- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.901
- 158
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Ben de diyorum ki ne kadar alttan alırsan kendini o kadar yıpratırsın, o sana özgüvensiz misin diye sorduğunda bunun özgüvenle ne alakası var sen konuyu değiştirmeye mi çalışıyorsun deyip üste çıkacaksın. Ya bu evlilik sadece kadının eğilip bükülüp kalıba girdiği kadının kurup kurtarması gereken bir kurum mu?Çekincem sadece su, esime bir olayda eski sevgilisini sorduğumda özgüvenin yokmu demisti direk. Onun icin kendini başka kadınla kıyaslamak esittir ozguvensizlik. Bu konuma dusmek, beynine kadini yasak olarak kodlamak istemiyorum. Adam eşimin dostu görüşmeyi tamamen kesemeyiz maalesef bunları söylesem cok sert tepki verecek. Benim istediğim o ortamda yok saymak yerine bana da bakarak bir şeyler anlatması, herhangi bi konuda benim fikrimi sorması. Umarım anlatabiliyorumdur kendimi sizlere...
Evet boyle icime ata ata da hasta olucam. Sanırım hic görüşmek istemiyorum ben onlarla. Peki tamam senin istediğin gibi davranıcam derse şans vermeli miyim ikisi bu kadar eğlenirken?Ben de diyorum ki ne kadar alttan alırsan kendini o kadar yıpratırsın, o sana özgüvensiz misin diye sorduğunda bunun özgüvenle ne alakası var sen konuyu değiştirmeye mi çalışıyorsun deyip üste çıkacaksın. Ya bu evlilik sadece kadının eğilip bükülüp kalıba girdiği kadının kurup kurtarması gereken bir kurum mu?
Madem tek isteğin senin de muhabbete katılmak istemen eşine bunu bu şekilde söyle ama böyle dersem de tepki verir diyorsun e o zaman yine ben ilk paragraftaki yorumumu yapıyorum.
Bu arada evet kendini anlatabiliyorsun.
Daha bir yıllık evliyken arkadaşlarla tatil ne alaka? Cicim ayları sayılır daha, ne çabuk sıkıldınız da başkalarıyla olma ihtiyacı hissediyorsunuz? Bir kere bu yanlış zaten.
Bu kadar vıç vıç olmaya zırtpırt bir araya gelmeye ne gerek var arkadaşlarla. Daha bir yılda hemde. Öncelikle bunun dozunu ayarlamalısın. Ve anladığım kadarıyla eşinle kafa yapınız uymuyor. Sorunların asıl kaynağı bu.
Kıl, tüy, çer, çöp küçücük bir şey de olur konuşmayı kestirme sebebi. Eğer sen yabanisin sen de suç diye söylenmeye başlarsa da oturup sessiz sessiz ağlayın bir köşede; ama göreceği şekilde, "beni sevmiyorsun, benden kıymetli mi birileriyle görüşmek de bana bu şekilde sözler sarf ediyorsun." diyin. Ben senin yerinde olsam on kere kestirmiştim şimdiye muhabbeti.Hayır kadının cok sevimli bir çocuğu var. Aldatma falan gelmedi aklıma ama bu kadar hoş sohbetten hoşlanmıyorum...
Kadınla samimi olsam takacak bisey bulurum ama diyorum ya benden cok eşimle samimi eşime söylesem sen soguksun ondan diyecek
Arkadaşlarla olunca daha baska eğleniyoruz sadece. Esimle evde guler egleniriz. Hepimiz böyle bir karar aldık onların da kafası uyusmuyo o zaman.Kafa yapınız uysa o bayanla konuşsa dahi sen dışarda kalmazdın. Sende dahil olurdun yada eşin ederdi. Onla konuşurken bakmıyor bile diyorsun. Ayrıca bir yıllık evliyken arkadaslarla tatile gidilmez bence. Yalnız fazla bir paylaşımınız yok demek ki, birilerine ihtiyac duyuyorsunuz. Ve zırt pırt ark buluşmak fln, Bunlardan dolayı kafa yapınızın uymadığıı düşünüyorum.
Senin istediğin gibi davranacağım derse bakarsın ortamda hareketleri nasıl yine aynı şekildeyse sıkı bir kavga lazım ama dikkat ediyorsa gazla kasmana gerek yok.Evet boyle icime ata ata da hasta olucam. Sanırım hic görüşmek istemiyorum ben onlarla. Peki tamam senin istediğin gibi davranıcam derse şans vermeli miyim ikisi bu kadar eğlenirken?
