- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi karamelize bulut
-
Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.
Evet çok saçma dimiOtobuste erkekten bol ne var? Eşinizin mantığını anlayamadım dogrusu
Otobüse sadece hatun kısmı mı biniyormuş?Yok o onların bacısıymış ama ben binsem erkeklerin niyetini bilmiyormuş o yüzden güvenemezmiş o erkekmiş ben bayanmışım öyle işte
Bana izin verse inanın hiçbişey demiycem ama sen bizim araca binemezsin diyor o derece böyle şeyleri hoş karşılayan bir adam değil normalde belkide ondan saklıyor bilmiyorum
Bu mantıkta biri ise eşin hatalı. Sana gelince olmaz. Beyimiz rahat ama. Bu nedenle söylememiştir.Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.
kıskanç bir yapınız varsa belki ondan saklamış olabilir aklıma başka bir şey gelmedi...Bu arada yazmamışım 4 erkek gidiyoruz diyordu.
Kendi iyi gözle bakıyor demek ki...Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.
Yok o onların bacısıymış ama ben binsem erkeklerin niyetini bilmiyormuş o yüzden güvenemezmiş o erkekmiş ben bayanmışım öyle işte
Eşiniz acaip bir kafa yaşıyorHayır bizim diyl
İşte size bunları diyip diyip arabaya bayan bindi diyemeği için yalan söylemiş bence.Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.
Evet çok saçma dimi
"Klasik muhafazakar erkek ikiyüzlülüğü" diyeceğim bu sefer de kalbiyle, mantıgıyla vicdanıyla bi inanç sistemini benimsemiş kendi halindeki insanlar alınacaklar. Daha doğru ifade eden bi kelime dizisi de bulamıyorum ama kusura bakmayın, niyetim yerli yersiz herkesi yaftalamak değil yaygın bi durumu anlatmak.Ama bide bana diyorki ben seni asla öyle erkeklerle işe göndermem sen otobüsle gitmeye devam ediceksin iş arkadaşında olsa ben erkeklere güvenmiyorum. Bana kötü gözle bakabilirlermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?