- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
Evet haklisin.gecenlerde kadinlarla ilgili bir mesaj yazmistim arkadasin konusuna.. hani erkege itaat olayi varya.. bak nasil yazi yazmisim okuyayim mi sana dedim esime.. okuma desem de sen okuycaksin hadi oku dedi..ben de okudum begendinmi dedim ya ayni seyleri tekrarlamissin dedi hee dedim isine gelmemistir de ondan dedim guluyoo..sadece nikimi bilmiyor kizimi bazen nikimle seviyorum kafayi calistirsa bulur da..aman bulmasinn herseyi bilmeseler de olur..Benimkide istemez girmemi ama dinleyen kimAkıllı kadına erkeklerin tahammülü yok neler yapabileceklerini çeşitli örneklerle burada okuyup görüyoruz ve ister istemez gözümüz açılıyor.E haliyle onların işine gelmiyor.Birşeye aklımız ermese açıyoruz konuyu bilgisi olan herkesden akıl alıyoruz akıl akıldan üstün nede olsa.Erkekler akıllı kadınla başa çıkamayacakları içinde işlerine gelmiyor.
Yorum yaptigima pisman oldum su an cok uzuldum. Yine de önerim gecerli ama esinizle de aranizi bozmayin ve bi sure buradan uzak kalin bence faydali olacaktir.Farkli ugraslar edinin.Bir ay önce erken dogum yaptım bebegimi kaybettimhassasım oldukca buyüzdende çabuk etkileniyorum sanırım
He bunu da biliyorum kazeni stalklayınca süper konular çikiyor ortaya
He bunu da biliyorum kazeni stalklayınca süper konular çikiyor ortaya
Sizde niye soylediniz ki . Eger bu siteden kafanızı kaldirmiyorsaniz adam hakli . Ve okudugunuz hersey sizi etkilemesin kuskucu hiri olursunuz sonraGünaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
O zaman kazen stalk forevırdert okuyacağıma bu kaçıkları okurum daha iyi :)
O zaman kazen stalk forevır
kazeni takip etmiyorum aslında bir arkadaş yazmış oradan gördüm bunları :)
ilk konuyu okuyunca beynim yandı ikincisi daha iyiydi :)
Konuları anlatmıyorum açılan konulardan yola çıkarak saçma sapan sorular soruyorumAyy Mahmut biliyon mu kadinlar kulubunde neler neler yazmislar.
Telefonunu actim bir de ne goreyim . Chat sitesinde kizlara selam cakmis.
Facebook da olay. Eski sevgili aratilmis, ustune bir de selam yazilmis.
Hayat kadinlarina gittigini ogrenen es sonunda evliligi icin ne karar verecek.
Kaynana seni ne yapmali kaynar kazana atmali.
Gorumce gorumce gormeyeyim seni omrumce.
Buradaki konular bana anlatilsa ben de esimin girmesini istemezdim. Este suc yok. Senin anlatmanda suc var. Buradaki konular erkeklere anlatilacak konular degil.
Konuları anlatmıyorum açılan konulardan yola çıkarak saçma sapan sorular soruyorum
PekiDaha kotu. Bu sacma sorularin kaynagi nedir diyor o da. Soru sormayi da birak artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?