- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
Evet anlamamışsın benden önce bi hayat kadınıyla beraber oldunmu dedim 17-18 yaşlarındayken olmuştu dedikonu bu değil ama eşiniz hayat kadınlarıyla mı oluyormuş?
orayı tam anlamadım.
yoo tam da bunu anlamıştım zaten :)Evet anlamamışsın benden önce bi hayat kadınıyla beraber oldunmu dedim 17-18 yaşlarındayken olmuştu dedibak yine sinirim bozuldu
Evet:) Her isteyen okur.üye olmadan da konularımız mesajlarımız okunabiliyor mu
E burda duydugun,gordugun konu içeriğini gider anlatir, konusur, sorarsan, adam da bilmez, anlattigin kadariyla kafasinda kurar ve absürd bi kadinlar toplulugu sanar.. Buraya takilmayan biz kadar bilmez icerigini.. O yuzden esin gıcık kapmis olabilir..Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?