Eşimin kafasının kırılma vakti gelmiş mi sizce??

İnsan hep sevdiğini aklamak hata da yapsa affetmek ister ama bunu bu yolla yapmayın nolur

Kadın doğru söylüyor da olabilir, belki gerçekten rahatsız olmuştur, ben bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla eşinize sarktığını düşünmüyorum, o kadar rahatsız olmuş ki, o siteden sizin görebileceğinizi bilerek veryansın etmiş. Eşinize yanlış olan sizsiniz diyerek de bence her şeyi açıklamış. Niyeti eşinizi ayartmak olsa neden o siteden yapsın ki bunu görüleceğini bilerek, hiç sanmam o kadar aptal olduğunu.

Size neden affettiniz ya da neden bahaneler arıyorsunuz demek istemiyorum, evliliğinizi ne şekilde yürüteceğiniz sizin tercihiniz ancak madem tavır koymayıp aklayacaksınız o zaman bu işleri hiç karıştırmayın. Ne yüzleyin ne de kavga edin. Çünkü siz böyle davrandıkça eşinizin davranışları zamanla daha aleni olacak. En azından fark etmemiş gibi yapın da fark eder diye korkusu olsun.

Kadın kudurmuşş Allah rızası için abaza bi tanıdığınız erkek varsa bunları birşleştirek sönsün ateşi

Kocandan vazgeçmeyeceğin zaten belliydi.. Senin kararın kimseye laf düşmez ama kadını karalayıp eşini aklamaya çalışman olmadı.... Sonuçta önce yanaşıp kur yapan eşin..

Yine kadınlar kötü erkeklerimiz ak-pak konusu olmuş

çok fazla birşey yazmaya gerek yok aslında kocayı akladın kadını kudurmuş yaşlı ilan ettin konu kapandı

o kadar belli etmişsin ki biz eşimle çok mutluyuz bebek bekliyoruz filan çocuk olsa anlardı erkeğin bunları yazmadığını

sende bu rahatlık eşinde de sadakatın s si olmadığına göre daha çok kızla yazışmak zorunda kalabilirsin

Son düzenleme:

Önemli ayrıntı :)) çok şey yazacaktım da susuyorum...

burdaki asıl sorun, aldatmanın ve aldatılmanın bu derece sıradan hale gelmesi ve kabul edilmesi değil mi akadaşlar. Şaka gibi ya.konu sahibi kocasının nasıl kadınlarla kendini aldatabileceğini biliyor ve buna göre söz konusu kadını eleyebiliyor. Bir kez ayrılıp barışılmış ve bir hamilelik söz konusu. Evlilik, sadakat kavramları bu kadar basit olmamalı.

Evet,işin en acı tarafı bu zaten.. Eşinin kırdığı cevizleri zaten biliyor buna rağmen hamile kalmak için tedavi görüyor.. ne denir ki..

Günümüzde, evlilik 3 maymunu oynamak olmuş artık.. sadakat? o da ne? üzücü...

Eveeettt...

Bir 'İnsan Neye İnanmak İstiyorsa Gerçek Odur'un daha sonuna geldik....

Eee ne yani konu sahibi bizi dinleyip melekler kadar günahsız, taze kocasına(!) sırtını mı dönseydi o mendebur, yuva yıkıcı(!) Zeyno yüzünden...

Ha bir de ne vardı Halide Edib'in bir romanı vardı, suçlayacak birini bulunca Vurun Kahpeye!

kadın kendi kendine de gelin güvey olabilir. bunu bilemeyiz bir iki mesajla. örnek vereyim. üniversitede bir arkadaşım vardı. 4 yl boyunca ilişki kuramadı biriyle ama hep istedi ve hep birilerinin ona aşık olduğunu düşündü.. mesela imza dolaşıyor sınıfta arkasındaki çocuk kalem istemiş bundan. dönüyor diyor ki: Allah Allah neden özellikle benden istedi ki... imalı gülmeler falan. sonraki derslerde çocuğa yakın markaj. aşık yani ona göre. öyle bir durum gibi geldi bana. çünkü gizli bir şey olsa eşin tarafından face bu kadar aleni olmaz. bence sen eşine çaktırmadan devam et bakalım. ama eşinin haberi olmasın. ben de merak ediyorum ne çıkacak diye.

Can çıkar huy çıkmaz, bir kere yapmışsa bu asla bir kerede kalmaz...

