ertesi gün aynı elbiseden giyerim işe giderken ama o anda hiçbişi sölemem sadece gördüğümü bilmesini sağlarım...
sempatiksalakcinni
Sabah sabah mini etek giyer de öyle yürürse sanırım ben de olsam bakarım..
Çok üstüne gitmem açıkçası eşimin ama o bir şekilde anlar zaten bozulduğumu..
süpersin yaa aynı şey benimde aklımdan geçiyodu :)) zaten eşimin bakışlarını yakalayınca bi anda bana baktı yakalandığını anladı ...şöle b sert bi bakış attım ardından konuşmaya çalıştı benle ama hiç umursamadım:sm_confused:
Kızlar şöyle bi düşünün evlisiniz ve bi sabah eşinle birlikte işe giderken arabayı bekliyosunuz o anda bi bayan geçiyo.mini bi elbise giymiş fıttırı fıttırı yürüyo eşininde o anda bayana baktığını gördünüz ve eşinizle göz göze geldiniz ve farkettiğinizide anladı. tepkiniz ne olurdu? görmemezlikten mi gelirsiniz yoksa kendi yönteminizlemi cezalandırısınız??:jeyyar:
Yolda yürüyen hoş bir bayana rahatsızlık verme boyutundan (fark ettirerek) bakan bir erkeği kıskanmaktan öte, son derece "medeniyetten uzak ve kültürsüz olmakla" suçlardım öncelikle..lmaz:
Ama bir anlık bir bakışsa anormal değil, biz kadınlar da bakabiliyoruz o kadar. Çok sıkmamak gerek karşı tarafı ilişkide, tepkimizi daha önemli olaylara saklamalıyız. "nereye baktığını takip edemiyorum" diye kocasına güneş gözlüğü taktırmayan bir arkadaşım vardı. ış yerinde sevgilisi vardı adamın bu arada..kafamçokkarıştı
cezalandırmak böyle bir konu için ağır kaçıyor bence.
eşinizin önünden geçen bir kadına bakması, bence kasıtlı olarak başını farklı yöne çevirmesinden daha doğal, daha az kızılabilir bir durum.
ipektuncer'in dediği gibi tepkilerinizi ve ceza yöntemlerinizi daha değecek konulara saklamanız gerek.
şahsen ben kafasını çevirip özellikle bakmadığı ya da tabir-i caizse "görmemişler" gibi gözünü dikmediği sürece hiç sesimi çıkarmam hatta güler geçerim.
kızarsam da eşimin kendini "görmemiş" konumuna sokmasından olur, kıskandığımdan değil...
Yolda yürüyen hoş bir bayana rahatsızlık verme boyutundan (fark ettirerek) bakan bir erkeği kıskanmaktan öte, son derece "medeniyetten uzak ve kültürsüz olmakla" suçlardım öncelikle..lmaz:
Ama bir anlık bir bakışsa anormal değil, biz kadınlar da bakabiliyoruz o kadar. Çok sıkmamak gerek karşı tarafı ilişkide, tepkimizi daha önemli olaylara saklamalıyız. "nereye baktığını takip edemiyorum" diye kocasına güneş gözlüğü taktırmayan bir arkadaşım vardı. İş yerinde sevgilisi vardı adamın bu arada..kafamçokkarıştı
çok haklısınız ve saygı duyuyorum aslında cezalandırmak derken zaten cezanın çok hafif olduğu belli ortada yani çünkü o an bakıp sonra bana dönüp bakıp sırıtması sinir etti bide sabah sabah zaten insaların hey heyleri üzerinde oluyo yani benim bile dikaktimi çekti diye belirtmiştim.1 hafta konuşmucam şöleydi böleydi yapıcam demeddim mesela.bunlar ufak şeyler en azından gözümden kaçmadığını bilmesini istiyorum
sizce farkında değil mi gözünüzden kaçmadığının?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?