• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaçamak bakışları ....

bakmadan bakmaya fark vardır yani normalde yolda yururken insanlara bakarıs zaten ama gozunu dikip dikkatlice bakarsa buda bir sorun olusturur yani..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bıraz patavatsızım emınım oyle bı anda ters bısı derım ben..ıcımde tutamam o elbısyeı gıyen yuzunden elbıse alıpda gıymem taklıtcı durumuna asla dusmem..bazen bende yakısıklı bı erkek gordum mu way be derım demekkı o bakıcana ben bakıyom ..kaydirigubbakcemile3

Valla ben olsam önce güzel kadınmış falan derim, ne cevap vereceğini merak ederim. Tepkimi de vereceği cevaba göre koyarım. Bi yerde okumuştum bunu erkeklerin öyle baktıkları kadınlara, kız arkadaşı bu şekilde güzel şeyler söyleyince, azarlamaktan daha etkili oluyormuş. Dene bence ikincisini yaşarsan... sempatiksalakcinni

Valla ben olsam önce güzel kadınmış falan derim, ne cevap vereceğini merak ederim. Tepkimi de vereceği cevaba göre koyarım. Bi yerde okumuştum bunu erkeklerin öyle baktıkları kadınlara, kız arkadaşı bu şekilde güzel şeyler söyleyince, azarlamaktan daha etkili oluyormuş. Dene bence ikincisini yaşarsan... sempatiksalakcinni

biz eşimle beraber bakıyoruz valla. onun da bu durum çok hoşuna gidiyor benden hiçbişey saklamıyor. biribirimize sonsuz güveniyoruz, akşam eve gelince aşkım bugün böle bi kadın gördüm nasıl giyinmişti felan diye bana anlatır sanki erkek arkadaşı gibi. bende ona eşlik ederim gülüşürüz. evlilikte karı koca olmaktan ziyade dost olmak, biribirini anlamak, aynı dili konuşabilmek çok önemlidir. biz biribirimizden hiçbişey saklamıyoruz çünkü kendimize güvenimiz tam. erkektir bakar kızlar, bakmıyorum diyen yalan söyler hem baksın da zaten. baktığıyla kalsın bence bunda ne kötülük var ki??

Bakmadan bakmaya fark var.
ınsan reflesk olarak da bakabilir böyle bir durumda..Ben de bakarım dikkatimi çeken birşey varsa etrafta..
Eşimin de amaçsız olarak, sadece refleks olarak birkaç saniye bakması beni rahatsız etmez.
Ama uzatır da, işi incelemeye vardırırsa, kızar tepkimi belli ederim.

bilmem cok uzatilicak bir durum degil aslinda
acikcasi ben bile gördügümde bakiyorum mini etek giymis olanlara
biraz abartili bu mini etek özellikle ilgi cekmek icin giyiyorlar zaten
ben bakiyorsam onunda bakiyor olmasi normal

biz eşimle beraber bakıyoruz valla. onun da bu durum çok hoşuna gidiyor benden hiçbişey saklamıyor. biribirimize sonsuz güveniyoruz, akşam eve gelince aşkım bugün böle bi kadın gördüm nasıl giyinmişti felan diye bana anlatır sanki erkek arkadaşı gibi. bende ona eşlik ederim gülüşürüz. evlilikte karı koca olmaktan ziyade dost olmak, biribirini anlamak, aynı dili konuşabilmek çok önemlidir. biz biribirimizden hiçbişey saklamıyoruz çünkü kendimize güvenimiz tam. erkektir bakar kızlar, bakmıyorum diyen yalan söyler hem baksın da zaten. baktığıyla kalsın bence bunda ne kötülük var ki??

Di mi ama :lepi: Kadın afra tafra yapınca, kıskanınca diğer kadın erkeğin ilgisini daha çok çekiyormuş. Bir kadın hakkında sürekli kötü yorumlar falan yapınca da ilgisini o kadına yoğunlaştırmasına sebep oluyormuş. En iyisi hiç engel olmamak bırakın baksın, baktığıyla kalsın. Biz de yakışıklı erkek görünce bakmıyor muyuz sanki. Her baktığı kadına gidecek die birşey yok siz eşinizden eminseniz... opuyorumnanaktan

Valla arkadaşlar sanıyor musunuz ki siz kızıyorsunuz diye bakmıyorlar?
Ya da bakmayan erkek vardır?
Ya da sanıyor musunuz ki ceza vererek, küserek, kavga çıkartarak bakmasını engelleyebilirsiniz?
Ancak sizin yanınızda bakmazlar o kadar.
Bu yüzden boşuna kasmayın, boş yere tatlı canınızı da sıkmayın.
Zira bakmayan erkek yoktur, bakarken yakalanmayan erkek vardır.

