- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
Kk da okuduğun konuları eşine anlatma sendeGünaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
Ordaki üylerin hepsi aynı kişimi acebabeni tek etkileyen konu şu oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hangi-nevresimi-almaliyim.975913/
Haklısınız burdaki yorumlardan sonra vicdan yaptım anlamsız yere eşimi üzdügüm içinAdamı nasıl bunaltmışsanız artık. Ne gerek var burda okuduklarınızla evde tantana etmeye? Herkesin hayatı, yaşam tarzı kendine özeldir. Siz kimsenin karısına benzemediğinize göre, kocanız da kimsenin kocasına benzemiyordur. Ben olsam ben de müsade etmem sonuçta huzurunuzu bozuyormuş.
Aaa şizofren konusubeni tek etkileyen konu şu oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hangi-nevresimi-almaliyim.975913/
Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
KUSURA BAKMAYIN AMA EŞİNİZ HAKLI SİTE SİZİ OLUMSUZ ETKİLİYOR DEMEK Kİ BURDA HER AÇILAN KONUYU ETKİ ALTINDA KALIP KENDİ HAYATINIZA EMPOZE EDERSENİZ ADAM NE YAPSIN.. HEM GEÇMİŞTE NE YAŞAMIŞSA YAŞAMIŞ NE DEMEYE KURCALARSINIZ ANLAMAM.. SONUÇTA SİZ ONU SEVİP EVLENDİNİZ SİZDEN SONRASI ÖNEMLİ OLAN..Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
beni tek etkileyen konu şu oldu
Bir ay önce erken dogum yaptım bebegimi kaybettimBence kendinize bi hobi edinin.Boş zaman iyi bi sey degil.Fazla düşünüp içinize kusku dusurup gecmisi sorgulamaya basliyosunuz.Bukadar etkileniyosan bi sure girmemen faydali olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?