• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaçamak bakışları ....

valla bi güzel cimciklerdim önce ki bi morarsın acısın bikaç gün hatasını farketsin
sonra da bi daha hep etrafla ilgilenemicek cinste kıyaefet giyerdim o zaman benle ilgilenenlerle ilgilenirdi :))
artık geçti bolu pazarı ne kadar pişman olsa da yapardım bi daha cesaret edemez böylece:) ay çok cadıyım:D

şamarı yapıştırdığım gibi yürü eve gidiyoruz derkaydirigubbakcemileo günü iptal ederdimÇok üzgünüm çoook:delphin:

Öyle Bi Bakış Fırlatırım Ki!!! O Anlar Zaten Başına Gelecekleri! sempatiksalakcinni

mini etek giyen,hoş görünen bir bayana bir bayan bile bakıyor...
önemli olan farklı bakmaması...

blair witch e ben de katılıyorum.ben bile uzun uzun süzüyorum kızları,sevgilim şöyle bir baksa kıyamet koparmıyorum çünkü gelip bana da anlatır bugün böyle böyle bir kız gördüm şeklinde.

mesela sırf tayt giyen bir kızdan bahsetmişti,balkondan yaşlı bir nine kıza ''kızım pantolonun mu yok vereyim 5 lira köşedeki bakkaldan bi şalvar çek kendine'' falan demişkaydirigubbakcemile3 hiç sormadım valla niye baktın kıza diye.

ama uzun zamandır beraberiz kime ne niyetle baktığını çok iyi anlıyorum,hatta aklını okurum,nereye bakacağını tahmin edip önceden kızarım şok olur.

eğer masumane bakmadığını biliyorsamda,takmam,buluşmak ister bakarız derim,buluşuruz soğuk konuşmam ama sıradan konuşurum,öpmek ister terliyim öpme derim,sarılmak ister belim ağrıyor derim,o da pişman olur üzülür,bir daha bakmaz.

suç mini etek giyende değil bakanda ! beynine ederdim kocamın ! ondan sonrada hep mini etekle gezerdim başkasına bakıcana benim karıma bakıyolarmı diye uğraş derdim....

Bizimkide bakar yakalanıncada bana bakıp muzip muzip güler baktıklarıda benden güzel olsa hıh. Kızdırmak için yapar hep. Bende eşşek der patlatırım bir tane.

Bizimkide bakar yakalanıncada bana bakıp muzip muzip güler baktıklarıda benden güzel olsa hıh. Kızdırmak için yapar hep. Bende eşşek der patlatırım bir tane.

Ohhhh iyi yapıosun eline koluna sağlıkkk :)))

Valla mini eteğe güzel kadına ben bile alıcı gözle süzerim ki erkek nasıl bakmasın..Önemli olan nasıl baktığı...hiç takma kafanı sende onunla bakıp offff kadındaki bacaklara bak be deseydin utanırdı belki.....

Valla ben kadın halimle bakıyorum, erkeğin bakmasını da asla yadırgamıyorum.
Bizzat göstermişliğim vardır, bak aşkım ne kaaa güzel hatunmuş diye...
Netekim ben de açık giyen bir kadınım, o birilerine bakar, birileri bana bakar...böyledir bu işler.

bende yakışıklı biri görünce bakıyom mesela eşimede sölerim ne hoş adammış diye.
eşimde bi bayan gördügünde bakar .bende bak aşkım gözün gönlün acılsın derim.
acana bakılır önemli olan niyettir.
ikimizde biliriz ne maksatla baktıgımızı.

bende yakışıklı biri görünce bakıyom mesela eşimede sölerim ne hoş adammış diye.
eşimde bi bayan gördügünde bakar .bende bak aşkım gözün gönlün acılsın derim.
acana bakılır önemli olan niyettir.
ikimizde biliriz ne maksatla baktıgımızı.

garip bi ilişkiniz varmış...
bence bi erkek bi kadına ( ki teşhirci bi niteliği de varsa ) sizinle aynı gözle kesinlikle bakmaz...

