- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.423
- 798
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
Adam hakli diger arkadasin konusunda gecmisi desme hosuna mi gitti dedik e sen hopp ayni hatali davranisi esine yaptin yazilanlardan hic mi ders almadin..esini dinle aksama bir film ayarla kk ya da girme..yani şöyle benim sorabileceğim sorular dışında farklı farklı sorular sorunca anlıyo oda KK denmi etkileniyosun sen diyo girme artık şu siteye diyo ama evet bende çok fazla etkileniyorum sanırımburdaki aldatmalar eşlerle ilgili sorunlar iyice paranoya yaptı beni az önce yine msj atmış akşama güzel film bul izleyelim kk.ne girme demiş, adamın iki lafından birisi burası iki gündür aramız bozuk
Aynı adam bende de var canım. Napıyosun yine orda yeter okuma şunları psikolojin bozuluyo bana çatıyosun her girdigim de yaptigimiz muhabbetler bunlar. Sanırım onunla ilgili kötü yada küçük düşürücü şeyler yazıcam zannediyor bende anlamıyorum. Ama ben taviz vermiyorum kadınlar dertlerini sıkıntılarını yazıyolar dertlesiyoruz ne var bunda yani. Bi çözüm bulabilmiş değiliz malesefGünaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?