Ayy valla bilemedim burda yazılanlar iyice psikolojimi bozdu 20 yıllık eşim resmen sapık oldu ,ne diyeceğimi bilmıyorum ağaçtan çiçekten başka bişey bilmıyon dediğim zerzenişte bulunduğum kocam nasıl bu duruma gelir ,sürekli eve kargo gelir fidan dı tohumdu ,bitkisel ürünler ,ya gerçekten inş izlememiştir otomatık oynatma kendiliğnden izleme geçmişe düşmüştür desem o kelimeleri aratmış yani valla gözümle görmesem iftira atılıyor derim yaniayak fetişistlerinin bazılarının sadomazo olduğunu duymuştum,acaba hayvan öldüren kadınları çekici mi buluyor?
Evet evet. Kimisi de pısırık oluyor. Sosyal hayatta ezilişini şiddet uygulayarak kendilerince telafi ediyorlar. Ed Kemper kendisini sürekli aşağılayan, erkeklik gururunu yerle bir eden annesini çok feci şekilde öldürmüş. Tabi onlarca başka kadınla birlikte. Daha kötü detayları var da yazmak istemiyorumSosyopat ya da psikopat seri katillere bakarsanız çoğunluğu dışarıya çok nazik ve düzgün imaj verdikleri söylenir. Aklıma geldi.
Gayet normal sever yani öyle bariz bi ilgisini de farketmedimHayvanlar benim kırmızı çizgimdir. Hayvanlara işkence haberlerini bile görmeye tahammül edemiyorum. Aynı videoları benim eşim aratıp izlese ondan tamamen soğurum. Eşiniz bana pek normal biri gibi gelmedi. Merak ettiğim bir şey var. Eşinizin hep çiçek, ağaç sevdiğini söylemişsiniz. Hayvanlarla ilgili hiç bir şey söylememişsiniz. Eşinizin hayvanlara yaklaşımı nasıl peki
Yok bir tanesine bakabildim bir kadın domuz yavrusunun boğazını kesiyordu çok kötü oldum kapadım ,sonrada silmiş yani diğerleride benzer di tavuk keçi gibi hayvanları boğazlama şeklinde videoların resimlerinden anladığım kadarıyla ,tm bi tane merak edip izledi diyelim çok iğrenç bişey 6 video da izlenmez ki
Son yazınız dan çok ürktüm doğrusu gerrçekten öyle bi insan olsa azda olsa şiddet eğilimli olmaz mı ,hayvanlara karşı da hiç yanlış haraketini görmedim valla şaşılcak şey bu yazılanlar eşime çok üzgünümEvet evet. Kimisi de pısırık oluyor. Sosyal hayatta ezilişini şiddet uygulayarak kendilerince telafi ediyorlar. Ed Kemper kendisini sürekli aşağılayan, erkeklik gururunu yerle bir eden annesini çok feci şekilde öldürmüş. Tabi onlarca başka kadınla birlikte. Daha kötü detayları var da yazmak istemiyorum. Çoğunlukla da reddedilmesi üzerine farklı anlamlar yüklemiş, annesinin onu aşağılamalarıyla birleştirerek kendisini reddeden kadınlara zarar vermiş. Büyük bir ihtimalle reddedildiğinde annesinin kendisi hakkında söylediği şeylerin haklı çıktığını düşünüp kendini kanıtlama çabasına girdi. O kadınları bir nevi annesinin yerine koyup öldürüyordu ki en sonunda annesini de öldürmüş.
Ben bu konudaki gibi içerikler izleyemem, midem de hafif hassastır, bağırsak ve beyin görüntüsü özellikle benim midemi çok bulandırır. Ama benim de seri katilleri araştırma konusunda bir zaafım var. Gerçek olay yeri fotoğrafları da incelerim, öldürülenler ne acılar çekmiş diye üzülürüm ailelerini sevdiklerini düşünür üzülürüm ama öbür yandan da bunu nasıl birinin, nasıl düşüncelerle yapabildiği kısmını da araştırırım. Tess Gerritsen en sevdiğim yazardır bu türde. Kurgu ya da gerçek, polisiye ve gerilim eserleri dikkatimi çeker. Benimkisi daha çok suçlunun analizi üzerine, profil oluşturmayı, bir dizide filmde ya da kitapta yeni bir suç duyduğumda kimin yapabileceğiyle ilgili fikir yürütmeyi kısacası dedektifçilik oynamayı seviyorum. Konu sahibinin eşinin hayvanlarla ilgili olan takıntısı da birçok caninin başta hayvanlarla alıştırma yaptığı gerçeğini de bir hatırlatmadı değil.