Kesinlikle haklısın mona...
Bütün söylediklerine % 100 katılıyorum...
kaydirigubbakcemile5

benimde basimdan buna benzer bir olay gecti hatta onayladim valla iyi biliyosun güzele bakmayi güzel kadin demi demistim...o an bana sarilarak sen ondan gü+zelsin askim demisti he canim hee demistim...severim güzele bakmayi dedim erkek olsun kadin olsun dedim o an o kafayi yedi ne yani dedi güzel yakisikli erkek görsen bakacan öylemi dedi eee heralde yani dedim,...o an o soke oldu :)) olsun banane bilsin benim manyak veya bilgisiz olmadigimi bende bilirim güzeli ...

benimde basimdan buna benzer bir olay gecti hatta onayladim valla iyi biliyosun güzele bakmayi güzel kadin demi demistim...o an bana sarilarak sen ondan gü+zelsin askim demisti he canim hee demistim...severim güzele bakmayi dedim erkek olsun kadin olsun dedim o an o kafayi yedi ne yani dedi güzel yakisikli erkek görsen bakacan öylemi dedi eee heralde yani dedim,...o an o soke oldu :)) olsun banane bilsin benim manyak veya bilgisiz olmadigimi bende bilirim güzeli ...

Helal olsun sana kız.
alsanaalsanasmile

BAK TUTTUM BUNU BENDE :dance:

begendinizya costum :))) bir hikayemide anlatiyim..bir keresinde bir cinliye bakiyodu baktimki bakiyo kadina ...lan dedim ne manyaksin dedim noldu niye dedi yau bakiyosan adam akilli bir kadina bakki dedim kocam agzinin tadini biliyomus diyim dedim ne bakiyon dedim kemcige dedim kuru kuru dedim ...güldüüü sarildii yine :)) cok fenasin sen yaa dedi bana...heralde yani dedim :)) korkmayin bakarsa bakin sizde hatta söyleyin...televizyona bakarken bile diyorum su kadinin surasina bak burasina bak ne güzel diyorum..adam sasiriyo ;))) bu demek degil kiskanmiyorum sevmiyorum umursamiyorum diye... gayett mutluyuchhh:))

Nası gösteriyon kız Allah iyiliğini versin emi sempatiksalakcinni

Biz adamlar birine baktığı zaman elimize alırız hemen intikam tüfeğini,bu da nerdeyse ödüllendirecek adamı sempatiksalakcinni

valla gösteriyom, yakışmış mı, sence nasıl olmuş?
bacakları da güzelmiş haaa diyorum..kaydirigubbakcemile3
o ise amaaan aşkım kötü kadın bunlar, boş ver diyorsempatiksalakcinni

Cok onemsemezdım sanırım. Cunku buyuk ıhtımal esımden once ben donup kadına bakar, hatta ıyıce suzer, begendıysem de esıme donup 'ne hatun ama' derdım.

Normal de kıskanc bırı oldugumu dusunurdum hep, fakat bu konulara cok takılmıyorum. Nıhayetınde bende yakısıklı bırını gorunce bakıyorum, hatta esıme bunu ıfade edıyorum. Begendıgım bır bayan olursa onun dıkkatını o yone ben cekıyorum.

Bakmak ıstedıkten sonra yanında olmadıgım zamanlarda da bakar. ıstıklal caddesı yeter zaten. Ama dedım ya umurumda degıl.

Onemlı olan arzulayarak bakmaması, begenerek bakması dert degıl.

valla gösteriyom, yakışmış mı, sence nasıl olmuş?
bacakları da güzelmiş haaa diyorum..kaydirigubbakcemile3
o ise amaaan aşkım kötü kadın bunlar, boş ver diyorsempatiksalakcinni

İyi oluyor o zaman öyle dur ben de deneyim bigün...

Eğer ters teperse kaçacak delik ara ocean :mymeka:

sempatiksalakcinni

Niye gosterme geregi duyuyorsunuz bende bunu anlamam ne yani aslinda o bakmicaktirda siz gosterincemi bakmis oluyor? yada onu cok sasirtmismi oluyosunuz? hepsi hikaye siz gosterene kadar o coktan gormustur zaten dikkatini cektiyse. Bu arada mini etekliler kotu kadinmi oluyomus? Bazi erkekler kadinlari nasil susturacaklarini gercekten iyi biliyor şakkıdı

bende aynen bunu uyguluyorum bu yüzden çok dikkat ediyor.zemuszemus

Canim olabilir ya bazen ole oluyor ki bayan oldugun halde senin bile bakasin geliyor... Bizde de sole bi durum var disarda guzel bi hatun denk geldiginde ondan once mutlaka ben farkederim:) o da bunu bilir bi an gozune carpsa kafasini asagi indirir hemen bende gulerim bak bak utanma guzele bakmak sevap ben bile bakiyorum diye.. Cok abartip kesisme boyutuna gecmedigi surece baksin nolacak ki insanin gozu kayabiliyo..

Niye gosterme geregi duyuyorsunuz bende bunu anlamam ne yani aslinda o bakmicaktirda siz gosterincemi bakmis oluyor? yada onu cok sasirtmismi oluyosunuz? hepsi hikaye siz gosterene kadar o coktan gormustur zaten dikkatini cektiyse. Bu arada mini etekliler kotu kadinmi oluyomus? Bazi erkekler kadinlari nasil susturacaklarini gercekten iyi biliyor şakkıdı

Herkesı bılmem ama ben umursamaadıgımı ıfade etmek ıcın yaparım bunu. Gercekte de agzından salyalar akacak gıbı bakmıyorsa rahatsız olmam.

Dıyorum ya benım dahı hosuma gıdıyor, onun nasıl hosuna gıtmesın.

Back
X