• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kabak tadı veren şakası

Merhaba sevgili kk üyeleri. Forumu uzun zamandır takip ediyodum sizlere danışmak istediğim bi durum var. Önceleri bende gülüp geçsem veya takılmasam da eşinin ailesi de bu şakaya dahil olunca içten içe gerçekten kırıldığım bi konu var o da eşimin şaka olarak “2. Eş alma muhabbeti”.

Tamam ilk zamanlar takılmazdım ama sonraları başkalarının yanında yapınca duruma alındığımı farkettim. Babası yengesi falan da kızıştırınca iyice sinir oldum bu duruma. Ki bu şakayı ben ona yapsam ailesi de dahil çok terbiyesizce bi şaka olarak adlandırılırlar. Ki yalnız olunca defalarca eşime söyledim ben buna alınıyorum ayrıca abinden de eşi için hiç duymadım böyle bi şaka bi sen gömüyosun beni masada dedim.

Hatta bi ara kayınvalidem evdeki deposunu boşaltıyodu bizim gelinlik ve damatlık da ondaydı. Bende ihtiyacı olan birine verelim dedim. Eşim o ara belki bidaha evlenirim lazım olur dedi. Bu muhabbet o kadar çok uzadı ki defalarca dün de kayınvalidemde açılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım siz böyle bi durumda nasıl davranıyorsunuz? Eşimin yaptığı şaka çok mu normal sizin eşleriniz de yapıyor mu?
Ben eşimden bu tarz şaka hiç duymadım ama sizin durumunuzda olan bi arkadaşım var. Onun eşi de bu tarz yersiz şakalar yapıyor. O karşılığında laf soksa da değişen bişey olmadı. Kısacası artık aldırmıyor diyebilirim.

Babasi ve yengesi de kiskirtiyormus. Hadi babayi anlarim, babasinin oglu derim yengeye ne demeli?
Varyaaaa ben bir şey derim o yengeye oturduğu yerde kalır ya da başka şeyler olur. Had yoksunu aile. Anam hep erkek erkek erkek o adam olacak. Rabbim bana hayırlı bir erkek yetiştirmeyi nasip etsin kizimida hayirliya nasip etsin😔

Ben eşimden bu tarz şaka hiç duymadım ama sizin durumunuzda olan bi arkadaşım var. Onun eşi de bu tarz yersiz şakalar yapıyor. O karşılığında laf soksa da değişen bişey olmadı. Kısacası artık aldırmıyor diyebilirim.
Bizimde eşimin arkadaşlarından biri daha da ileriye götürüyor bu şakayı. Zaten adamı karakter olarak sevmem ve güvenmem. Kızın yerine ben sinir olurdum.

Çok terbiyesizce iste erkek egemen düşünceler ,siz boyle deseniz hah hah kih kih gülebilecek mi? Birilerinin yanında yaparsa söyleyin empatiden yoksun madem sizde söyleyin bu yaptığın şakaya sen ve senin gibi düşününler gülüyor , ben gülmüyorum madem cok komik haklisin gelinlik kalsin 2.ye bende onu giyerim de. Ay ne gicik boyle millete şebekelik yapacam diye eşini üzüyor.

Evet durum tam da bu aslında. Ben daha akıllıca bişey söyleyip masada dumur etmek istiyorum utandırmak anlamında. Hani haksız duruma düşürmek gibi
Sana bu lafı söyleyen kocanın utanması olduğunu düşünmüyorum. Çok ayıp bir şaka yapıyor ama ona göre komik oluyor. 2. koca alacağım lafını söylediğinde sana çok büyük tepkiler verecek sana küsecek günlerce konuşmayacak ve sonunda özür dilemeni bekleyecek.

Benim eşimde yapıyor çok sinir oluyorum.
Bende diyorum ki ikinciyi alırım diyorsun ama alacağın zaman benim senin yanında duracağımı mı sanıyorsun ? Diyorum bazen de ee bizde ikinci kocayı alalım o zaman diyorum bozuluyor, kızıyor. Bende hiç sevmem. Kaç kere de dedim yapma diye ama anlamıyor. Sürekli yapmıyor ama mesela arada bi konu geçince vs diyor. Işte mesela birisinden bahsediyoruz 2 evli işte diyor bak öyle iyi sende yorulmazsın gibi gibi örnek veriyor. Hiç hoş bisey değil. Sende bende alayım o zaman 2.koca de bak nasıl kapatıyor çenesini lüzumsuzlar
Yalnızken yapsa bu kadar takılmazdım belki ama ailesinin yanında da tekrarlanınca gerçekten kırıldım. Eşim bu şakayı yapınca diğerlerine de malzeme veriyor. Dün bi yere gidecektik eşime üstünü değiştirmicek misin dedim oda ne var üstümde falan. 2. Muhabbeti açıldı. Eltim hemen damatlığın duruyodu onu giy dedi

bu biraz da alışkanlık meselesi

ben çocukken bizim evde de vardı bu muhabbet

parayı bulan önce arabayı sonra hanımı değiştirir vs vs şeklinde

annem babam 42 yılı devirdi

bizde de olur arada hatta ben eşime sana çokkk güzel düğün yapacağım, beşi bir yerde takacağım vs derim

ama kv kp yanında nasıl bir ortam olur bilemedim ama çok takmam galiba

istemeyene orada kapı der gülerim

lakin siz bu şakayı sevmediğinizi söylemenize rağmen ısrarla sürdürmesi hoş değil

