• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaçamak bakışları ....

iyi de 1 kere istemdışı görmekle bizim kastettiğimiz isteyerek bakmak aynı değil...
ben yokken bakabilir ona ne mani olabilirim; nede bakıp bakmadığını bilebilirim...
ama ben yanındayken "beni aşağılayamaz"...
bilmem derdimi anlatabildimmi... ben bu olaya sadece kıskançlık olarak tepki vermem; bir erkek yanında bi bayan varken başka bi bayana bakıyorsa onu aşağılamaktan başka birşey değildir benim için bu...
eşime de asla bak bak ne güzel kadın diye birini göstermem...

bakmakla görmek aynı şey degil tabiki.biz eşimle sadece bakarız.karşımızdakini görebilmek için şekilden şekle girmeyiz ,enine boyuna incelemeyiz.bunda bi gariplik yok

ayrıca yanındayken eşin bi başka kadına baktıgında neden aşagılanacaksınki cok sacma.
seni sevmiş begenmişki yanındasınadam gidipte kadına taciz etmyor,laf atmıyor peşinden gitmiyor.karşıdan gelirken bakmış,sende bunu görmüşsün aşagılanmışmı oluyorsun şimdi.

erkeklere ne kadar cok yasak koyarsan o kadar gözü dışarda olur,merak eder.
yaw zaten sen demesende adam bakacak kadına ve içinden hoş kadınmış dicek.
ben eşime bak hoş kadınmış diyerek olayın basitligini anlatmaya calışıyorum.ben böle dedigim anda eşim kafasını cevirir bakacagı varsada bakmaz.

ama onu engellesem adamda merak olcak ben yokkenn enine boyuna incelicek.
kendine öz güveni olan bi kadın kocasına göz hapsi koymaz.kompleks yapmaz bunu kendine

bakmakla görmek aynı şey degil tabiki.biz eşimle sadece bakarız.karşımızdakini görebilmek için şekilden şekle girmeyiz ,enine boyuna incelemeyiz.bunda bi gariplik yok

ayrıca yanındayken eşin bi başka kadına baktıgında neden aşagılanacaksınki cok sacma.
seni sevmiş begenmişki yanındasınadam gidipte kadına taciz etmyor,laf atmıyor peşinden gitmiyor.karşıdan gelirken bakmış,sende bunu görmüşsün aşagılanmışmı oluyorsun şimdi.

erkeklere ne kadar cok yasak koyarsan o kadar gözü dışarda olur,merak eder.
yaw zaten sen demesende adam bakacak kadına ve içinden hoş kadınmış dicek.
ben eşime bak hoş kadınmış diyerek olayın basitligini anlatmaya calışıyorum.ben böle dedigim anda eşim kafasını cevirir bakacagı varsada bakmaz.

ama onu engellesem adamda merak olcak ben yokkenn enine boyuna incelicek.
kendine öz güveni olan bi kadın kocasına göz hapsi koymaz.kompleks yapmaz bunu kendine
alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:

vala siz ne yaparsanız yapın erkekler kadınlara karşı meraklıdır...bu doğanın kanunu... milyonlarca yıldır değişmemiş, yine değişmeyecek...
ayrıca yanımdayken bakması tabi ki beni aşağılar; ne demek yanında karısı varken bi başka kadına bakmak... ben şahsen yanında bi kadın varken bana bakan bi erkek gördüğümde ilk hisettiğim şey kadına acımak olur... onun da başka kadınların bana bu gözle bakmasına sebep olmaya hakkı yok... madem bukadar basit ve kendileri de bukadar basit bakıyorlar; neden başka erkekler bize baktığında aynı rahatlığı sergileyemiyorlar... acaba kendileri baktığında akıllarından neler geçtiğini bildikleri için olabilir mi?

Kadınlar karşıdan gelen erkeğe hiç mi bakmaz?Yolda gözünü kapatarak mı giderler yoksa?aklinialirimsmile

kadın-erkek; ikiside insan
elma-portakal; ikiside meyve
ve elma-portakal ikilisi meyve oldukları halde birbirlerine ne kadar benzerse kadın ve erkek de ancak okadar benzer.
kadın: "ne güzel kadınmış, etek de pek yakışmış, ne hoş.." ya da "ne hoş bir çocuk Allah sahibine bağışlasın"
erkek : .......................tahmin bile edemiyorum.
ben belki kadının eteğine bakarım nasıl yakışmış diye ama erkek emin olun eteğine bakmaz....ben bunu hiç hazmedemem malesef...
ben yokken bakıp bakmaması da kendi vicdanına kalmış ona birşey yapamam ayrıca aptal yerine konduğumu da düşünmem ben ona güvenip onu kendisi ile bırakırım bakarsa kendisi bilir, ama ben varken bakarsa gözünü oyarım bidaha yapmaz....:))
kıyafetimin açıklığından dikkat çekiciliğimden dolayı başkası bana bakmasın,,ne gerek var istemem...ne de benim eşim benim yanımda başkasına baksın...daha önce de yazmıştım, bu konuda hiiiiiçç hoşgörülü olamam......

