- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Evet, ben size atarım bi saniye.Ozel mesajiniz kapalı mı?
Cok yakın oturuyoruz sorun bu. Adam esimin dostu mesafe koyamaz ki...eşim beni de evlenmeden önce sürekli görüştüğü arkadaşı ve onun eşiyle görüştürdü. eşimin o kadına karşı böyle bi tavrı olmadığı halde hoşlanmadım ve onlaral ilk buluştuğumuz gün söyledim hoşlanmadığımı.. abartıyorsun dedi, bu senin görüşün dedim. ondan sonra da 1-2 kez görüştük o da onların teklifi üzerine oldu ayıp olmasın diye gittik 1-2 saatliğine , sonra atamaları çıktı gittiler zaten.. bence direk söyle, niye kendini kasıyorsun ki..
Kiskaniyorum ama kadını değil eşimi. Yoksa ben kadından daha güzel olduğumu düşünüyorum. Ama o daha hos sohbet neseli. Böyle kıyas yapmakbile sacma geliyor bana sorun esim.Neşeli ve bakımlı kadınlara erkekler bayılır. Depresif ve sorunlu kadınlar, erkeklere huzursuzluk verir. Kadının bu vasıfları eşinizin hoşuna gidiyordur, onun yanında kendini iyi hissediyordur. İllaki aşk olmasına gerek yok. Yerinizde olsam tahammül edemezdim ama kıskanmayıp rahatız oluyorsunuz sadece. O zaman aklına bişey düşürmeyin madem..
O boyutta degil samimiyet ya. Böyle bir sey söylesem altını dolduramam.Kocana " kadının ve kocasinin seni yanlış anladığını düşünüyorum " diyerek hem kiskanmadiginı ima et hem de kocana kendisini kötü hissettir.
Ay bi de buna rağmen birlikte tatile gitmişsiniz ona çok şaşırdım.
Hayır eşim saygı duyar ama altını deser yani.direkt olarak hal ve tavırlarından hoşlanmıyorum görüşmek istemiyorum desen zorla mı görüştürecek ?
canının sıkılması,kıskanman vs. ćok normal ayrıca çokta sabırlı birisin anlattıklarına bakılırsa.Ben olsam bu durumu farkettiğim an eşimi uyarır rahatsızlığımı söylerdim.Siz onun yanında başka bir erkekle bu denli samimi olsanız hoşuna gidermiymiş bir sorun bakalım.Direk giriyorum konuya; eşimi seviyorum o da beni sevdigini söyler. Samimi arkadaşlarımız var onlardan biri 2 buçuk yıllık evli ve bir çocukları var. Onlarla bir araya geldiğimiz zaman kadınla frekansları tutuyo ve hic susmuyolar. Kadının esi ve ben daha geri planda kalıyoruz. Adamlada konusuyo hep ama kadina sürekli takılıyo. Beni görmüyor hic yok gibiyim o ortamda resmen. En cok buna sinir oluyorum zaten. Espri yapıyor mesela direk kadına bakıp gülüyo. Sanki kur yapiyo gibi allahım sacma sapan seyler geliyo aklima. Bırakın beni sohbete dahil etmeyi benimle goz goze bile geldigi nadir oluyo esimin. Kadın benden cok esimle samimi bu arada. Bir sey anlatacagi zaman esime anlatıyo. Gecen yaz tatile gitmiştik beraber gündüzleri ayrı takıldık ama her akşam beraber gittiğimiz mekanlarda da boyleydi durum. Birkaç çift buluştuk hep ama eşim o kadınla sakalastığı kadar diger eslerle konusmadı. Kadın cok konuşkan birisi tamam ama esimin surekli espriler yapmasi kahkaha atmalar ben yokmusum gibi davranmalar falan bunlara uyuz oluyorum ve her bulustuguzda benim enerjim düşüyor. Kadın eşini napsın diyebilirsiniz tabiki bisey yapacak degil. Şıkır şıkır giyinen neşeli ilgiyi uzerinde toplayan birisi. Sadece kocamın benim olduğum ortamda beni geri plana atarak baska kadınla sakalasmasi gıcıgıma gidiyor. Surekli bi gülüşmeler. Hayır sohbete de dahil olamıyorum benimle ilgilenen yok çünkü... ama negatif elektrik yayıp ortamı germiyorum bende egleniyo gibi yapıyorum. İnanın ben kıskanç birisi değilim ama bu ikisi bir araya geldiğinde icimi acıtıyo esimi o kadar eğlenirken kadına şakalar yaparken görmek. Kıskanıyorum ve bundan eşimin haberi yok. Aklına sokmak istemem birsey ama bu kadar geri planda durmak ta canımı sıkıyor.
Kısaca sorunum esimin benim oldugum ortamda ben yokmusum gibi davranip baska kadinla daha cok eglenmesi. Ne önerirsiniz bana aynı durumda siz olsanız napardınız ciddi anlamda enerjim çekiliyo moralim bozuluyo onlarla bir araya geldiğimiz zaman çünkü...
deşsin muhabbetini sevmedim farklı kültürlerimiz var demek zor değilHayır eşim saygı duyar ama altını deser yani.
