• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaçamak bakışları ....

Ya tamam mini etekli bir kız gördüğümüz zaman biz bayanlar bile bakıyoruz ama kız geçene kadar arkamızı dönüp dönüp de bakmıyorum ben şahsen söylüyorum düşüncemi...

Bazı erkekler görüyorum yollarda alışveriş merkezlerinde kısa etekli bir bayan gördükleri zaman 10 defa dönüp bakarlar.

Bakmak var,bakmak var evet

öyle tiplerede gıcık oluyorum oracıkta gebertesim geliyoooo:oklava:

Bakmaktan bakmaya fark var, böyle giyinen alımlı yürüyen bir bayana bende bakarım, o da bakabilir, ama saniyelerce bakarsa laf sokarım kesin

yanımda bi hatuna içine düşecek gibi bakarsa ve bende yakalarsam ciddi ciddi ama yolun ortasında çantayı kfasına geçiririm burunundan getiririm valla...:oklava:

Zaten bakarsa işi orda biter :mymeka:

Ya tamam mini etekli bir kız gördüğümüz zaman biz bayanlar bile bakıyoruz ama kız geçene kadar arkamızı dönüp dönüp de bakmıyorum ben şahsen söylüyorum düşüncemi...

Bazı erkekler görüyorum yollarda alışveriş merkezlerinde kısa etekli bir bayan gördükleri zaman 10 defa dönüp bakarlar.

Bakmak var,bakmak var evet

Ben bile bakıyorum wallaha güzel görünce sempatiksalakcinni

Biz kadin oldugumuz halde bakiyoruz. Erkek dünden bakar. Canini sIkma canim, her erkek bakar senin esinde bir sorun yok. Bakmayan bir amcamlar vardir herhalde, 70 yaslarindalar ne zaman televizyonda bikinili birilerini görseler gözlerini cevirip, sinirle "su ciplaklari ne diye cikarirler" derler erzurum sivesiyle:D Bilmezlerki yigenleride bikini giyiyor plajda:)))) Bence sert bakislarin yeter, baska birsey yapmana gerek yok zaten balim;)

Öyle teşhircilere ben bile bakarım valla eşimde baksın nolcak ben kadın halimle bakarım bayanssulusmile
Nasılsa tapusu bende bir de ondan kıskançlık çıkarırsam ohooo daha cazip gelir ne varmış ki bunda deyip iyice incelemeye kalkaraklinialirimsmile

Yazın arkadaşlarla tatile gittiğimizde de benim sezlongun tam önünde meğersem üstsüz ve de tangalı bir rus hatun yatıyormuş. Havuzdan çıkıp gelince hepimiz bakakaldık tabii :) Ben 'sezlongumu 50 tl 'ye satıyorum ' dedim. Arkadaşın eşi az daha satın alacaktı :roflol:
Ama alamadı tabii. karısının kızgın bakışlarından korktu sanırım. :oklava:

Kısacası ben hiç kızmam öyle bakışlara. İnsanın elinde olmadan gözü kayıyor tabii.
Ben de şahsen etrafımda eciş bücüş insanlar yerine güzel insanlar olmasından hoşlanırım.

bi kere benim eşiminde gözü kaymıştı ama çok dikkat çekiyodu ben bile baktım yalan diyemem ama kadında öle teşhirci olursa bırak bizi yaşlı dedeler bileme bakıyo yani adamların gözünde sorun yok öle teşhirci dikkat çekici bayanlarda suç ama hep bida bakarsan gözünü oyarım diyede tehdit ediyorum oda gülüyo böle yapman hoşuma gidiyo diyo bende sırf beni kudurtmak içinmi bakıyosun diyorum yoo gözüm kayıyo kaymasın o zaman benimde kayar diyorum gülüşüyoruz ama içinde kötülük olmadığını biliyorum kim olsa bakar ohaoldumsmile

bide sırf erkekler baksın diye giyinenlerde var be kadın yani bu kadar teşhirci olmana ne gerek sonra tacize uğruyolar sende az daha usturuplu giyinsen kvırta kıvırta yürümesen kimse sana bişi demez bide sallana sallana yürüyolar ya sinir oluyorum alsanaalsanasmile

bide sırf erkekler baksın diye giyinenlerde var be kadın yani bu kadar teşhirci olmana ne gerek sonra tacize uğruyolar sende az daha usturuplu giyinsen kvırta kıvırta yürümesen kimse sana bişi demez bide sallana sallana yürüyolar ya sinir oluyorum alsanaalsanasmile