Sana bu lafı söyleyen kocanın utanması olduğunu düşünmüyorum. Çok ayıp bir şaka yapıyor ama ona göre komik oluyor. 2. koca alacağım lafını söylediğinde sana çok büyük tepkiler verecek sana küsecek günlerce konuşmayacak ve sonunda özür dilemeni bekleyecek.
Ya ben babamdan hiç duymadım böyle bi şakayı. Bizim tarafta hiç görmedim. Bana çok ayıp geliyor. Eşimin ailesine göre basit bi şaka

Eşimin ailesi bu şakayı ben yapsam kaldırmaz zihniyet olarak ama oğulları yapınca sıkıntı yok

Pardon da böyle bir sakayi ben napsam ne olacağını bir düşünüp ona gore davranır mısınız cümlesini kur eşine kayinvalidene babasına işte her kim yapiyorsa

Keşke günlük kelime limitimiz olsa. Böylelikle cahil cühela, boş beleş cümleler duymaktan kurtulurduk 🤦‍♀️
Bunu defalarca duymuş olsaydım “haftaya boşanalım da öyle evlenirsin o zaman” diyip çıkar giderdim sanırım.
Kusura bakmayın ama çok dangalakça şaka(!) anlayışları varmış

bu biraz da alışkanlık meselesi

ben çocukken bizim evde de vardı bu muhabbet

parayı bulan önce arabayı sonra hanımı değiştirir vs vs şeklinde

annem babam 42 yılı devirdi

bizde de olur arada hatta ben eşime sana çokkk güzel düğün yapacağım, beşi bir yerde takacağım vs derim

ama kv kp yanında nasıl bir ortam olur bilemedim ama çok takmam galiba

istemeyene orada kapı der gülerim

lakin siz bu şakayı sevmediğinizi söylemenize rağmen ısrarla sürdürmesi hoş değil
Bende buna kırılıyorum işte. Kaç kere söyledim rahatsız olduğumu.

Hic normal degil sakasi. Uyuz oluyorum boyle kırıcı laflari rahatlikla soyleyebildiklerinde. Benim esim de "bosayicam seni" lafini agzina takmis, salak salak buldugu her sacma lafin arkasinda soyluyor. Bana kalirsa altta kalmayin, siz de ya boyle "saka" yapin oluorta, yada kavga cikartin. Soyleme dediginiz halde hala soyluyorsa benimki gibi, haketmistir bunlari.

Merhaba sevgili kk üyeleri. Forumu uzun zamandır takip ediyodum sizlere danışmak istediğim bi durum var. Önceleri bende gülüp geçsem veya takılmasam da eşinin ailesi de bu şakaya dahil olunca içten içe gerçekten kırıldığım bi konu var o da eşimin şaka olarak “2. Eş alma muhabbeti”.

Tamam ilk zamanlar takılmazdım ama sonraları başkalarının yanında yapınca duruma alındığımı farkettim. Babası yengesi falan da kızıştırınca iyice sinir oldum bu duruma. Ki bu şakayı ben ona yapsam ailesi de dahil çok terbiyesizce bi şaka olarak adlandırılırlar. Ki yalnız olunca defalarca eşime söyledim ben buna alınıyorum ayrıca abinden de eşi için hiç duymadım böyle bi şaka bi sen gömüyosun beni masada dedim.

Hatta bi ara kayınvalidem evdeki deposunu boşaltıyodu bizim gelinlik ve damatlık da ondaydı. Bende ihtiyacı olan birine verelim dedim. Eşim o ara belki bidaha evlenirim lazım olur dedi. Bu muhabbet o kadar çok uzadı ki defalarca dün de kayınvalidemde açılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım siz böyle bi durumda nasıl davranıyorsunuz? Eşimin yaptığı şaka çok mu normal sizin eşleriniz de yapıyor mu?
Aynı şeyi siz de ona söylemelisiniz. Sinirlenirse şaka yaptım dersiniz. Arada siz de durup dururken söyleyin. Gerçekten kendini yetiştirememiş insanlarla yaşamak çok zor ya

Esinizin ailesi buna nasıl izin veriyor?
Benim kvdem kpder paralar kocamı böyle bi saka yapsa.
Saka oldugunu düsünmezdim bu kadar cok dillendiriliyorsa.
Tabiki yapmıyor,yapamaz da böyle bisey.

Bende buna kırılıyorum işte. Kaç kere söyledim rahatsız olduğumu.

eltili devamını yazdıktan sonra okudum

yani eşinize sıkı bir konuşma yapın

sen benimle evde yaparsın bu şakayı sıkıntı olmaz ama elin ağzına laf düşürme diye

elti kimmiş de saçma salak yorum yapıyor

Böyle bir fikri var eşinizin. Ailesinin yanında özellikle yapıyor ki arkalansın. Siz kızınca da şaka oluyor, ne güzel.

Back
X