Eşimin Kadınlar kulübüyle derdi ne :/

Siz niye eşinize buradaki konuları soruyorsunuz ki?

Ben hiç danışmam sanki sorduğumda söylediği çok mu doğru olacak. Başına gelmeden atıp tutması kolay.
Olayı birebir yaşayalım da görürüz o ne kadar adam ya da adamcık.

Okurum kulağıma küpe yaparım bitti gitti.

Kk da okuduğun konuları eşine anlatma sende

Evlenmeden önce kk ile tanıştığım için mutluyum. Bdvdeki konuları okumanın çok faydasını gördüm. Burada sadece dertler var. İyisini göremezsin. Formata aykırı.
Bu şekilde düşünürsen o kadar paranoya yapmazsın.

Benim eşim eski üyeliğimi bulmuştu. Açtığım tüm konuları okumuştu. Hoşuna bile gitmiş. Sonra zararsız gördü bıraktı.
Arada beni görünce kk da neler oluyor banada anlat diyor. Tabii ki anlatmıyorum genelde :)

Haklısınız burdaki yorumlardan sonra vicdan yaptım anlamsız yere eşimi üzdügüm için bir arada aşk-ı memnudaki bihter ziyagile takmıştım

Konuları pişirip eşlerinin önlerine sunulmasını cok sacma buluyorum.
Buarada benımkıde ıstemıyor ve ben sanıyorum kı 9 senedır buradayım :)

ben burayı okuduğumu sevgilime söylemiştim ama üye olduğumdan hiç bahsetmedim.
rüyamda benim hesabımı bulup onunla ilgili yazdığım şeyleri okuyordu, çok korktum

ben aslında burda gördüğüm şeyleri ona hiç sormuyorum.
değişik 1-2 olay görürsem anlatırım, o kadar. hayat kadını mayat kadını gibi şeyler, aldatmayla ilgili şeyler böyle düşünceler vs etkilemiyor beni.
ama bir ara kendisi benim burdan etkilendiğimi iddia etmişti. güya tartışırken kullandığım bazı cümlelerde burdaki kadın topluluğundan etkilenmişim. palavra.

o yüzden erkeklere çok bahsetmemek lazım burdan. bazıları biraz kafalarında kuruyor sanki.
bence üye olduğumuzu bile bilmemeliler. yeri geldi mi onlarla ilgili konu açıyoruz çünkü.
sizin bu konuyu açmanız da kötü oldu bence. ben eşiniz olsam forumu takip ederdim. sonra da bunu görünce iyice kızardım

Adam haksız ama seninde yaptığın yanlış.Buradaki konulardan etkilenip bunu ev ortamına taşımamalısın.Herkesin hayatı farklı sonuçta.Ev huzurunu boşu boşuna bozma.

vala özrün kabahatinden büyük. kadının biri kocası ile bir sebepten tartışıyor ve sen de aynı sebeple durduk yere kocana hesap soruyorsan adam kıllanmakta haklı.

bir de burda insanlar dertlerini paylaşıyor biz de fikirlerimizi söyleyip destek olmaya çalışıyoruz. burdaki konulardan başkalarına bahsetmek dedikoduya girer ve etik değil. okuyun destek olun unutun bu kadar basit.

KUSURA BAKMAYIN AMA EŞİNİZ HAKLI SİTE SİZİ OLUMSUZ ETKİLİYOR DEMEK Kİ BURDA HER AÇILAN KONUYU ETKİ ALTINDA KALIP KENDİ HAYATINIZA EMPOZE EDERSENİZ ADAM NE YAPSIN.. HEM GEÇMİŞTE NE YAŞAMIŞSA YAŞAMIŞ NE DEMEYE KURCALARSINIZ ANLAMAM.. SONUÇTA SİZ ONU SEVİP EVLENDİNİZ SİZDEN SONRASI ÖNEMLİ OLAN..

Ben hareketlerini tasvip etmediğim bir adamın anlatıldığı konuların ekran görüntüsünü alıp ona atıyorum, sonra da "bazen bunları okudukça senin kıymetini anlıyorum" gibisinden bi şeyler söylüyorum. Ama yalan değil gerçekten öyle düşünüp yapıyorum bunu.

Onun da tabi hoşuna gidiyo "tabi ki ben böyle yapmam" vs diye cevap veriyo.

Yoksa normalde benimki de buraya girmeme laf ediyo ama beni hiç baskilamiyo. Bu yaptığım seyin etkisi olduğunu düşünüyorum.
Siz de deneyin çalışıyor

Benim elinde izin vermiyo.Bende uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye oldum.Ama saklama gibi bişansım yok çünkü eşim telefonunu didik didik ediyor maleseffff

Bence kendinize bi hobi edinin.Boş zaman iyi bi sey degil.Fazla düşünüp içinize kusku dusurup gecmisi sorgulamaya basliyosunuz.Bukadar etkileniyosan bi sure girmemen faydali olabilir.

Benimkide istemez girmemi ama dinleyen kim Akıllı kadına erkeklerin tahammülü yok neler yapabileceklerini çeşitli örneklerle burada okuyup görüyoruz ve ister istemez gözümüz açılıyor.E haliyle onların işine gelmiyor.Birşeye aklımız ermese açıyoruz konuyu bilgisi olan herkesden akıl alıyoruz akıl akıldan üstün nede olsa.Erkekler akıllı kadınla başa çıkamayacakları içinde işlerine gelmiyor.

Dünyanın en sacma sorusunh esinize yöneltmissiniz. Etkilendiginiz besbelli.
E adam hakli.
Biraz daha elestirel ve aklibasinda bakabilmek lazım olaylara.
Burada sadece bdv değil baska forumlar da var. O alanlarda epeyce bilgi edinebiliyoruz.

Buradaki herkes ayni cevrede yetismis insanlar değil, herkes ayni egitimi görmüş değil. Burada birbirime yardimci olmaya calisan insanlar çoğunlukta.

Burada doktor,avukat,öğretmen,memur, reklamci, ilahiyatci, muhasebeci, tercuman, ev hanimi, çocuk bakicisi, aşçı, ciftci, koyde yasayan,sehirde yasayan, büyüksehirde yasayan, Avrupa ulkelerinde yasayan, ortadoguda yasayan... icki icen, icmeyen, farkli dinlere mensup, ayni dine mensup olsa bile farkli mezheplerde olan, ulkenin dogusu batisi...her kesimden insan var. Hepimiz birbirimizden farkli acilardan yaklasiyoruz olaylara. Birbirimizin göremediği noktada birbirimize gözlük oluyoruz tabi caizse.

Burdaki olaylarla gidip hirslanip desmiyoruz iliskimizi yaralamiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…