iyi de 1 kere istemdışı görmekle bizim kastettiğimiz isteyerek bakmak aynı değil...
ben yokken bakabilir ona ne mani olabilirim; nede bakıp bakmadığını bilebilirim...
ama ben yanındayken "beni aşağılayamaz"...
bilmem derdimi anlatabildimmi... ben bu olaya sadece kıskançlık olarak tepki vermem; bir erkek yanında bi bayan varken başka bi bayana bakıyorsa onu aşağılamaktan başka birşey değildir benim için bu...
eşime de asla bak bak ne güzel kadın diye birini göstermem...
bakmakla görmek aynı şey degil tabiki.biz eşimle sadece bakarız.karşımızdakini görebilmek için şekilden şekle girmeyiz ,enine boyuna incelemeyiz.bunda bi gariplik yok
ayrıca yanındayken eşin bi başka kadına baktıgında neden aşagılanacaksınki cok sacma.
seni sevmiş begenmişki yanındasınadam gidipte kadına taciz etmyor,laf atmıyor peşinden gitmiyor.karşıdan gelirken bakmış,sende bunu görmüşsün aşagılanmışmı oluyorsun şimdi.
erkeklere ne kadar cok yasak koyarsan o kadar gözü dışarda olur,merak eder.
yaw zaten sen demesende adam bakacak kadına ve içinden hoş kadınmış dicek.
ben eşime bak hoş kadınmış diyerek olayın basitligini anlatmaya calışıyorum.ben böle dedigim anda eşim kafasını cevirir bakacagı varsada bakmaz.
ama onu engellesem adamda merak olcak ben yokkenn enine boyuna incelicek.
kendine öz güveni olan bi kadın kocasına göz hapsi koymaz.kompleks yapmaz bunu kendine