ilk tepkim:

"gözlerini oyarım" derim

ki demişliğim var

sonrası içinde kavga sebebi olbilir

lovelinya:
acaba kendileri baktığında akıllarından neler geçtiğini bildikleri için olabilir mi[/COLOR

ben de bunu anlatmaya çalışmıştım arkadaşım katılıyorum caaanı gönülden...

Son düzenleme:
ben bakmam eşimden yakışıklısını görmedim hahaha kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bence kadınlar bu konuda erkeklerin üzerine düştükçe erkek de kendini bulunmadık Hint kumaşı sanar.Bence dallandırıp budaklandırmayın.Her zaman işveli,bakımlı olun.En güzel yanıt o olur eşinize.olumunekankayizsmile

vala siz ne yaparsanız yapın erkekler kadınlara karşı meraklıdır...bu doğanın kanunu... milyonlarca yıldır değişmemiş, yine değişmeyecek...
ayrıca yanımdayken bakması tabi ki beni aşağılar; ne demek yanında karısı varken bi başka kadına bakmak... ben şahsen yanında bi kadın varken bana bakan bi erkek gördüğümde ilk hisettiğim şey kadına acımak olur... onun da başka kadınların bana bu gözle bakmasına sebep olmaya hakkı yok... madem bukadar basit ve kendileri de bukadar basit bakıyorlar; neden başka erkekler bize baktığında aynı rahatlığı sergileyemiyorlar... acaba kendileri baktığında akıllarından neler geçtiğini bildikleri için olabilir mi?

siz eşinizle yolda giderken kaldırım taşlarınımı sayıyonuz.yada hiçmi başbaşa film izlemiyonuz.tvlerde giynik kadın yok zaten.öenmli olan başka bi kadının senin hakkındaki düşüncesi olmamalı.o kendi haline acısın.
hiçmi insan etrafına bakmaz yaw.sizde amma abartıyonuz.bırak adamı az gözü gönlü acılsın .diger acık kadınları gördükce sizin kıymetinizi bilsin.
artık adamlar 80 li yıllardaki gibi acık kadınlara meraklı degil merak etme
artık mideleri bulanıyor öle kadınları gördükce.baksalarda ölesine bakıyorlar.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bence kadınlar bu konuda erkeklerin üzerine düştükçe erkek de kendini bulunmadık Hint kumaşı sanar.Bence dallandırıp budaklandırmayın.Her zaman işveli,bakımlı olun.En güzel yanıt o olur eşinize.olumunekankayizsmile

latife yapmıştım ama ben zemuszemus

latife bir yana ben de eşimde bu konuda birbirimize güveniriz...o benim için tek ben de onun için öyle olduğumu düşünüyorum, hissediyorum...ben de hem kendim hem eşim için herzaman güzel, bakımlı olmaya çalışırım...

siz eşinizle yolda giderken kaldırım taşlarınımı sayıyonuz.yada hiçmi başbaşa film izlemiyonuz.tvlerde giynik kadın yok zaten.öenmli olan başka bi kadının senin hakkındaki düşüncesi olmamalı.o kendi haline acısın.
hiçmi insan etrafına bakmaz yaw.sizde amma abartıyonuz.bırak adamı az gözü gönlü acılsın .diger acık kadınları gördükce sizin kıymetinizi bilsin.

