Ben kapalı biri olduğum için mini elbise yada mini etek giyip çıkma gibi bi şansım olmaz sizler gibi
En sevdiği pantolonu bacaklarından keserim mini etek kıvamına getiririm...Madem sen mini eteklere hayransın al sana mini etek derim
İşte ne kadan mikemmel bir fikir bu sempatiksalakcinni
Enişte şoklara girer kesin akannehir
O şoklara girerse ben de bimlere girerim sempatiksalakcinni
Tamam sustum sempatiksalakcinni
ay fazlada üstüne gitmeyin arkadaşlar,
siz yasakladıkça,daha cazip hale gelir o bakışlar,
siz kendinizi üzmekle kalırsınız,bakın bizler bile çok güzel olan bayanlara yada
çok uçuk kaçık giyinenlere bakmıyor muyuz...
bi bakmak ver bir de görmek var..
sevgiler...
O şoklara girerse ben de bimlere girerim sempatiksalakcinni
Tamam sustum sempatiksalakcinni
bumu yani şimdi mevzu ...biz kadınlar ne kadar takıntılıyız yaaa ...normal bir bakışsa gayet normal ne var bunda ..siz aynı bakışı yakışıklı bir erkek gördüğünüzde atmıyor musunuz sanki ..lütfen objektif olun ...tamam bozulabilirsiniz belki ama aynısı ile karşılık verme mantığını anlamış değilim hatta hayretler içerisinde okudum ..kısasa kısas her durumda geçerli olmaz unutmayın ..e diyelimki eşiniz sizi aldattı siz de ona aynı şekilde mi karşılık vereceksiniz ..bu mantıktan bu çıkar yani ....onun yaptığı gibi ona karşılık vermek sadece bazı konularda geçerlidir bana göre ...
şahsım adına evet...
eşime de bunu söylemişimdir defarlarca...
bumu yani şimdi mevzu ...biz kadınlar ne kadar takıntılıyız yaaa ...normal bir bakışsa gayet normal ne var bunda ..siz aynı bakışı yakışıklı bir erkek gördüğünüzde atmıyor musunuz sanki ..lütfen objektif olun ...tamam bozulabilirsiniz belki ama aynısı ile karşılık verme mantığını anlamış değilim hatta hayretler içerisinde okudum ..kısasa kısas her durumda geçerli olmaz unutmayın ..e diyelimki eşiniz sizi aldattı siz de ona aynı şekilde mi karşılık vereceksiniz ..bu mantıktan bu çıkar yani ....onun yaptığı gibi ona karşılık vermek sadece bazı konularda geçerlidir bana göre ...
ben bunu söylesem adam anında beni boşar canım eşin iyi sakinmiş:1shok::1shok:
sadece ters ters bakarım hepsi o kadar guclubacismile
abartılacak bir durum değil bence bazen o kadar uçuk kaçık giyinen bayanlar var ki inanın ben bile bakıyorum bir erkeğin bakmaması çok zor yanibilmiyorumkismile
bu nedenle buna çok takılmıyorum ama arada istersen aynısından bende giyeyim banada bak dediğimde oluyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?