Bu adamla evli olduğun sürece daha çoooooook kadınla karşılaşacaksın, ama sen de çok şikayetçiymişsin gibi belmedi bana, zaten ihaneti kabullenemeyecek bir kadın olsan şimdiye çoktan boşanmıştın, bir kere yapan bin kere de yapar, bir kere kabullenen bin kere de kabullenir ne diyelim, mutluluklar size

Son düzenleme:

eşi aldatıyor muymuş kesin? ben ilk sayfaya göre yorum yaptım.kesin aldatma var mı?

bence eşinizin kadına ne yaptığını ne söylediğini bilmeden eşinizin adına kadına şey muamelesi yapmanız saçma olmuş, eşinizin kadını elle taciz etmediğini yada küfretmediğini ne biliyorsunuz yani ordamıydınız ki, kadının yaşlı ve çirkin olması eşinizin kadını herhangi bir şekilde rahatsız etmediği anlamına gelmez dediğim gibi belki ağır birşey konuştu belki el şakası yaptı, açıkça eşinize hesap sormak yerine kadını suçlayıcı mesajlar atmıssınız kadının mağdur olmadığını eşinizinse mağdur olduğunu düşünmeniz kendi kendinizi kandırmaktır, ayrıca esnaf olması o kadınla birlikte olmasını gerektirmez yani, esnaf ilişkilerinin bu şekilde yürüdüğünü sanmıyorum, eşiniz suçlu demiyorum ama o kadın mağdur durumdaysa ve bu halde birde eşinizin ağzından aşağılayıcı konuşmanız çok günah bence

Son düzenleme:
Noldu şimdii kadından cvp gelmedi.Haliyle salak olsa anlar sizin yazdığınızı.Özellikle diğer arkadşların dediği gibi ewli mutlu çocukluyuz biz gibi konusmussunuz ama bunu bi erkek yazmaz.Zaten kocanıza sölemeniz hata.Baya bi yalan uydurmaya vakti var.Hatta kadınla ağız birliğine kadar gider bu iş.Allah kimseye vermesin ben cok sinirli bir insanım direk dükkanına giderdim kadının.Geçmiş olsun kocanı sevdiğin için aklamak isteyebilirsin.daha doğrusu buna inanmak isteyebilirsin ama kimse durup dururken laf almaya çalışmaz.Kadın bişeyleri netleştirmeye çalışmış.Zaten bişeyler varmış bnce!!

pekı bu mesaj yolladıktan sonra kadının cevapı ne oldu ne dedı pekıy ama ben sıze bırsey soylımmı evlılıkte 1 kere guvenı kırlırsa bıdaha zor gelır sızdede kabulenın bence esınız davranısları oyle yada boyle kesınıkle dogru degıldır bı iş cevırdını kesın ustelık sız daha oncedde yakalamssınız baska bırılerıyle telefonda aldatmak affedılıcek bırseydegıldrı hele evlendıkten sonra hem eşınız o kadınla cınsel ılıskı olup olmaması onemlı degıldır kıı cunku beyınde aldtamak bırsey var ona bu sekılde yaklasmak sohbet etmek sıcaklık duyman bıle ck kırıcı ve cınsel ılskıye bulunmak es deger bence cunku boyle bırsey yapan bunuda yapar sız bılırsınız bu benım gorusum ıns duzelır ama cunku bende evlıym sızı anlıyabılıyorum

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Ya kızlar ne kadar üstüme geldiniz.
Öyle
Eşim faceden yaptı evet konuştu konuşmasıda yine sohbet niteliğinde
Ve ben ayrıldım o dönem geri dönmiycektyim okadar farklıki yani durumlar..
Kadına gelince eşim geldi sordum kadını bende tanıyorum demiştim zaten
Sadece kadına nasılsınız diye sormuş oda sürekli müşterimiz diye
Kadında kişisel bir ilgi zannetmiş eşim işletmeci
Namazlı niyazlı bir insandır ayrıca birkez benim yanımda hatta kadın üstüne üstüne yürüdü başka bir kadın yer yoktu eşim demirlerin üstüne kaçtı pantolonu yırtıldı eğer o nitelikte olsaydı kaçmazdı..
Sen yazdın diyceksiniz evet ben yazdım o dönemde dedesi ölmüştü halası ölmüştü ve kendisi kaza yapmıştı beli kırılmıştı
Bende kızgındım ona sürekli boşancam diyordum oda sohbet etmiş dertleşmişti bir kızla msnede ama onada cinsel içerikli yada aşk meşk ile ilgili bişeler yamamıştı kimse beni anlamıyor kendimi çok yanlız hissediyorum halam öldü filan o tarz şeyler yazmıştı..
Ha güvenim yıkıldı tabiiki ben araştırıyorum yine dünden beri birkaç kişi ile görüştüm kadın orda bir arkadaşla çıkıyormuş daha evvel
O adamla filan konuştum kadın farklıymış zaten eşimde suçlu tabiiki o kadar samimiyete gerek yok eşim safça yaklaşıyor insanlara bu..

o zaman bu konu sana ders olsun o kadar sinirliyken konu acma

ne demişler karı koca arasına sen girme onlar iyi olur sen kötü
arkadaşım kocanı çapkın gösteren sendin sonra işler değişti namazlı niyazlı adam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…