• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kabak tadı veren şakası

Evet durum tam da bu aslında. Ben daha akıllıca bişey söyleyip masada dumur etmek istiyorum utandırmak anlamında. Hani haksız duruma düşürmek
Önce bu evine yet de ikinci evi sonra düşünürsün falan diye bozabilirsiniz. Kendini bir sorgulasın bakalım evliliğinin hakkını verebiliyor mu...

Merhaba sevgili kk üyeleri. Forumu uzun zamandır takip ediyodum sizlere danışmak istediğim bi durum var. Önceleri bende gülüp geçsem veya takılmasam da eşinin ailesi de bu şakaya dahil olunca içten içe gerçekten kırıldığım bi konu var o da eşimin şaka olarak “2. Eş alma muhabbeti”.

Tamam ilk zamanlar takılmazdım ama sonraları başkalarının yanında yapınca duruma alındığımı farkettim. Babası yengesi falan da kızıştırınca iyice sinir oldum bu duruma. Ki bu şakayı ben ona yapsam ailesi de dahil çok terbiyesizce bi şaka olarak adlandırılırlar. Ki yalnız olunca defalarca eşime söyledim ben buna alınıyorum ayrıca abinden de eşi için hiç duymadım böyle bi şaka bi sen gömüyosun beni masada dedim.

Hatta bi ara kayınvalidem evdeki deposunu boşaltıyodu bizim gelinlik ve damatlık da ondaydı. Bende ihtiyacı olan birine verelim dedim. Eşim o ara belki bidaha evlenirim lazım olur dedi. Bu muhabbet o kadar çok uzadı ki defalarca dün de kayınvalidemde açılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım siz böyle bi durumda nasıl davranıyorsunuz? Eşimin yaptığı şaka çok mu normal sizin eşleriniz de yapıyor mu?
Çok çirkin .Agzının payını vermelısınız.Terbıyesızce

Bu mevzunun kendi aranızda bile olması hoş değilken, eşinizin ailesinin yanında şaka adı altında devam ettirmesi çok yanlış.

Gerçekten tepki verseniz tekrarlanmaz bir daha.

Elti lafa karışınca çok meraklıysan kendi eşine bul ikinci eşi demiyor musunuz? Aynı şeyi kayinvalideye de söylerdim ben. Onlar utanmazsa sizde utanmayın.

Almışken babanla abine de al toplu alımda uyguna gelir deyip kahkaha atın 😉
Hakediyorlar, baksana ailenin kadınları bile seferber olmuş alacaklar o 2.yi. Önce kocalarına alsınlar sonra bikbik etsinler.

Böyle bir söylemi şaka olarak adlandırmak çok yanlış bu terbiyesizlikten başka bişey değil
Kayınvaliden ve kayınbaban aklı başında ınsanlar olsa oğullarına agzınn payını verir otuttururlardı
Hiç kusura bakmayın kendinize haksızlık etmeyın her ıkı tarafa da agzınn payını verin
Bu çok yanlış bişey sizi küçük düşürücü bişey

Anında kalkar giderim eve.
Asla dönüp ardıma bakmam.
Onun pişmanlığına inanmadan da affetmem.
Asla da eltili,kayınpederli ortama girmem artık.
Ama ben bu lafları yalnızken de ettirmem. İlk söylediğinde giderdim.
Bende kendimce söylüyorum bişeyler. İlk yaptığında da söyledim. Ama zaafım olduğumu anlayıp bunu kullanmamaları için de fevri bişey yapmadım. Ama bende masada bomba etkisi yaratacak ama beni de küçük düşürmeyecek bişey demek istiyorum

Bende kendimce söylüyorum bişeyler. İlk yaptığında da söyledim. Ama zaafım olduğumu anlayıp bunu kullanmamaları için de fevri bişey yapmadım. Ama bende masada bomba etkisi yaratacak ama beni de küçük düşürmeyecek bişey demek istiyorum
Sen bilirsin arkadaşım.
Bu saatten sonra ben onlara selam bile vermezdim.
Daha doğrusu ilk bu cümleleri kurduktan sonra.
Senin gibi beklemezdim.

Merhaba sevgili kk üyeleri. Forumu uzun zamandır takip ediyodum sizlere danışmak istediğim bi durum var. Önceleri bende gülüp geçsem veya takılmasam da eşinin ailesi de bu şakaya dahil olunca içten içe gerçekten kırıldığım bi konu var o da eşimin şaka olarak “2. Eş alma muhabbeti”.

Tamam ilk zamanlar takılmazdım ama sonraları başkalarının yanında yapınca duruma alındığımı farkettim. Babası yengesi falan da kızıştırınca iyice sinir oldum bu duruma. Ki bu şakayı ben ona yapsam ailesi de dahil çok terbiyesizce bi şaka olarak adlandırılırlar. Ki yalnız olunca defalarca eşime söyledim ben buna alınıyorum ayrıca abinden de eşi için hiç duymadım böyle bi şaka bi sen gömüyosun beni masada dedim.

Hatta bi ara kayınvalidem evdeki deposunu boşaltıyodu bizim gelinlik ve damatlık da ondaydı. Bende ihtiyacı olan birine verelim dedim. Eşim o ara belki bidaha evlenirim lazım olur dedi. Bu muhabbet o kadar çok uzadı ki defalarca dün de kayınvalidemde açılınca masada eşimi bozdum ama o an onu orda bırakıp eve gitmek geldi içimden. Ne yapmalıyım nasıl davranayım siz böyle bi durumda nasıl davranıyorsunuz? Eşimin yaptığı şaka çok mu normal sizin eşleriniz de yapıyor mu?

Güzel bi dille bozulduğunuzu söylemişsiniz hala ısrar ediyorlarsa itin totosuna sokmaktan başka çareniz yok, haşlayın gitsin. Densizler.

Alınganlık göstererek cevap vermeyin asla hassas olduğunuzu anlar iyice üzerinize gelirler. Dalga geçerek istediğinizi söyleyip gülün geçin sonra. Kayınvalidemler oğlumun her yerini bi akrabalarına benzettikleri ortamda sanırım sizinki başkasından yaptı bunu dedim. Kaldılar öyle baksanıza hiç bir yeri bana benzemiyormuş dedim ve güldüm. Bir daha cesaret edemediler

Back
X