Esimin kadınla samimiyeti

eşin kadınla ne konuşuyor konu ne ve sen neden o konuya dahil olamıyorsun?
eş seçerken bu konular da önemli işte. birlikte konuşamadığınız ortak şeylerden hoşlanmadığınız kişilerle evlenince sıkıntılar doğuyor işte.

Onlarla görüşmek istemiyorum derdim ben olsam açık açık
Niye diye sorarsa da bı araya gelindigimizde eglenmedigim tek çift halbuki diğer arkadaşlarla daha çok keyif alıyorum derdim
kadının seni sohbete almamasi eşinin yok gibi davranması gerçekten rahatsız edici ben olsam bı araya getirmem onları

Siyaset mesela. Yada geyik. Ben esime sinir olmaktan konuda bulamıyorum sanırım kendimi.
Esim cok egleniyo ama ben böyle desem herkes eğleniyor sen köşede susuyosun diyecek

Hayır kadının cok sevimli bir çocuğu var. Aldatma falan gelmedi aklıma ama bu kadar hoş sohbetten hoşlanmıyorum...
Kadınla bir şekilde arayı boz ve ailecek görüşmeyi kestir, artık görüşmek istemiyorum de. Kıskanç derlerse de desinler, senden değerli mi?
Kadınla samimi olsam takacak bisey bulurum ama diyorum ya benden cok eşimle samimi eşime söylesem sen soguksun ondan diyecek

Tek önerim arkadaşla tatil planı yapmayın.Ben hiç sevmem arkadaşla tatil yapmayı.İnsan oğlu çiğ süt emmiştir arkadaşım hele ki eşiniz böyle sizi ikinci plana itip milletin karısıyla gülüşüp şakalaşıyosa ben o ortamda bi dk durmam.

Neden Şizofreni nicklisiniz ? Bunada takıldım kaldım
Yıllar önce yazdığım bir nick biraz ergence ama sizofren degilim merak etmeyin
Siz nasıl koydunuz mesafe?
Benim moralim bozuluyo esimi öyle görünce diyorum ya. Normalde konuşur eglenirim arkadaslarımızla. Burada benden cok kadınla konuşan eşim ama. Kadın sürekli kocamla ilgileniyo desem günahını almış olurum. Ortaya konuşuyo esim kadına takılıyo hep.
Bu açıdan bakmadım hiç ama o ortamda ben otururken dönüp arada bir ilgilenmesi lazım diye düşünüyorum. çünkü en son biz evlendik ve onlar gibi samimiyeti kuramadım ben.

Sıkıntı eşinizde bence karşı tarafta değil. Kadın eşinizden yüz bulup o şekilde davranıyor.

Hadi iyi yönden bakayım diyorum . Kadın ile arkadaşça muhabbet etmesini iyi desek bile siz ortamda iken sizi yok sayması ve sizinle ilgilenmemesi hiç hoş değil .

Çözüm eşinize durumu söyleyin ayağını denk alsın

Daha iyi bi çözüm gelmezse geri plana atildigimı one sürerek görüşmek istemedigimi söyleyeceğim. Bensiz g
İcimi acıtıyo öyle dışlanmış gibi olmak. Var mıyım yok muyum esim icin belli degil kahkahalar atıyo. Tatil bir daha asla zaten ama nasıl keseceğim görüşmeyi kara kara düşünüyorum.

Benim farklı bir önerim olacak. Madem eşiniz kadınla sohbet ediyor sizde kadının eşiyle sohbet edin ikinizde onların yanında sap gibi oturacağınıza Hem eşinizde bakar siz muhabbet ediyorsunuz belki anlar nasıl gıcık olduğunuzu
Ne demişler bir musibet bin nasihatten iyidir. Söyleseniz anlamayabilir hatta ters tepki alabilrsiniz ama kendisi aynı durumu yaşarsa anlar o zaman nasıl hissettiğinizi.

Soylesem zaten cok büyük tepki verecek biliyorum. Onu bile göze aldım düşünün. Biz eşiyle iki kelime sohbet edince onlarda dahil oluyo hemen. Adam daha cok dinlemeyi tercih ediyo.

Siz olsanız demişsiniz

Ben asla müsade etmem gereksiz samimiyete
Parçalarim
Bide beni yok sayacak öyle miiiiiiiii
Burnundan fitil fitil getiririm

Ama siz kavga etmeyin tabi eşinize rahatsız olduğunuzu dile getirin.

Bak canım daha yeni evliymişsin, yolun başındayken sınırlarını eşine bildir ki daha fazla canını sıkacak şeyler yaşamayasın. Eşinden bu kadar çekinme, kim olursa olsun karşı cinsle bu kadar samimi muhabbet edip seni dışlamaya hakkı yok!

Hem kadınlar kıskanç görünmekten ne diye bu kadar korkuyor anlamıyorum, biz kocalarımız kıskanç olunca hayatımızı ona göre ayarlıyoruz ona göre davranıyoruz onlar da böyle yapmak zorunda!

en temizi ne biliyor musun "ben kıskanç bir kadınım arkadaş bunu bilip buna göre ayağını denk alacaksın yoksa sonuçlara birlikte katlanırız" diyeceksin çekileceksin. Emin ol elalemin kadını için kimse evdeki huzuru bozulsun istemez.

Çekincem sadece su, esime bir olayda eski sevgilisini sorduğumda özgüvenin yokmu demisti direk. Onun icin kendini başka kadınla kıyaslamak esittir ozguvensizlik. Bu konuma dusmek, beynine kadini yasak olarak kodlamak istemiyorum. Adam eşimin dostu görüşmeyi tamamen kesemeyiz maalesef bunları söylesem cok sert tepki verecek. Benim istediğim o ortamda yok saymak yerine bana da bakarak bir şeyler anlatması, herhangi bi konuda benim fikrimi sorması. Umarım anlatabiliyorumdur kendimi sizlere...

Daha bir yıllık evliyken arkadaşlarla tatil ne alaka? Cicim ayları sayılır daha, ne çabuk sıkıldınız da başkalarıyla olma ihtiyacı hissediyorsunuz? Bir kere bu yanlış zaten.
Bu kadar vıç vıç olmaya zırtpırt bir araya gelmeye ne gerek var arkadaşlarla. Daha bir yılda hemde. Öncelikle bunun dozunu ayarlamalısın. Ve anladığım kadarıyla eşinle kafa yapınız uymuyor. Sorunların asıl kaynağı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…