Esimin kadınla samimiyeti

Ben esimle konustuktan sonra oda huylanmaya basladi arkadaslarindan kime muhabbetde cevap versem desteklesem asiri kiskandi sanki ona misilleme yaptığımı dusundu yani bilincine sok esini bu durumun rahatsız edici oldugunu ve o insanlarla artik gorusme cunku sen idare ettikce is daha takintilara gidecek karsindaki insanlara hissettirme kocasini kiskandi olmasin adin sen esinle hallet ben gorusmek istiyorum ama esimin isi varmis gelemeyiz de davet edildiginde

Cok yakın oturuyoruz sorun bu. Adam esimin dostu mesafe koyamaz ki...

Kiskaniyorum ama kadını değil eşimi. Yoksa ben kadından daha güzel olduğumu düşünüyorum. Ama o daha hos sohbet neseli. Böyle kıyas yapmakbile sacma geliyor bana sorun esim.

O boyutta degil samimiyet ya. Böyle bir sey söylesem altını dolduramam.

Ben irtibati soyle kopardim baslarda kadina imali cok laf soyledim ortamda ama anlamamazliga vurdu başkasının esine samimi davrandi uyardim laf arasinda duymamazliktan geldi :) en son mecburi gorusmelerde bulunduk ordada yalanini yakaladim kendi ailesi ile ilgili ve mesajla söylediği yalani samimi gelmedigini birbir yazdim baya israr etsede daha dönmedim cevapda atmadim. Sunu soyleyimki oyle kadinlar gercekten bilincli yapiyor bazı seyleri mesela kocasini kiskandirmak icin bizim aptallari kullanıyor veya gercekten erkekle muhabbetden daha cok keyif aliyor yani kim mutlu olurki kocam kadinlar tarafindan seviliyor diye

canının sıkılması,kıskanman vs. ćok normal ayrıca çokta sabırlı birisin anlattıklarına bakılırsa.Ben olsam bu durumu farkettiğim an eşimi uyarır rahatsızlığımı söylerdim.Siz onun yanında başka bir erkekle bu denli samimi olsanız hoşuna gidermiymiş bir sorun bakalım.

Evet kadının yetişme tarzı bu. Sadece esimle degil herkesle böyle ama beni sadece esim ilgilendirir.

Gerçekten mi? Ikilemdeydim konuyu açarken ama neden diger kadınlarda hissetmiyorum bu hissi. Tamam kadının enerjisi yüksek ilgiyi topluyor üzerine ama ne bileyim hosuma gitmiyo esimin bana yapacağı sakalari ona yapması...

Yanlış anlama,yazdıklarına istinaden yorumluyorum,belliki aralarında bir elektrik bir çekim var ve sende bir kadın olarak bunu sezmişsin bence

Ne var bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Kadın esime ilgi duyuyo diyip günahını alamam çünkü herkesle böyle hos sohbet.
ah ah eski konularınıza şöyle bir baktım hepsi "eşim"diye başlıyor.Aranızda bu konu dışında da çok farklı sorunlar var.Bence eşinizin size olan sevgisinden emin değilsiniz.Bunun sebebi elbetteki eşinizin davranışlari fakat sizde özgüvenli olun lütfen.Bir konunuzda eşim sarılıp öpmüyor hep ben yanaşıyorum demişsiniz bir kadın olarak içim acıdı üzüldüm.Lütfen bunları eşinizlede konuşun.Evet burada size yardimcı olacak çok insan var fakat bu işler sürekli taktik almakla olmaz kendiniz olun ve kafaniza takılanları eşinizle paylaşın.Eşiniz dominant biri belli ki ama bunu değiştirmekte sizin elinizde

Foruma nadir giriyorum... Dominant biri evet ama orta yolu buluyoruz bi şekilde diger konularda. Yani istemedigim birşeyi gozume soka soka yapmaz asla eşim. Biraz sancili olur kabul ettirmem ama en son el mahkum kabul eder...

"Canım dikkatimi çekti, ne zaman bir arkadaş ortamında olsak, hep başkalarına bakarak, onlarla iletişim kurarak sohbet ediyorsun. Bana hiç fikrimi sormuyorsun, konuya dahil etmeye çalışmıyorsun ve konuşurken hiç bana bakmıyorsun. Çok konuşkan değilim ama iletişim benim için önemli. Bana da bakarak anlat lütfen" diyebilirsiniz.

Muhtemelen "hiç farkında değilim" veya "yoo sana da bakıyorum" diyecek. Siz de "tamam canım, herhalde farkında olmadan, gayri ihtiyari yapıyorsun. Bir daha ortamdaki herkese bakıp bana bakmadığında sonrasında söylerim" dersiniz.

Hatta aranızda bir kod bile olabilir. Örneğin siz "yaa ne çok susadım" derseniz veya "kolunda ip mi kalmış" deyip koluna dokunursanız vs yine size bakmadan konuştuğunu anlatabilirsiniz. Veya konuştuğu konuları aklımızda tutup, eve gidince, "şu şu konuları bana bakmadan anlattın canım" diyebilirsiniz.

Teşekkür ederim ama bu kadınla frekansları tuttugu icin yine geri planda kalacağımı biliyorum hem de kadınla samimi degilim ben toptan kesmek istiyorum görüşmeyi bunun icin oneriniz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…