Eşimin Kadınlar kulübüyle derdi ne :/

Benim eşimde girmemi istemiyor.. bigün bi konuya denk gelmiştim kullanıcı hanım gebeydi aldatılmıştı konusunun betimlemeside çok yerindeydi derinden etkilenmiştim vicdansız adam filan diye baya üzülmüştüm,o günlerde özellikle bu siteden nefret etti adam

bunun gibi daha birçok konudan daha etkilendim,etkilenmemek mümkün değil tabi ama artık pek bdv bakmıyorum malum gebelik

Ama sizin etkilenme şekliniz bi başka yargılamaya giriyor eşinize sende yaptın mı filan şeklindeki sorgulamalarınız itici gelebilir sonuçta önceden konuşulması gereken mevzular bunlar o konuya da denk geldim bi anlam veremedim

Şöyle etkilenmeye çalışın daha yapıcı en azından konuyu okuyun üzülün dua edin konu sahibi için kimseyi de suçlamayın

Siz adamın gözüne gözüne sokmaya devam ederseniz evdeki telefonu bilgisayarı bile kırar :))
Ne gerek var burada gördüğünüz şeyleri sormaya, burada insanlar huzurunu bozan şeyleri dile getiriyor ve görüyorsunuz ki geneli sorunlu konular. Durduk yere bunu açarak sorun yaratacağını düşünmüyor musun? Eşin böyle bir tepki vermekte haklı, kendine bu konuda hakim olursan onunda sorun edeceğini sanmıyorum.

Benimki de anca kocalarınızn dedikodusunu yapıyosunuz orda diyo sanki başka işimiz yok gibi Buranın içeriğini tam olarak bilmez bile.
Bide bazen çok acıklı hayat hikayeleri okuyunca ağlıyorum o zaman elimden alıp bi kenara koyuyo telefonu..

Eşlerin de bi özeli olmalı bence.

Burdan etkilenip ona yansittigin bisey mi var ki ne varmis sitede iyikide var zaten gecen gun bende burda biseyden dolayi esime bisey dedim ama esim girme demedi yani esin abartmis

"Bu da senin sınavın " de git .... kk eşimin gözünü açacak diye mi düşünüyor bilemedim şimdi .böyle gün içerisinde mesajla sil demesi
Kk iyi de çevresi kötü de .belki rahat bırakır .

Hahahaha aynısı bizim evde de gerçekleşiyor. Taktı. Ben de bazen burada olup biteni okuyorum, kızıyor hemen. Bugün şöyle yaptım. Kv ile konulara sinir olduğumu, adaletli olamadıklarından ve bir kaçına yorum yaptığımdan bahsettim, buna bişey demedi. Hatta mesajlarımı okuyunca güldü. Yarın da gelinleri tutarsın dedi:)

Ben yeni üye oldum ve eşime söylemeyi düşünmüyorum. Söylesem bile üye adımı vermem. Onu hiç ilgilendiren bi mesele değil. Özeline bu kadar müdahele olmamalı.

bence adam saçmalamamış. empati kurdumda eğer evli olsam ve kocam erkekler kulübüne girse ve ordaki konudan etkilenip bana saçma bi soru yöneltse burnundan getiririm.
Allah aşkına adama yönelttiğiniz soruya bakın.

Bende bazen etkilenip adama salça oluyorum yalan değil ama çok kriz olmadı henüz bir kaç defa söylendi okuma şu konuları bırak şu siteyi falan ama o kadar bilirki ben onu dinlemem böyle bir konuda evet hepimiz etkileniyoruz zaman zaman konulardan ama fazla şeyy etmemek lazım heriflere

ilk baslarsa esimde sil diyordi asagılıyırdu siteyi. etkileniyorsun diyodi .simdi beraber bakıyoruz arada :)

Sadece eşinin değil benim eks sevgiliminde derdi vardı kk ile. Paranoyak olacaksın yakında derdi, bilmiyor ki gözümüzü açıyoruz, hoşlarına gitmiyor tabi bu da

üye olmadan da konularımız mesajlarımız okunabiliyor mu

E cnm belli ki buradaki bazı olaylardan etkilenip adamı darlamışsın seks işçisi konulu olay gibi. Cevabını kaldıramayacaksan sorma huzurunu bozma boş yere. Adamın siteyle değil senin gördüğünü eşinle kıyaslamanda sorunu var gibi.

Ben esim evdeyken pek girmiyorm uyeligim oldugunu biliyo ama zirt pirt girdigimden haberi yoksa kesin usenmez tek tek okur yorumlarımi illa her girdiginde bilmesi gerekmiyo bence ben yaninda hic girmem bu siteye hicte okutmam ne geregi var

Ben esim evdeyken pek girmiyorm uyeligim oldugunu biliyo ama zirt pirt girdigimden haberi yoksa kesin usenmez tek tek okur yorumlarımi illa her girdiginde bilmesi gerekmiyo bence ben yaninda hic girmem bu siteye hicte okutmam ne geregi var
Bende öyle karar aldım yanında hiç girmiycem

Valla kizlar siz de kasiniyorsunuz, ne diye soruyorsunuz anlamiyorum. Kimisi bunu erkeklik gostergesi olarak goruyor, yapmamis olsa bile yaptim diye lanse ediyor iste.

Bir kaç kişiden okumuştum eşlerinin buradaki üyeliğinden haberleri olduğunu. Eşiniz burdan akıl aldığınızı düşünmüş olabilir ki tepkisinde haklı. Burdan bir konu başlığını gösterip sende yapıyor musun diye sorarsanız olacağı bu. Neden söylüyorsunuz ki şurda kadına kadına paylaşım yaptığınız yeri. Birde sadece burası değil her türlü sosyal ağ bağımlılık yapıyor ciddi sorunlar çıkartıyor.

sizin bazı konulara uyanmamanızı istiyor gibi geldi bana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…