Esimin kadınla samimiyeti

Ben de diyorum ki ne kadar alttan alırsan kendini o kadar yıpratırsın, o sana özgüvensiz misin diye sorduğunda bunun özgüvenle ne alakası var sen konuyu değiştirmeye mi çalışıyorsun deyip üste çıkacaksın. Ya bu evlilik sadece kadının eğilip bükülüp kalıba girdiği kadının kurup kurtarması gereken bir kurum mu?

Madem tek isteğin senin de muhabbete katılmak istemen eşine bunu bu şekilde söyle ama böyle dersem de tepki verir diyorsun e o zaman yine ben ilk paragraftaki yorumumu yapıyorum.

Bu arada evet kendini anlatabiliyorsun.

Evet boyle icime ata ata da hasta olucam. Sanırım hic görüşmek istemiyorum ben onlarla. Peki tamam senin istediğin gibi davranıcam derse şans vermeli miyim ikisi bu kadar eğlenirken?

Tatil başkalarıyla bir daha asla zaten. Ilgi benim uzerimde olması gerekirken yok sayılan ben oldum. Kafa yapımız neden uymadığını düşündünüz?

Kafa yapınız uysa o bayanla konuşsa dahi sen dışarda kalmazdın. Sende dahil olurdun yada eşin ederdi. Onla konuşurken bakmıyor bile diyorsun. Ayrıca bir yıllık evliyken arkadaslarla tatile gidilmez bence. Yalnız fazla bir paylaşımınız yok demek ki, birilerine ihtiyac duyuyorsunuz. Ve zırt pırt ark buluşmak fln, Bunlardan dolayı kafa yapınızın uymadığıı düşünüyorum.

Kıl, tüy, çer, çöp küçücük bir şey de olur konuşmayı kestirme sebebi. Eğer sen yabanisin sen de suç diye söylenmeye başlarsa da oturup sessiz sessiz ağlayın bir köşede; ama göreceği şekilde, "beni sevmiyorsun, benden kıymetli mi birileriyle görüşmek de bana bu şekilde sözler sarf ediyorsun." diyin. Ben senin yerinde olsam on kere kestirmiştim şimdiye muhabbeti.

Son düzenleme:
Arkadaşlarla olunca daha baska eğleniyoruz sadece. Esimle evde guler egleniriz. Hepimiz böyle bir karar aldık onların da kafası uyusmuyo o zaman.

Evet boyle icime ata ata da hasta olucam. Sanırım hic görüşmek istemiyorum ben onlarla. Peki tamam senin istediğin gibi davranıcam derse şans vermeli miyim ikisi bu kadar eğlenirken?
Senin istediğin gibi davranacağım derse bakarsın ortamda hareketleri nasıl yine aynı şekildeyse sıkı bir kavga lazım ama dikkat ediyorsa gazla kasmana gerek yok.

Eğer hassas olduğun rahatsız olduğun bir konu olursa mutlaka eşinle paylaş, hiç çekinme, zamanla birbirinizi çözersiniz ama en baştan dalgalanacaksınız ki sonradan durulasınız

Ayyy aynı eski eşim. Madem anlatınca sen sessizsin diyecek. Sen de kenarda duruyorum insan sohbete katılmam için bişey söyler değil mi karıcım hayatım diye dersin.Sadece bayanla değil erkekle de konuşup geri planda bırakması hoş olmazdı.Kadında suç göremedim aldatma vs açısından bakmıyorum. Ne olursa olsun geri plana atması uyuz olunacak birşey. Kadını hesaba katmadan bir ortamda geri planda kalmak zoruma gidiyo falan diye güzelce konuşun bence

Esim onlarla o kadar eğleniyor ki ne desem inanmayacak gibi. Sağlam bisey bulmam lazım benim. Uyduruk bisey söylersem kiskandigimı düşünebilir.
Esim herkesle hemen samimi olan biri değil. Bu konularda hic tartışmadık biz o yüzden nasıl tepki verecegimi bilemedim. Ama bu kadınla başka. Bana yapacağı şakaları ona yapıyor. Kadın ön planda ben dışlanmış. Gıcık oluyorum.

Sizi yok sayması, kadınla şakalaşması bence de hiç hoş değil. Haklısınız, kim olsa kıskanır. Hem de siz kıskandığınızı belli etmeden bu işi sonlandırmak istiyorsunuz.. Çözüm düşünüp, hiiç kendinizi yıpratmayın. Eşinizi karşınıza alıp söze başlayabilirsiniz. Kırgınlıklarınızı dile getirebilirsiniz. Görüşmek istemediğinizi de

Ne yaln söylemi çiftlerin bi arada takilmasindan hiç hazzetmem bu şey olcagindan değil belki ama ihtimal varmı var şey takdir sokar fitneyi ufler nefise günahı . Çok samimi olmak gerek arkadaş olunabilir ama sadece bayanla. Eslerinizi aynı ortamda getrmenize gerek yok yanlis buluyorum. Sizde esinizi ayni ortama sokmamaya calisin baska cozum yolu yok eşinize soylememeniz iyi ama takibide birakmayin derim

Ben de o açıdan bakmıyorum zaten. Siz cozebilmis miydiniz bu sorunu? Esiniz hak vermis miydi?

Bu tarz düşüncelerle bu devirde nasıl yaşıyorsunuz bilmiyorum. Cidden kolay gelsin.

Kadını meseleye katmadan genel bi konuşma yapmak istiyorum. Böyle ortamlarda geri plana atıyorsun beni ve bundan hoşlanmıyorum diye. Yani ben olsam o ortamda ben o kadar eğlenirken esim sessiz kalsa rahatsız olurum. Bi şeyler sorup dahil ederim konuya. Esimde bu yok. Bide sadece o ciftle görüşmüyoruz baska ciftler cocuklar falan toplasip yakın sehire gidiyoruz mesela. Yani herkesle mesafe koymam lazım bunu nasıl yapacağım ben?

Ciftli takilalım okey ama kimse kimseyi geri plana atmasın herkesin fikri sorulsun ben buna gıcığım

benim eşim de aynı senin gibi, bir yere gideriz ben şakalar yaparım güler eğlenirim, o ise kıskandım der, üzülür. ben herkesi dinlerim, analiz ederim, ona göre sohbet ederim, eşim herkesle aynı diyalog ortamının oluşacağını sanıyor, bu yüzden de dinleyici durumuna düşüyor, kültürel farklılıklar da etkili oluyor tabi böyle çift buluşmalarında, bunu karşı tarafa hissettirmezsen memnun olur ve iletişim kurar, bir çok etken olabilir, hemen ilk aklına geleni düşünme.

anladığım kadarıyla kadının enerjisi oldukça yüksek, pozitif, muhabbeti keyfli biri, e böyle birinin olduğu ortamda çoğunluk zaten onunla sohbet etmek, vakit geçirmek ister.
eğer bu durumdan rahatsızsanız bu çiftle iletişiminizi kesin ve bundan sonra arkadaşlarınızı erkeklerle konuşurken göz kontağı bile kuramayan tiplerden seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…