eğer her bakan kötü gözle bakmıosa ve eşlerimize sevgililerimize kızmıcaksak bu yüzden o zaman bundan bir ard niyet yoksa (ki bence var yoksa bakmaz )o zaman bizde önümüzden geçen çok yakışıklı birine mal mal bakalım o yanımızdayken hatta dönelim arkasından bakmaya devam edelim bakalım ne oluyo durum orda bacaklarımızı kırarlar:dilcikar:ama erkek olunca kadın teşhirci oluyo yanlış bayanlar ya yapmayın yanii o bakarsa bende bakarım valla benim gözüm kimseyi görmüosa kıymetini bilsin ohh ne ala memleket gözünü oyarım valla onun sıkıyosa bi denesin bakalım noluyo görür gününü o zaman işte herkes bize bakar noluyo bu kız neden delirdi burda die:oklava:

Valla arkadaşlar sanıyor musunuz ki siz kızıyorsunuz diye bakmıyorlar?
Ya da bakmayan erkek vardır?
Ya da sanıyor musunuz ki ceza vererek, küserek, kavga çıkartarak bakmasını engelleyebilirsiniz?
Ancak sizin yanınızda bakmazlar o kadar.
Bu yüzden boşuna kasmayın, boş yere tatlı canınızı da sıkmayın.
Zira bakmayan erkek yoktur, bakarken yakalanmayan erkek vardır.

Son düzenleme:
garip bi ilişkiniz varmış...
bence bi erkek bi kadına ( ki teşhirci bi niteliği de varsa ) sizinle aynı gözle kesinlikle bakmaz...

pardon nesi garip??
sen istedigin kadar kocana bakma etme de o sen yokken bakar seni aptal yerine koyar
bakmak olayını bu kadar abartmaya gerek yok.1 kere bakarsın görürsün.bunu her kadın ve erkek yapar.
3.kez peşpeşe aynı kişiye bakarsan bunda bi gariplik vardır

kusura bakmayında ben bayanım.. ben bile görünce bakıyorum..
bu insanların fıtratında var.. ortama tezat biri görünce bakılır.. bayan olsun erkek olsun.. sanki biz bakmıyor muyuz?
asıl suclu burda o etegi giyip insan içinde yürüyen.. malum bizm ülkemiz görüpte görmemezlikten gelinecek seviyeye ulaşmadı..
adamlar böyle tahrik ediliyor..
ben olsam böyle durumda kafasını kırarım tabi ama gerçekleride göz ardı etmeyelim..
önceleri nişanlımla dolaşırken çok dikkat ederdim bakıyor mu ,takip ediyor mu açık tipleri diye..
Allahı var çocuk benden başkasına bakmıyor..
ama artık bıktım kontrol etmekten de .. bakarsa kendı gözünün günahı.
ben ona anlattı Allah önünde o gözlerin hesabının kolayolmayacagını.. bakarsada Allah cezasını verir elbet..

Son düzenleme:
Valla arkadaşlar sanıyor musunuz ki siz kızıyorsunuz diye bakmıyorlar?
Ya da bakmayan erkek vardır?
Ya da sanıyor musunuz ki ceza vererek, küserek, kavga çıkartarak bakmasını engelleyebilirsiniz?
Ancak sizin yanınızda bakmazlar o kadar.
Bu yüzden boşuna kasmayın, boş yere tatlı canınızı da sıkmayın.
Zira bakmayan erkek yoktur, bakarken yakalanmayan erkek vardır.

katılıyorum
ayrıca
bakınca ne oluyor anlamıyorum
ben de bakıyorum güzel kız geçince
illa teşhirci olmasına da gerek yok
bazen o kadar hoş kızlar geçiyor ki
insan bakıyor bir saniye geçip gidiyor
hiç bakmamak için gökyüzüne bakarak yürümek lazım
insan kız erkek karşısında güzel insan / bebek / obje ne olursa bakıyor.

pardon nesi garip??
sen istedigin kadar kocana bakma etme de o sen yokken bakar seni aptal yerine koyar
bakmak olayını bu kadar abartmaya gerek yok.1 kere bakarsın görürsün.bunu her kadın ve erkek yapar.
3.kez peşpeşe aynı kişiye bakarsan bunda bi gariplik vardır

iyi de 1 kere istemdışı görmekle bizim kastettiğimiz isteyerek bakmak aynı değil...
ben yokken bakabilir ona ne mani olabilirim; nede bakıp bakmadığını bilebilirim...
ama ben yanındayken "beni aşağılayamaz"...
bilmem derdimi anlatabildimmi... ben bu olaya sadece kıskançlık olarak tepki vermem; bir erkek yanında bi bayan varken başka bi bayana bakıyorsa onu aşağılamaktan başka birşey değildir benim için bu...
eşime de asla bak bak ne güzel kadın diye birini göstermem...

Back
X