Evet kadının yetişme tarzı bu. Sadece esimle degil herkesle böyle ama beni sadece esim ilgilendirir.Eger sadece kiskandim diye esine yansitirsan esinin bu olay hosuna gidecek ve devam edecek sen rahatsiz oldugunu kendini ortamda degersiz hissettigini soyle ben esimle bu durumu yasadim baslarda uyardim sadece ama devam etti bende irtibati kopardim tamamen kadinda da suc yok yapisi oyle ortamdaki her erkekle samimi konusuyor onlarla konusmaktan keyif aliyor ve bazi zayif erkekler dusuyor bu duruma iste benim esimde dustu hosuna gitti kadinin abi abi diye ilgilenmesi herseyini onaylamasi desteklemesi resmen bahsettigin gibi kur yapar gibi insanı sinir ediyor valla kimse kusura bakmasin ne eşime nede kendini bilmez kadinlara bu tavri yaptırıp kendimi bunalimlara sokamam herkes yerini bilsin ki sadece o kadina boyle davranan erkekde bilincinde birseylerden keyif aldiginin ille aldatmasi mi lazim dur demek icin sende degerlisin ve buna esin musade etmemeli
Gerçekten mi? Ikilemdeydim konuyu açarken ama neden diger kadınlarda hissetmiyorum bu hissi. Tamam kadının enerjisi yüksek ilgiyi topluyor üzerine ama ne bileyim hosuma gitmiyo esimin bana yapacağı sakalari ona yapması...canının sıkılması,kıskanman vs. ćok normal ayrıca çokta sabırlı birisin anlattıklarına bakılırsa.Ben olsam bu durumu farkettiğim an eşimi uyarır rahatsızlığımı söylerdim.Siz onun yanında başka bir erkekle bu denli samimi olsanız hoşuna gidermiymiş bir sorun bakalım.
Yanlış anlama,yazdıklarına istinaden yorumluyorum,belliki aralarında bir elektrik bir çekim var ve sende bir kadın olarak bunu sezmişsin benceGerçekten mi? Ikilemdeydim konuyu açarken ama neden diger kadınlarda hissetmiyorum bu hissi. Tamam kadının enerjisi yüksek ilgiyi topluyor üzerine ama ne bileyim hosuma gitmiyo esimin bana yapacağı sakalari ona yapması...
Ne var bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Kadın esime ilgi duyuyo diyip günahını alamam çünkü herkesle böyle hos sohbet.Yanlış anlama,yazdıklarına istinaden yorumluyorum,belliki aralarında bir elektrik bir çekim var ve sende bir kadın olarak bunu sezmişsin bence
ah ah eski konularınıza şöyle bir baktım hepsi "eşim"diye başlıyor.Aranızda bu konu dışında da çok farklı sorunlar var.Bence eşinizin size olan sevgisinden emin değilsiniz.Bunun sebebi elbetteki eşinizin davranışlari fakat sizde özgüvenli olun lütfen.Bir konunuzda eşim sarılıp öpmüyor hep ben yanaşıyorum demişsiniz bir kadın olarak içim acıdı üzüldüm.Lütfen bunları eşinizlede konuşun.Evet burada size yardimcı olacak çok insan var fakat bu işler sürekli taktik almakla olmaz kendiniz olun ve kafaniza takılanları eşinizle paylaşın.Eşiniz dominant biri belli ki ama bunu değiştirmekte sizin elinizdeNe var bilmiyorum ama rahatsız oluyorum. Kadın esime ilgi duyuyo diyip günahını alamam çünkü herkesle böyle hos sohbet.
ah ah eski konularınıza şöyle bir baktım hepsi "eşim"diye başlıyor.Aranızda bu konu dışında da çok farklı sorunlar var.Bence eşinizin size olan sevgisinden emin değilsiniz.Bunun sebebi elbetteki eşinizin davranışlari fakat sizde özgüvenli olun lütfen.Bir konunuzda eşim sarılıp öpmüyor hep ben yanaşıyorum demişsiniz bir kadın olarak içim acıdı üzüldüm.Lütfen bunları eşinizlede konuşun.Evet burada size yardimcı olacak çok insan var fakat bu işler sürekli taktik almakla olmaz kendiniz olun ve kafaniza takılanları eşinizle paylaşın.Eşiniz dominant biri belli ki ama bunu değiştirmekte sizin elinizde
Ne bileyim böyle bir sey hic gelmiyo aklıma. Ama esimin arkadaşına espri yaptığında benim yerime kadına bakıp gulmesi falan sahit oldukca sinir oluyorum. Tatile bir kere gittik. Ev oturmalarına gidip geliyoruz şu an ve bu ciftle evimiz arasında 2 sokak var... yani gelde koy mesafeyi direk kiskanıyorum demek istemiyorum.
Teşekkür ederim ama bu kadınla frekansları tuttugu icin yine geri planda kalacağımı biliyorum hem de kadınla samimi degilim ben toptan kesmek istiyorum görüşmeyi bunun icin oneriniz varmi"Canım dikkatimi çekti, ne zaman bir arkadaş ortamında olsak, hep başkalarına bakarak, onlarla iletişim kurarak sohbet ediyorsun. Bana hiç fikrimi sormuyorsun, konuya dahil etmeye çalışmıyorsun ve konuşurken hiç bana bakmıyorsun. Çok konuşkan değilim ama iletişim benim için önemli. Bana da bakarak anlat lütfen" diyebilirsiniz.
Muhtemelen "hiç farkında değilim" veya "yoo sana da bakıyorum" diyecek. Siz de "tamam canım, herhalde farkında olmadan, gayri ihtiyari yapıyorsun. Bir daha ortamdaki herkese bakıp bana bakmadığında sonrasında söylerim" dersiniz.
Hatta aranızda bir kod bile olabilir. Örneğin siz "yaa ne çok susadım" derseniz veya "kolunda ip mi kalmış" deyip koluna dokunursanız vs yine size bakmadan konuştuğunu anlatabilirsiniz. Veya konuştuğu konuları aklımızda tutup, eve gidince, "şu şu konuları bana bakmadan anlattın canım" diyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?