Eşimin Kadınlar kulübüyle derdi ne :/

Kullanici adinizi biliyorsa profilden kullanici adinizi degistirin ve girmiyorum deyin.
Benim esim bilmiyor sahsen. Bilmesi de gerekmiyor. Ben onu sorgulamiyorsam nereye uye nereye degil diye o da sorgulamasin.

benim kocamin buraya girdiğini haberi yok
girme öle şeylere diyo.. sölemiyorum anlatmiyorum işte.
evet ben burayı okudukça gerçekten etkileniyorum kocama yansitmadim nerden bulıyon sen böle şeylere dio kk demiyo da:)

Bende etkileniyorum ne yalan söyleyeyim kötü konulara denk geldiğim zaman nişanlıma sarıyorum canım kavga etmek istiyor

yani şöyle benim sorabileceğim sorular dışında farklı farklı sorular sorunca anlıyo oda KK denmi etkileniyosun sen diyo girme artık şu siteye diyo ama evet bende çok fazla etkileniyorum sanırım burdaki aldatmalar eşlerle ilgili sorunlar iyice paranoya yaptı beni az önce yine msj atmış akşama güzel film bul izleyelim kk.ne girme demiş, adamın iki lafından birisi burası iki gündür aramız bozuk

Her şeyi anlatmamak lazım eşlere ...
Benimki de biliyor buraya üye olduğumu ama burda her olanı anlatmıyorum...
Yaniii burda her çıkan konuyu kalkıpta sen bunu bunu yaptın mı hiç geçmişte diye sormuyorum...
Siz kaşınmışsınız biraz da sanki...

ben eşini haklı buldum sen her okuduğun konuyu ev hayatına yansıtırsan adam da böyle bir tepki verir,normal.

esiniz kesinlikle hakli yuvanizin huzurunu korumaya calisiyor bu kadar etkileniyorsaniz halen buraya sormayi birakip bir an once baska meskaleler bulmanizi tavsiye ederim..boyle soru sorulurmu adama yahu delirdinizmi anlamiyorum adamin ne dusunmesini bekliyorsun bence az bile tepki vermis ben olsam internete girisi felan yasaklardim bir sure, empati yapin empati kocalarimiz bize dese ya gecen bir arkadas dediki kocasi ise gidince karisi onu aldatiyormus bende cok etkilendim diyip size sorsa ne hissederseniz siz bilirsiniz tabi hayat sizin evlilik sizin benim fikrim bu

Valla benimki KK ne oldugunu bile bilmiyo söyledim böyle biyere üyeyim diye ama içerigini bilmiyo tam olarak.
Garibim
Tek bi konu vardı saglık durumumuzla ilgili onun için üye olmuştum galiba burda sadece o konu var sanıyo

Bende okumuştum okonuyu ama konusahıbı ve eşi arasında problem yaratmıştı bu soru bile bile keşke sormasaydınız yanı
Ne beklıyodunuzkı ilk defa senınle yaşadım demesınımı
Bunu dese inanacakmısınız yani

Adamı nasıl bunaltmışsanız artık. Ne gerek var burda okuduklarınızla evde tantana etmeye? Herkesin hayatı, yaşam tarzı kendine özeldir. Siz kimsenin karısına benzemediğinize göre, kocanız da kimsenin kocasına benzemiyordur. Ben olsam ben de müsade etmem sonuçta huzurunuzu bozuyormuş.

Adam hakli diger arkadasin konusunda gecmisi desme hosuna mi gitti dedik e sen hopp ayni hatali davranisi esine yaptin yazilanlardan hic mi ders almadin..esini dinle aksama bir film ayarla kk ya da girme..

Banada sil dedi. Bende hayir silmiyorum . sosyal medya hesabim Yok buna karisamazsin dedim. Ama benimkisi ustelemedi bi daha. Sonra konulardan etkilendigim icin ona bi kac soru yonelttim. Ya lutfen oku ama bana soyleme dedi. Bende tamam dedim :) olay kapandii :)

bende etkileniyorum saçma sapan sorular sorunca arada sırada o zaman hemen sen damı takıldın yine diyor

Aynı adam bende de var canım. Napıyosun yine orda yeter okuma şunları psikolojin bozuluyo bana çatıyosun her girdigim de yaptigimiz muhabbetler bunlar. Sanırım onunla ilgili kötü yada küçük düşürücü şeyler yazıcam zannediyor bende anlamıyorum. Ama ben taviz vermiyorum kadınlar dertlerini sıkıntılarını yazıyolar dertlesiyoruz ne var bunda yani. Bi çözüm bulabilmiş değiliz malesef

Bir zamanlar ben çok fazla takılıyodum kk'de, etkilenmem dediğim halde çok etkilendiğim,konular oldu.Biliçaltımıza işliyor,farkında olmadan.Eşli konular,özellikle aldatma konuları.Benim de eşime tuhaf sorularım olmaya başlayınca,O da girmeme kızmıştı o dönem,çok vakit geçiriyosun,başkalarının sorunlarını okuyosun gibisinden.Ben O'nu dinlemeyip girmeye devam ettim,ama bir süre sonra farkına vardım gerçekten etkileniyorum.Halbuki bu etkilenmeme konusunda kendime güvenirdim.Ama öyle değil.
Siz de daraltmayın adamı,O'nun derdi kk değil,sizsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…