Çok ilginç.Açık kadınlar mide mi bulandırıyor?Kandırmışlar sizi. sempatiksalakcinni

vala ben bi dikkat çekebilecek bi kadın gördüğümde kadınlara değil etraftaki erkeklere bakıyorum hep ve çoğunun da kadına baktıklarını görüyorum... ve hiçbiri de midesi bulanarak bakıyormuş gibi görünmüyorlar... ama şu noktada anlaşalım, istemdışı sırf orda olduğu için görmüş olmak var, gördükten sonra hmm hoş hatunmuş gözüyle bakmak var...
gözü gönlü açık gezmek istiyorsa evlenmesin hergün açsın gönlünü... bir de başka erkekler bize bakıp gözünü gönlünü açmak istediklerinde tepki vermesinler... başka bi kadının düşüncesi tabi ki de önemli, o yüzden filmlerdeki kadınları kıskanmam saçma zaten :) ha tvde de özellikle onlara bakmak için izlediğini farketsem ona da bi sınır koyarım elbet... ama incelemelerim doğrultusunda öyle bi izlenim oluşmadı henüz...

bu olay benim başımdan geçti hem de sabah sabah:1rolleyes:
hastaneye gidiyoruz arabayla..bir tane hatun giymiş miniyi tık tık yamtiri yamtiri yürüyor ama çorap ten rengi dikkat çekiyor..eşime doğru baktım kadına geçerken baktı sonra tekrar baktıÇok üzgünüm çoook o anda bişey demedim çok fena içime atarım:dilcikar: birkaç hafta sonra bir patladım eşim yanımda gözü önde gidiyor ama ben bilmiyor muyum sanki ben olmadığımda baktığını..
eşim ben farklıyım desede erkek milleti hepsi aynı işte..

vala ben bi dikkat çekebilecek bi kadın gördüğümde kadınlara değil etraftaki erkeklere bakıyorum hep ve çoğunun da kadına baktıklarını görüyorum... ve hiçbiri de midesi bulanarak bakıyormuş gibi görünmüyorlar... ama şu noktada anlaşalım, istemdışı sırf orda olduğu için görmüş olmak var, gördükten sonra hmm hoş hatunmuş gözüyle bakmak var...
gözü gönlü açık gezmek istiyorsa evlenmesin hergün açsın gönlünü... bir de başka erkekler bize bakıp gözünü gönlünü açmak istediklerinde tepki vermesinler... başka bi kadının düşüncesi tabi ki de önemli, o yüzden filmlerdeki kadınları kıskanmam saçma zaten :) ha tvde de özellikle onlara bakmak için izlediğini farketsem ona da bi sınır koyarım elbet... ama incelemelerim doğrultusunda öyle bi izlenim oluşmadı henüz...

bence de.....

Normalde uzmanlara göre bir erkek bir bayan baktığında doğal karşılayın, aaa ne güzel bir bayan değilmi hayatım, cidden çok hoş deyin diyorlar. Ama bu erkek milleti kimi öyle aç oluyorki, gözleri fıldır fıldır yaa...Son ilişkimde o insandan nefret ettim, benim yanımda bayanlara baktığı yetmiyor gibi, ayy şu çok tatlı, şunun bacakları çok güzel demezmi alsanaalsanasmile
heleki evli olup rahatsız olmanız çok normall

sırf böyle şeyler yüzünden bebeğimin cinsiyetine karar vermeyiordum ne istiyorum die;
acaba midesiz bir erkek mi olsun,
yoksa midesiz erkeklerle uğraşması gerekecek olan bir kız mı...
:)
hayırlısı...
bugün kız olacağını söyledi doktor...
:emir_bebek:

sırf böyle şeyler yüzünden bebeğimin cinsiyetine karar vermeyiordum ne istiyorum die;
acaba midesiz bir erkek mi olsun,
yoksa midesiz erkeklerle uğraşması gerekecek olan bir kız mı...
:)
hayırlısı...
bugün kız olacağını söyledi doktor...
:emir_bebek:

:))) ne güzel sağlıklı sıhhatli doğup büyüsün işallah :)))
şöyle aklı başında kimseye pabuç bırakmayacak, kendine güvenen sapasağlam bi kız yetiştir de görsün erkek milleti opuyorumnanaktan

valla benimkiyle o konuda rahatız,tatilden döndü daha yeni,heryerde tangalı,üstü çıplak kadınlar...bıkmış çocuk,''aşkım bakmıyım diyorum ama nereye dönsem görüyorum kusucaktım artık'' diyor

ayrıca şu da bir gerçekki ortalıkta cıbıl cıbıl kadınları gördükçe ilgisizleşiyorlar bencede.zaten türban fantezisininde burdan çıktığına inanıyorum.bilinmeyen şeyler,görülmeyen şeyler ilgi çeker.

ama bence böyle kadınlar olsun ya...daha medeni bir toplum oluruz,en azından kolunu görüpte tahrik olan kesim azalır...

Back
X