- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi OBirKardelen
-
Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
Burdan etkilenip ona yansittigin bisey mi var ki ne varmis sitede iyikide var zaten gecen gun bende burda biseyden dolayi esime bisey dedim ama esim girme demedi yani esin abartmisGünaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
"Bu da senin sınavın " de git .... kk eşimin gözünü açacak diye mi düşünüyor bilemedim şimdi .böyle gün içerisinde mesajla sil demesiGünaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
Hahahaha aynısı bizim evde de gerçekleşiyor. Taktı. Ben de bazen burada olup biteni okuyorum, kızıyor hemen. Bugün şöyle yaptım. Kv ile konulara sinir olduğumu, adaletli olamadıklarından ve bir kaçına yorum yaptığımdan bahsettim, buna bişey demedi. Hatta mesajlarımı okuyunca güldü. Yarın da gelinleri tutarsın dedi:)Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
ilk baslarsa esimde sil diyordi asagılıyırdu siteyi. etkileniyorsun diyodi .simdi beraber bakıyoruz arada :)Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
üye olmadan da konularımız mesajlarımız okunabiliyor muEvlenmeden önce kk ile tanıştığım için mutluyum. Bdvdeki konuları okumanın çok faydasını gördüm. Burada sadece dertler var. İyisini göremezsin. Formata aykırı.
Bu şekilde düşünürsen o kadar paranoya yapmazsın.
Benim eşim eski üyeliğimi bulmuştu. Açtığım tüm konuları okumuştu. Hoşuna bile gitmiş. Sonra zararsız gördü bıraktı.
Arada beni görünce kk da neler oluyor banada anlat diyor. Tabii ki anlatmıyorum genelde :)
E cnm belli ki buradaki bazı olaylardan etkilenip adamı darlamışsın seks işçisi konulu olay gibi. Cevabını kaldıramayacaksan sorma huzurunu bozma boş yere. Adamın siteyle değil senin gördüğünü eşinle kıyaslamanda sorunu var gibi.Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
Bende öyle karar aldım yanında hiç girmiycemBen esim evdeyken pek girmiyorm uyeligim oldugunu biliyo ama zirt pirt girdigimden haberi yoksa kesin usenmez tek tek okur yorumlarımiilla her girdiginde bilmesi gerekmiyo bence ben yaninda hic girmem bu siteye hicte okutmam ne geregi var
Günaydın arkadaşlar eşim bu siteye takmış durumda girmemi istemiyo sil sil sil durmadan baskı burdaki konulardan etkilendigimi düşünüyo iki gün önce bi konu açılmıştı bi bayan kocasına sormuş hayat kadınlarına gidip gitmedigini bende bu soruyu eşime yönelttim aldıgım cevap malumiki gündürde evimizin huzuru yok yüzüne bakmak istemiyorum adamın Sanırım bagımlı oldum ben bu siteye burdaki konulardan etkilenmem nekadar dogru?benim gibi olan varmı aranızda? Bu arada söyledigi yetmiyo gün içinde de defalarca msj atıyo siteyi silmem için ekran resmi aldım buraya yüklemek için ama beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?