Eşimin izlediği video

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee, o zaman hayvanlarla ilgili düşüncesi yeni değil. Siz de şimdi bulmuşsunuz. Bu ayrıntı önemli. Basit bir merak değil bu net.

Merhametli birinin defalarca bu tarz gerçek videolar izleyebileceğine ben inanmıyorum . Size göstermediği bir tarafı var bence .

Ben de merak ediyorum bir çok şeyi okuyorum falan ama bu bambaşka birşey .

Sizin hayatınız bana ne yani ama ben istemem çocuğumun yanında böyle birini , bu da benim düşüncem .

Bunu da okuyunca iyice emin oldum , kocanız sapık bence .

Yada konunuz gerçek değil bilemeyeceğim . Fakat etraf çocuk ve hayvan sapığı adam da dolu ...

Yani konu ve yorumlarınız tamamıyla çelişkili.esinizin karakteri ile açtığınız konu da çelişkili.siz de kendi içinizde çelişkilisiniz.kisacasi konu ya eksik ya fake
Eşinin karakteri bence çelişkili değil. Dışarıya naif, zararsız görünmesi en normali böyle insanların. İçinde demek ki hayvanlarla bir derdi var .

Kurgusal bir şeyi izlemek oldukça sıradan fakat gerçek özellikle vahşet görüntülerini seyretmek, psikolojik bir rahatsızlık olmalı bana göre.
Bir canlının can çekiştiğini bilerek buna tanık olmaya çalışmak, başka bir boyut ve sağlıklı olduğuna kimse inandıramaz beni.

Şu iki mesajı arka arkaya yazmışsınız ve birbirleriyle o kadar çelişiyorlar ki...
Daha önce de benzer bir şey görmüşsünüz işte. Adam hayvanlara takmış kafayı.
İnsan sırf meraktan 6 tane sapkın video izlemez zaten. Eşiniz normal değil belli ki.
Böyle bir şeyi bilip de evliliğe nasıl devam edilir bilmiyorum.

ayak fetişistlerinin bazılarının sadomazo olduğunu duymuştum,acaba hayvan öldüren kadınları çekici mi buluyor?

Eşinin karakteri bence çelişkili değil. Dışarıya naif, zararsız görünmesi en normali böyle insanların. İçinde demek ki hayvanlarla bir derdi var .
Sosyopat ya da psikopat seri katillere bakarsanız çoğunluğu dışarıya çok nazik ve düzgün imaj verdikleri söylenir. Aklıma geldi.

Kapı çalmasaydı ne kadar izlendiğine bakıcaktım ,belkide video sonlara kadar izlemedi otomatık oynatma var ilerlerken izleme geçmişine düşmüş olabilir mi dıye düşünüyorum,

Yani konu ve yorumlarınız tamamıyla çelişkili.esinizin karakteri ile açtığınız konu da çelişkili.siz de kendi içinizde çelişkilisiniz.kisacasi konu ya eksik ya fake
Ama eşimin karakteri tamda dediğim gibi ,hiç bir yanlışı nı görmedim çokta iyi anlaşırız ,bu yüzden çok şaşkınım eşimi tanımadığınız için haklı yazanlar var ,eşimin işi gücü çiçek böcektir bütün sosyal medyasında ağaçlarla çiçeklerle ilgili paylaşımları vardır birde yemeğe çok düşkün yemek tarifleri aratır çok zeki bir insandır kendisi çevremde herkez sub un eşine s oralım kesin çözüm bulur derler hatta her konuda elinden her iş gelir işletme mezunu kendisi burada insan kendini tam ifade edemıyo maalesef eşim hakkında bu tarz yorumlar yapıldığına inanamıyorum şu an inşallah bi yanlış anlaşılma vardır ,birazdaha gözlemliyeceğim şu an şehir dışına çıkıyorum gittiğim yerde internet yok eşimin teli yanımda değil hafta sonu artık biraz daha takip edicem

Neden sildi videolari? Telefonunuza baktigini mi fark etti? Youtube gecmisinden anladi muhtemelen.
Saglikli ruh haline sahip biri neden boyle seyler izlesin onu da ben anlamadim.
Youtube geçmişinden nasıl anlaşılır biliyormusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…