Son yazınız dan çok ürktüm doğrusu gerrçekten öyle bi insan olsa azda olsa şiddet eğilimli olmaz mı ,hayvanlara karşı da hiç yanlış haraketini görmedim valla şaşılcak şey bu yazılanlar eşime çok üzgünüm
Görünmeyebilir, size yansıtmıyor olabilirSon yazınız dan çok ürktüm doğrusu gerrçekten öyle bi insan olsa azda olsa şiddet eğilimli olmaz mı ,hayvanlara karşı da hiç yanlış haraketini görmedim valla şaşılcak şey bu yazılanlar eşime çok üzgünüm
42kaç yaşında eşin?
gerçekten çok çok anormal bir durum.
Aynı dakika değil bir saat sonra bakabildim teline ne zaman sildi bilmıyorumaynı dk nasıl silmiş orayı anlamadım
Haberlerde sansürlenmiş şekilde bir kişinin bilerek arabayla ezdiği hayvanları görsem ağlarım. Geçende caninin teki bir kediyi seviyormuş gibi yapıp yere fırlatmış, yere vura vura öldürmüş hayvancığı. Haberlerde sevip yukarı kaldırdığı an var, yere vurmasını bile göstermemişler, kaç gün aklımdan gitmedi o görüntü mahvoldum.Hayvanlar benim kırmızı çizgimdir. Hayvanlara işkence haberlerini bile görmeye tahammül edemiyorum. Aynı videoları benim eşim aratıp izlese ondan tamamen soğurum. Eşiniz bana pek normal biri gibi gelmedi. Merak ettiğim bir şey var. Eşinizin hep çiçek, ağaç sevdiğini söylemişsiniz. Hayvanlarla ilgili hiç bir şey söylememişsiniz. Eşinizin hayvanlara yaklaşımı nasıl peki
“Hayvanlara oral seks yaptırmak” cümlesini mi çevirmiş? Siz eşiniz olduğu için yakıştıramıyorsunuz, konduramıyorsunuz anlıyorum. Ama burada yapılan yorumlar daha objektif. Ve bu yukarıda sorduğum sorunun cevabı evetse siz kendinizi yanlış anlatmadınız. Boşuna eşinizi korumaya geçmeyin. Eşiniz gerçekten böyle biriyse ne yaparsınız onu düşünün. Böyle videolar izlese bile onunla olan ilişkiniz hiç etkilenmeden devam edebilir misiniz? O zaman daha fazla kurcalamayın. Ben karşımdaki insandan korkar ve tiksinir, devam edemezdim. Yüzleşmezdim de, başka bir şeyi bahane edip ayrılırdım.Açıkca şunu söyleyim,izlediği hiç bir şeyi sildiğini düşünmemiştim eşimin evet merak ettim ben yanında değilken neler izliyor diye,bundan bi 5 yıl önce gougle çeviride hayvanlara a..yani şey yalatmak dıye türkçeden ingilizceye çevirdiğini gördüm sordum tabiki arkadaşın interneti yoktu ona verdim o aratmış dedi ,bende inandım o günden beri hep içimde şüphe kaldı ,teli buluncada merakımdan bakttım bakalım daha neler bulcaz
Bnce bunda hic bisey yok. Kendini bos yere yipratma. Bende erotik video gördün zannettimmMerhabalar
Kafama takılan bişey oldu siz bayanların fikirlerini merak ettim açıkcası
Eşim senede bir kaç kere yurt dışına çıkar işi nedeniyle,cep telefonu bozulduuğu için yenisini aldı ,eskisini evde saklamış bende temizlik yaparken buldum gmail adresi aynı olduğu için watsap harici bütün sosyal medyalar ı görebiliyorum ,canım sıkıldı dedim bakayım koçişim neler yapmış ,
Yotube de women slaughter diye bişey aratmış onunla ilgili 6 video filan izlemiş
Türkçesine baktım kadın katliamı diyort
Daha sonra kapı çaldığı için kapattım teli
Komşum gelmişti ,gittikten sonra tekrar bakayım dedim silmiş hepsini
Çok merak ettim bi insan böyle iğrenç bi videoları neden izler ,desem karşısına çıktı ama kendi aratmış ,ben hiç bi neden bulamadım sizce neden izlemiş olabilir
Sizin için hayvanlara işkence yapılmasını izlemekten daha mı kötü erotik video izlemek gerçekten?Bnce bunda hic bisey yok. Kendini bos yere yipratma. Bende erotik video gördün zannettimm
Keşke erotik video olsaymış.Bnce bunda hic bisey yok. Kendini bos yere yipratma. Bende erotik video gördün zannettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?