ihtimalle reddedildiğinde annesinin kendisi hakkında söylediği şeylerin haklı çıktığını düşünüp kendini kanıtlama çabasına girdi. O kadınları bir nevi annesinin yerine koyup öldürüyordu ki en sonunda annesini de öldürmüş.

Ben bu konudaki gibi içerikler izleyemem, midem de hafif hassastır, bağırsak ve beyin görüntüsü özellikle benim midemi çok bulandırır. Ama benim de seri katilleri araştırma konusunda bir zaafım var. Gerçek olay yeri fotoğrafları da incelerim, öldürülenler ne acılar çekmiş diye üzülürüm ailelerini sevdiklerini düşünür üzülürüm ama öbür yandan da bunu nasıl birinin, nasıl düşüncelerle yapabildiği kısmını da araştırırım. Tess Gerritsen en sevdiğim yazardır bu türde. Kurgu ya da gerçek, polisiye ve gerilim eserleri dikkatimi çeker. Benimkisi daha çok suçlunun analizi üzerine, profil oluşturmayı, bir dizide filmde ya da kitapta yeni bir suç duyduğumda kimin yapabileceğiyle ilgili fikir yürütmeyi kısacası dedektifçilik oynamayı seviyorum. Konu sahibinin eşinin hayvanlarla ilgili olan takıntısı da birçok caninin başta hayvanlarla alıştırma yaptığı gerçeğini de bir hatırlatmadı değil.

Katliam çok seviyorsa erkekleri boğazlayan kadınları izlesin madem. Belki can korkusu sarar. Çok ilginç yani bir canlının öldürülmesini izlemek ve devam ettirmek.

Cok fena ya, bence kimse kimsenin ozel hayatini bu kadar cok girmemeli. Insan kendine bile bi neden sunamayip izleyebiliyo merak edebiliyo. Cok onemli bisey oldugunu dusunmuyorum merak edip izlemistir. Umarim oyledir

Hayvanlar benim kırmızı çizgimdir. Hayvanlara işkence haberlerini bile görmeye tahammül edemiyorum. Aynı videoları benim eşim aratıp izlese ondan tamamen soğurum. Eşiniz bana pek normal biri gibi gelmedi. Merak ettiğim bir şey var. Eşinizin hep çiçek, ağaç sevdiğini söylemişsiniz. Hayvanlarla ilgili hiç bir şey söylememişsiniz. Eşinizin hayvanlara yaklaşımı nasıl peki

Gayet normal sever yani öyle bariz bi ilgisini de farketmedim

aynı dk nasıl silmiş orayı anlamadım

Son yazınız dan çok ürktüm doğrusu gerrçekten öyle bi insan olsa azda olsa şiddet eğilimli olmaz mı ,hayvanlara karşı da hiç yanlış haraketini görmedim valla şaşılcak şey bu yazılanlar eşime çok üzgünüm

kaç yaşında eşin?
gerçekten çok çok anormal bir durum.

Görünmeyebilir, size yansıtmıyor olabilir . Bu video masum bir şey değil. Daha önce başka bir şey daha bulduğunuzu söylemiştiniz. O hiç hiç normal değil.

Haberlerde sansürlenmiş şekilde bir kişinin bilerek arabayla ezdiği hayvanları görsem ağlarım. Geçende caninin teki bir kediyi seviyormuş gibi yapıp yere fırlatmış, yere vura vura öldürmüş hayvancığı. Haberlerde sevip yukarı kaldırdığı an var, yere vurmasını bile göstermemişler, kaç gün aklımdan gitmedi o görüntü mahvoldum.

Sadece bu videoları izlemesiyle diyebilirim ki kadınların vahşi yönü onu tahrik ediyor. Olay direkt hayvanlara zarar verilmesi değil de sanki kadınların zarar vermesini izlemek gibi geldi. Yani özellikle kadın olarak aratılmış sonuçta. Ama konu sahibi eski başka bir şey daha yakaladığını söyledi hayvanlarla ilgili . O daha çok aklımı kurcaladı.

“Hayvanlara oral seks yaptırmak” cümlesini mi çevirmiş? Siz eşiniz olduğu için yakıştıramıyorsunuz, konduramıyorsunuz anlıyorum. Ama burada yapılan yorumlar daha objektif. Ve bu yukarıda sorduğum sorunun cevabı evetse siz kendinizi yanlış anlatmadınız. Boşuna eşinizi korumaya geçmeyin. Eşiniz gerçekten böyle biriyse ne yaparsınız onu düşünün. Böyle videolar izlese bile onunla olan ilişkiniz hiç etkilenmeden devam edebilir misiniz? O zaman daha fazla kurcalamayın. Ben karşımdaki insandan korkar ve tiksinir, devam edemezdim. Yüzleşmezdim de, başka bir şeyi bahane edip ayrılırdım.

Bnce bunda hic bisey yok. Kendini bos yere yipratma. Bende erotik video gördün zannettimm

meraktan izlemiştir ya.
ortaokul liseden beri cinayet romanları okurum, severim. aman ne dalga geçti herkes benimle. vay nasıl okuyorsun bunları, sen katillere mi özeniyorsun sen katil mi olucan vs. 28 yaşına geldim hala aynı tarz kurguları okur, izlerim. bunlar hep meraktan olan şeyler ama gidip de birinde uygulayayım demiyorum yani sonuç olarak. vicdansız olmam lazım onu yapmam için. şiddet eğilimim falan da yoktur. özellikle sağdan soldan bişeyler duymuşsam izlerim yani. hatta bir yerde okumuştum insanların içinde bu tarz acı vs içeren şeylere karşı büyük bir merak olurmuş. bi site var şimdi ismini vermeyeyim de nerde iğrenç görüntülü bi kaza vs olsa o siteye sansürsüz düşerdi millet de bakıp altına yorum yapardı. savunmuyorum yanlış anlamayın ama bu tarz şeyler insan doğasında dikkat çeken anormal durumlar, zaten bu yüzden hala daha m. karabulut cinayeti konuşuluyor, bu yüzden müge anlı izleniyor.

Merak edip izlemiş olabilir ama siz yine de dikkatli olup takibe alın maalesef şuan uzakdoğu ve amerikada böyle sapkınca vicdansızca bir cinsel fantezi ortaya çıktı kadınlar topuklu ayakkabılarla yavru kedileri ezip öldürüyor farklı hayvanlara zarar veriyorlar bu şekide ve sapkın pislikler bundan zevk alıyorlar nolur ama nolur çok dikkatli olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…