Esim onlarla o kadar eğleniyor ki ne desem inanmayacak gibi. Sağlam bisey bulmam lazım benim. Uyduruk bisey söylersem kiskandigimı düşünebilir.Kıl, tüy, çer, çöp küçücük bir şey de olur konuşmayı kestirme sebebi. Eğer sen yabanisin sen de suç diye söylenmeye başlarsa da oturup sessiz sessiz ağlayın beni köşede; ama göreceği şekilde, "beni sevmiyorsun, benden kıymetli mi birileriyle görüşmek de bana bu şekilde sözler sarf ediyorsun." diyin. Ben senin yerinde olsam on kere kestirmiştim şimdiye muhabbeti.
Esim herkesle hemen samimi olan biri değil. Bu konularda hic tartışmadık biz o yüzden nasıl tepki verecegimi bilemedim. Ama bu kadınla başka. Bana yapacağı şakaları ona yapıyor. Kadın ön planda ben dışlanmış. Gıcık oluyorum.Senin istediğin gibi davranacağım derse bakarsın ortamda hareketleri nasıl yine aynı şekildeyse sıkı bir kavga lazım ama dikkat ediyorsa gazla kasmana gerek yok.
Eğer hassas olduğun rahatsız olduğun bir konu olursa mutlaka eşinle paylaş, hiç çekinme, zamanla birbirinizi çözersiniz ama en baştan dalgalanacaksınız ki sonradan durulasınız
Ben de o açıdan bakmıyorum zaten. Siz cozebilmis miydiniz bu sorunu? Esiniz hak vermis miydi?Ayyy aynı eski eşim. Madem anlatınca sen sessizsin diyecek. Sen de kenarda duruyorum insan sohbete katılmam için bişey söyler değil mi karıcım hayatım diye dersin.Sadece bayanla değil erkekle de konuşup geri planda bırakması hoş olmazdı.Kadında suç göremedim aldatma vs açısından bakmıyorum. Ne olursa olsun geri plana atması uyuz olunacak birşey. Kadını hesaba katmadan bir ortamda geri planda kalmak zoruma gidiyo falan diye güzelce konuşun bence
Yok canım nerde sen de katıl Allah Allah elinden alan mı var diyoduBen de o açıdan bakmıyorum zaten. Siz cozebilmis miydiniz bu sorunu? Esiniz hak vermis miydi?
Ne yaln söylemi çiftlerin bi arada takilmasindan hiç hazzetmem bu şey olcagindan değil belki ama ihtimal varmı var şey takdir sokar fitneyi ufler nefise günahı . Çok samimi olmak gerek arkadaş olunabilir ama sadece bayanla. Eslerinizi aynı ortamda getrmenize gerek yok yanlis buluyorum. Sizde esinizi ayni ortama sokmamaya calisin baska cozum yolu yok eşinize soylememeniz iyi ama takibide birakmayin derim
Kadını meseleye katmadan genel bi konuşma yapmak istiyorum. Böyle ortamlarda geri plana atıyorsun beni ve bundan hoşlanmıyorum diye. Yani ben olsam o ortamda ben o kadar eğlenirken esim sessiz kalsa rahatsız olurum. Bi şeyler sorup dahil ederim konuya. Esimde bu yok. Bide sadece o ciftle görüşmüyoruz baska ciftler cocuklar falan toplasip yakın sehire gidiyoruz mesela. Yani herkesle mesafe koymam lazım bunu nasıl yapacağım ben?Sizi yok sayması, kadınla şakalaşması bence de hiç hoş değil. Haklısınız, kim olsa kıskanır. Hem de siz kıskandığınızı belli etmeden bu işi sonlandırmak istiyorsunuz.. Çözüm düşünüp, hiiç kendinizi yıpratmayın. Eşinizi karşınıza alıp söze başlayabilirsiniz. Kırgınlıklarınızı dile getirebilirsiniz. Görüşmek istemediğinizi de
Esimden alacağım cevap bu muhtemelen. Ama ben gitmezsem esli yerlere gitmez ne işi var.Yok canım nerde sen de katıl Allah Allah elinden alan mı var diyodu
Ciftli takilalım okey ama kimse kimseyi geri plana atmasın herkesin fikri sorulsun ben buna gıcığımNe yaln söylemi çiftlerin bi arada takilmasindan hiç hazzetmem bu şey olcagindan değil belki ama ihtimal varmı var şey takdir sokar fitneyi ufler nefise günahı . Çok samimi olmak gerek arkadaş olunabilir ama sadece bayanla. Eslerinizi aynı ortamda getrmenize gerek yok yanlis buluyorum. Sizde esinizi ayni ortama sokmamaya calisin baska cozum yolu yok eşinize soylememeniz iyi ama takibide birakmayin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?