Nisacim, hep bu zihniyet yüzünden erkekler paka cikiyor biliyormusun?

Tamam kismen haklisin....gercektende bazi bayanlarin giyinis tarzi asiri derecede tehsirci, evet sirf popo yanaklarini örtecek kadar mini etek giyenlerde var, bir kadin olarak ben bile refleks gibi dönüp baktiklarimda var.....lakin bu yinede bir erkegin o kadini taciz etmesini hakli veya dogru kilamaz, yada daha dogrusu bu o sucunu hafifletmez.

Allah C.C. herkeze akil fikir beyin ve nefis vermis...nasilki biz kadinlar nefsimize sahip cikiyorsa ayni sekilde erkeklerde bunu yapmali.....Allahin önünde hepimiz esitiz....bu kadin acik giyindigi icin baktim, taciz ettim diyemez....kisi kendinden sorumludur.

O kadin sirf erkekler bana baksin diye orasini burasini acarak yolda yürüyorsa bu onun sorunudur, yarin öbür gün bunun hesabinida kendi verecek.....lakin o kadina icine düser gibi bakan, taciz eden, laf atan adamlarda yaptignin hesabini kendileri verecek...isledikleri o günaha kadini sorumlu tutamazlar...

üstüne gidip neden yaptın vs felan denirse şimarıp kendilerini bişey sanacakları kesin..
elbette sinir bozucu ama gördüğünü hissettirip hiç birşey demezsen emin olki bu sefer o gıcık olacaktır...
üzerine gidip cazip hale getirmemek gerekir bence,şu da var.ne olursa olsun bakıcaklar,inanın ben bile bakıyorum bazen..ama abartmam lazım tabi....

evet ben de gördüm eşimin baktığını
ve o anda ''ah ah sen de sana şehvetle bakanlarda ahirette bulacak '' dedim eşim biçevirdi yüzünü bana öyle sevgiyle bakmıştı ki hiç unutamam...

benim oldugum yerde bayanlar ciplak geziyo nerdeyse,anlamiyorum bi de hepsi yanik ten ama cokk guzeller yaaa, Ben bile bakiyorum , esim nasil bakmasin , ama cokk kiskaniyorumm yafff , zaten cogu alisverislerimiz kavgali geciyor :(

kişinin eşini çok iyi tanıması lazım her bakan da kötü anlamda bakıyor denemez
eşimin bir iki kez baktığını gördüm ama
biliyorum ki benim baktığım gibi bakmıştır
ama sapıkça bir bakış sezseydim kesinlikle sert bir tavır sergilerdim...

Bu bakma mevzuları görmüş geçirmişlilikle alakalı.Bir erkek büyük şehirde doğup büyürse bu tür görüntülere daha alışkın oluyor.Hele denizkenarında bir şehirde yetişmişse yanından 100 tane minili geçse bile fark etmiyor.Ya da ailesinde annesi,tayzesi,kardeşi vs rahat giyinebiliyorsa o da alışkın oluyor.
Ama çoğu erkek iki bacak,iki açık kol görünce neye uğradığını şaşırıyor.Gözleri kayıyor bu durumda.zemuszemus

Yaw sabahin korunde arabaya binmis karsidan mini elbiseli hos bir hatun geliyor ee birde sevimliyse kadinda erkekte ister istemez bi kac saniye bakar ama bu cok uzun surmez bu bakis.. Ben iki sefer ust ustune bakarsa bozulurdum ama bir kucuk bakistan bi sey olmaz

Back
X