şahsım adına evet...
eşime de bunu söylemişimdir defarlarca...
selam herkese konuyu sonuna kadar okuyamadım, konu değiştimi bilmiyorum ama ben kesinlikle hoşlanmam ve geyikle de geçiştirmem " ne var canım ben de bakıyorum" mantığında değilim doğaları ve çalışma sistemleri:) farklı olduğu için erkek ve kadın bakış açısı aynı değildir kesinlikle....öyle bi durumda eşim ne yapacak; gözlerini kapatacak :) ve aynı şeyi yapmak da mantıklı gelmiyor bana, ben de aynı şekilde davranarak neyi anlamasını sağlayacağım ki...
böyle bir durumda kesinlikle çıngar çıkar ben yaparsam o da çıkarsın....
kıskançmıyım neyim????ama bu konuda hiç hoşgörülü değilim...
tam konunun üzerine denk gelmiş o zaman...
eşim dün eve geldiğinde"aşkım biraz önce mininin üzerinde etek giymiş olan bi kadın geçti.kızlar bile laf atıyordu" dedi. :1shok:
bende dedim baktın mı yoksa sende dedim.
o da dedi bakmadım aşkım gördüm. -tatlicadiarzu-
fark var arada dedi.
baktım dese şaşardım sempatiksalakcinni
valla bende bir şey demem ...minileri çekerim...eşim pek karışmaz ama üstümdeki bir şeye açık değilmi falan dediğinde sen böylelerine bakıyormusun diyorum...ee sen bakmayana kadar giyerim herkes giyiyor birileride bana baksın:)))derim ...bu cevabı alınca susuyor.
Açıkçası bayan olduğum halde bazen ben bile bakıyorum. (Bayanın bakmasıyla, erkeğin bakması arasında bence de fark var) .Tabi erkeklerin bakmasına hak verdiğim anlamına gelmiyor bu. Ama açıkçası ben yanında değilken eşimin bakmadığından ben bile emin olamam, benim yanımda bakmadığı halde.
Bu durumda en azından, eşinin yanındayken, gözünün içine baka baka bunu yapmamalı. Hiç bir bayanda aa ne güzel bakmışsın ,demez bu durumda, haklıda.
Ben yokken ne yaparsa yapsın anlamı çıkarılmasın tabi. Ama malesef keşke, biz yanlarında yokkende, bizi düşünüp, bakmasalar, ama bu erkekler için bir yük gibi malesef. Vardır böyle erkeklerde ,eşi yanında değilkende bakmayan, ama çok az olduklarınıda kabul etmek lazım.
Ben çok kıskancımdır, böyle bir durum olduğunda gözünün içine dik dik bakarım o anlar ne demek istediğimi
Bonus olarakta bütün gün suratımı çeker, çok pis trip yaparım.
Biz kısa bir elbise giysek bu halde dışarı mı çıkacaksın derler ama sokaktakilere bakarlar
Kızlar şöyle bi düşünün evlisiniz ve bi sabah eşinle birlikte işe giderken arabayı bekliyosunuz o anda bi bayan geçiyo.mini bi elbise giymiş fıttırı fıttırı yürüyo eşininde o anda bayana baktığını gördünüz ve eşinizle göz göze geldiniz ve farkettiğinizide anladı. tepkiniz ne olurdu? görmemezlikten mi gelirsiniz yoksa kendi yönteminizlemi cezalandırısınız??:jeyyar:
bu konular benim cadı tırnaklarımı yerinden çıkarıo
kötükedihüso
İnş. öle bişeyini yakalamam o değil hamileyim minileri de çekip çıkamam dışarı 5-6 ay sabretmem gerekir
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?