Eşimin kaçamak bakışları ....

kesinlikle sana katılıyorum cnm kadınlarla erkelerin bakış açıları daha farklı dediğin gibi özellikler çalışma sistemleri :)) bende aşşşırııı derecede kıskanç bi insanım :))

tam konunun üzerine denk gelmiş o zaman...
eşim dün eve geldiğinde"aşkım biraz önce mininin üzerinde etek giymiş olan bi kadın geçti.kızlar bile laf atıyordu" dedi. :1shok:
bende dedim baktın mı yoksa sende dedim.
o da dedi bakmadım aşkım gördüm. -tatlicadiarzu-
fark var arada dedi.

baktım dese şaşardım sempatiksalakcinni

benim eşim o konularda çok dikkatlidir ben yanındaysam asla bakmaz ben yokken baktıgına adım gibi eminim biz bayanların bile gözü kayarken onlar nasıl bakmasın ama oldu da baktı benim yanımda ben hemen laf ederim "baktında başın göğe erdi mi " gibi bütün gün suratımı çekerdi ben tepkilerimi hemen belli ederim asla tutamam kendimi yoksa çatlarımmkaydirigubbakcemile3

hemen ertesi gün tepki verme aradan zaman falan geçsin sende dikkat çekecek ölçüde giyin ve onunla çıkk.sana atılan bakışları görünce yanında bi daha yapmazz.yanında diyorum çünkü çoğu erkek bakıyordurr bence.ama en azından senle iken böle şeylere cüret etmezz

fıttırı fıttırı giden helede mini etikli biri gördümü kim bakmıyo ki yahu
ama şu fıttırıya bayıldım

Açıkçası bayan olduğum halde bazen ben bile bakıyorum. (Bayanın bakmasıyla, erkeğin bakması arasında bence de fark var) .Tabi erkeklerin bakmasına hak verdiğim anlamına gelmiyor bu. Ama açıkçası ben yanında değilken eşimin bakmadığından ben bile emin olamam, benim yanımda bakmadığı halde.

Bu durumda en azından, eşinin yanındayken, gözünün içine baka baka bunu yapmamalı. Hiç bir bayanda aa ne güzel bakmışsın ,demez bu durumda, haklıda.

Ben yokken ne yaparsa yapsın anlamı çıkarılmasın tabi. Ama malesef keşke, biz yanlarında yokkende, bizi düşünüp, bakmasalar, ama bu erkekler için bir yük gibi malesef. Vardır böyle erkeklerde ,eşi yanında değilkende bakmayan, ama çok az olduklarınıda kabul etmek lazım.

valla bende bir şey demem ...minileri çekerim...eşim pek karışmaz ama üstümdeki bir şeye açık değilmi falan dediğinde sen böylelerine bakıyormusun diyorum...ee sen bakmayana kadar giyerim herkes giyiyor birileride bana baksın:)))derim ...bu cevabı alınca susuyor.

Erkeklere, uygulamaya geçmesek bile, kısasa kısas yapmak, genelde işe yarayabiliyor. Ben de yaparım bazı konularda, duyunca yüzündeki o hal hoşuma gider. Denemek lazım arada.İnsan başına gelmeyince anlamıyor genelde.

evet tatlım erkekler bu konuda bakma desek bile dediğin gibi bu onlara büyük bi yük olur kaldıramazlar.kii bugün ben yanında yoksam bile herhangi birisine bakabileceğini daha iyi anladım... güzel çirkin hiç farketmez herkese bakabiliyolar demekki.doğru bende yolda gözüme çarpan ilgimi dikkatimi çeken bi bayan oldumu bakıyorum.bide eşimn yanında arkadaşıda vardı sabahları oda gelio bizimle ikisi birden bi dikti gözleri sonra bi gülüştüler benim bakışlarımı görünce topalrlandı zaten..oyucaktım gözlerini klava: belki abartıyo gib i gelebilir ma abende böleyim çok kıskancım tepkilerimiz yerine göre belli ederim ama bu aiırı kıskançlığımı onu sıkmamak ve şımartmamak adına belli etmem pek.

Ben çok kıskancımdır, böyle bir durum olduğunda gözünün içine dik dik bakarım o anlar ne demek istediğimi
Bonus olarakta bütün gün suratımı çeker, çok pis trip yaparım.
Biz kısa bir elbise giysek bu halde dışarı mı çıkacaksın derler ama sokaktakilere bakarlar

elbise konusunda aynen bizde sorun yaşarız pazar günü elbise bakmaya çıktık dışarı beğendiğim elbise mankenin üzerindeydi daha gösterir gösermez bu kısa değilmi dedi yuhh yani he dedim bende manken kadar boymu var daha denemeden nasıl karar veriyosun pess doğrusu dedim elbiseyi giydim ve dizlerimin altındaydıı.ama ona ceza dün bi yerde bi elbise gördüm haftasonu arkadaşının nişanı var dünkü gördüğüm elbiseyi alıcam bi güselde giyicem.bakalım bişi diyebilicekmi.

ben tesettürlü bir bayanım belki mini etek giyip ona dünü hatırlatamam ama gece yatmaya giderken en seksi iç camasılarımı giyip yaklastıgı anda uykum var derim bir kac aksamda sürüdürüm bunu bakmamalım nasıl yalvarıyo.. sende nasıl rahatlıyorsun basıma geldi böle bisey benim ve öle yaptım

Kendimi tanıyorsam, sanırım tepkim tepkisizlik olur.du.

bu konular benim cadı tırnaklarımı yerinden çıkarıo
kötükedihüso
ınş. öle bişeyini yakalamam o değil hamileyim minileri de çekip çıkamam dışarı 5-6 ay sabretmem gerekir
kaydirigubbakcemile3

cnm benim yaaa hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün :dance:

ben ondan önce bakarım :)) benim dikkatimi çekiyorsa ,bir erkeğin daha çok çeker diye düşünüyorum..
allah bizi böyle giyinen kadınlardan korusun kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…