Kadın kudurmuşş Allah rızası için abaza bi tanıdığınız erkek varsa bunları birşleştirek sönsün ateşi
kadin cirkinmis, o yuzden suclu::))) Yoksa konu sahibi bakin ne diyor,
"Pis eşim asla o kadına bakmaz zaten hassastır midesi aldatacaksa benden çokça güzel ve çok bakımlı olmalı."
Yani konu sahibi aldatilmayi zaten en bastan kabullenmis, yeter ki kadin guzel olsun...
burdaki asıl sorun, aldatmanın ve aldatılmanın bu derece sıradan hale gelmesi ve kabul edilmesi değil mi akadaşlar. Şaka gibi ya.konu sahibi kocasının nasıl kadınlarla kendini aldatabileceğini biliyor ve buna göre söz konusu kadını eleyebiliyor. Bir kez ayrılıp barışılmış ve bir hamilelik söz konusu. Evlilik, sadakat kavramları bu kadar basit olmamalı.
Daha evvel yakaladım sonuna kadar inkar etti ama benden kaçarmı soy ağacını bile bulurum kadının
Öğrenirim ben inkar ediyo canım sorsamda yok öle bişey der derkende gırkkk diye yutkunur yalan söylediği hemen belli oluyo..
Öbür kızda inanmıyoruuuuumm sen evlimiydin ne kadar güzel bir karın var beni kandırdın yazmıştı kız ama inkar etti tabi ben kızla mesajlaştım ertesi gün bütün konuşmaları döktüüüeşim hala inkar ediyo
Can çıkar huy çıkmaz, bir kere yapmışsa bu asla bir kerede kalmaz...
Bu adamla evli olduğun sürece daha çoooooook kadınla karşılaşacaksın, ama sen de çok şikayetçiymişsin gibi belmedi bana, zaten ihaneti kabullenemeyecek bir kadın olsan şimdiye çoktan boşanmıştın, bir kere yapan bin kere de yapar, bir kere kabullenen bin kere de kabullenir ne diyelim, mutluluklar size
Neyse ki kadın abazan çıktı da adam aklanmış oldu.
Ya kızlar ne kadar üstüme geldiniz.
Öyle
Eşim faceden yaptı evet konuştu konuşmasıda yine sohbet niteliğinde
Ve ben ayrıldım o dönem geri dönmiycektyim okadar farklıki yani durumlar..
Kadına gelince eşim geldi sordum kadını bende tanıyorum demiştim zaten
Sadece kadına nasılsınız diye sormuş oda sürekli müşterimiz diye
Kadında kişisel bir ilgi zannetmiş eşim işletmeci
Namazlı niyazlı bir insandır ayrıca birkez benim yanımda hatta kadın üstüne üstüne yürüdü başka bir kadın yer yoktu eşim demirlerin üstüne kaçtı pantolonu yırtıldı eğer o nitelikte olsaydı kaçmazdı..
Sen yazdın diyceksiniz evet ben yazdım o dönemde dedesi ölmüştü halası ölmüştü ve kendisi kaza yapmıştı beli kırılmıştı
Bende kızgındım ona sürekli boşancam diyordum oda sohbet etmiş dertleşmişti bir kızla msnede ama onada cinsel içerikli yada aşk meşk ile ilgili bişeler yamamıştı kimse beni anlamıyor kendimi çok yanlız hissediyorum halam öldü filan o tarz şeyler yazmıştı..
Ha güvenim yıkıldı tabiiki ben araştırıyorum yine dünden beri birkaç kişi ile görüştüm kadın orda bir arkadaşla çıkıyormuş daha evvel
O adamla filan konuştum kadın farklıymış zaten eşimde suçlu tabiiki o kadar samimiyete gerek yok eşim safça yaklaşıyor insanlara bu..
Ya kızlar ne kadar üstüme geldiniz.
Öyle
Eşim faceden yaptı evet konuştu konuşmasıda yine sohbet niteliğinde
Ve ben ayrıldım o dönem geri dönmiycektyim okadar farklıki yani durumlar..
Kadına gelince eşim geldi sordum kadını bende tanıyorum demiştim zaten
Sadece kadına nasılsınız diye sormuş oda sürekli müşterimiz diye
Kadında kişisel bir ilgi zannetmiş eşim işletmeci
Namazlı niyazlı bir insandır ayrıca birkez benim yanımda hatta kadın üstüne üstüne yürüdü başka bir kadın yer yoktu eşim demirlerin üstüne kaçtı pantolonu yırtıldı eğer o nitelikte olsaydı kaçmazdı..
Sen yazdın diyceksiniz evet ben yazdım o dönemde dedesi ölmüştü halası ölmüştü ve kendisi kaza yapmıştı beli kırılmıştı
Bende kızgındım ona sürekli boşancam diyordum oda sohbet etmiş dertleşmişti bir kızla msnede ama onada cinsel içerikli yada aşk meşk ile ilgili bişeler yamamıştı kimse beni anlamıyor kendimi çok yanlız hissediyorum halam öldü filan o tarz şeyler yazmıştı..
Ha güvenim yıkıldı tabiiki ben araştırıyorum yine dünden beri birkaç kişi ile görüştüm kadın orda bir arkadaşla çıkıyormuş daha evvel
O adamla filan konuştum kadın farklıymış zaten eşimde suçlu tabiiki o kadar samimiyete gerek yok eşim safça yaklaşıyor insanlara bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?