Eşimin Kadınlar kulübüyle derdi ne :/

adam haklı burada okudugun konuyla ilgili niye eşine böle soru soruyosn güvenmiyo musn etkileniyosn dmkki

konu bu değil ama eşiniz hayat kadınlarıyla mı oluyormuş?
orayı tam anlamadım.

İkiniz de hatalısınız. O sizin hangi siteye girip hangisine giremeyeceğinizi kontrol etme haddini bulmamalı kendinde siz de bu kadar çabuk etkilenen bir kadın imajı çizmemelisiniz. Burdaki konular daha önce de hayatınızda soruna sebep oldu mu? Hayat kadını konusu da sadece kkdan görebileceğiniz bir konu değil sonuçta. Başka bir şekilde de sormak aklınıza gelebilirdi. Yarın öbür gün bir arkadaşızın yaşadığı sorun sizin ona bir şey sormanıza sebep olsa o arkaşınızla da görüşmenizi engelleyecek mi?

Bence kkdan görüp de eşinizin telefonunu sürekli kurcalıyorsanız, bilgisayar hareketlerini kontrol edecek programlar yüklemeye kalkıyorsanız, sürekli facebook aramalarını falan kontrol ediyorsanız o zaman kkdan çok fazla etkileniyorsunuz ve buna bir çeki düzen vermelisiniz.

Ama sorun sadece burdaki bir konudan esinlenerek eşinize sorduğunuz bir soru ise kk o kadar da büyük bir etki değil bence.

Esimde merak ediyor gece gunduz kk diyorne yapiyorsun diyorBazen telefonumu alip bakiyor ama anlamiyor tabi

Evet anlamamışsın benden önce bi hayat kadınıyla beraber oldunmu dedim 17-18 yaşlarındayken olmuştu dedi bak yine sinirim bozuldu
yoo tam da bunu anlamıştım zaten :)
bence senden önce ne yaşadığı seni ilgilendirmez.yani hayatında sen yokken ne yaşamışsa yaşamış sana ne ??
yani niye sorup da moralini bozuyorsun ki zaten bu soruyu 100 erkeğe hatta eşe sorsan alacağın cevap aynı olur.
peki ben sana bir soru sorayım.eşinden önce başkasıyla öpüştün mü?(cevap vermeme hakkını kullanabilirsin :))
yani bırak öncesini önemli olan şimdi kiminle mutlu olduğu.
erkekler pek kurcalamazken genelde biz kadınlar önceki yaşantıları daha çok merak ediyoruz.
asıl konuya gelince Herkes şunu kabul etmeli ki:KK BAĞIMLILIK YAPIYOR.
eşin buna karışmamalı ama eğer kendin de bazen abarttığını düşünüyorsan biraz frene bassan fena olmaz.

Benim eşim de karışıyor herşeyi ordan öğrenip habire alışveriş yapıyorsun diyor ama yasaklaması mümkün değil özgür bir bireyim ben... keza siz de

Sizi baya etkilemiş bu kadar etkilenmeyin ama burası faydalı bir site bence etkili kullanırsanız....

Etkilenmiyorum ben. Baska hayatları merak ediyorm sadece.mobili sil int giriş yap açaık bırak sayfayı masa üstüne koy toklayıp kısa yoldah gir mobili sildim dersin

Benim eşim de aynıydı. Sonra hamilelikte logusalıkta bebekle ilgili sorunlarımız olunca buradaki eski konulardan yardım aldık, hatta bana kk' ya sorsana diyor şimdi.
Ee durum böyle olunca artık sil demiyor

Bence her ayrintiyi da soylemeye sormaya gerek yok eslere.neden burdaki soruyu esinize sordunuz ki
Zaten karsiymis girmenize

E burda duydugun,gordugun konu içeriğini gider anlatir, konusur, sorarsan, adam da bilmez, anlattigin kadariyla kafasinda kurar ve absürd bi kadinlar toplulugu sanar.. Buraya takilmayan biz kadar bilmez icerigini.. O yuzden esin gıcık kapmis olabilir..

Ee sende pat diye kadınlar kulübünde bir konu okudum kadın kocasına sormuş dur bende sana sorayım dersen böyle olur tabi...

Yahu böyle soruları adamlara niye sorarsınız ki, evet hayat kadınlarıyla birlikte oldum dese boşayacakmısın?
Geçmiş gitmiş mide bulandırmaya bile değmez...

Adam hakli. Kocaman kadinsiniz burdan konu okuyup kafaya takmak bilemiyorum Alatan bilemiyorum.

Aynen ya esinize neden burayi solersiniz ki???rahat rahat takilmak varken ☺☺☺

Degisik bir durum bizde kimse kimseye karismaz sonucta burda olmasada arkadas ortamindada bir cok mevzu olur kadınlar arasinda bir suru sey konusulur

Sorunuz cok sacma olms.
Ben olsam bende kapattirirdim uyeligini.
Bari konulari okuyosunuz bide ders cikarin.
Diger uyenin konusunun ozetini geciyim.
" hayat kadinlariyla birlikte oldunmu, valla kizmiycam soyle, hm, ha tamam sakinim ya"
2 dk snra uhuhuhuh( aglar)

Konuyu okuduktan snra bide ders cikarsaydiniz. Kadin orda bas baya " keske sormasaydim hic" in ete burunmus halini yasiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…