Eşimin kafasının kırılma vakti gelmiş mi sizce??

valla tebrik ederim. birşey sorucam konuyla alakasız belki ama ilerde belki işime yarar diye sormak istedim de, kırmızıyla işaretlediğim yeri tam anlamadım nasıl yaptınız?

çok basit hesap ayarlarından bildirim bölümüe tlfn numarsını yazıyorsun qelen msjlar epostaya deqil sizin tlfnunuza msj olarak qeliyor. gelen msjın tamamını okuyabiliyorsunuz.

çok basit hesap ayarlarından bildirim bölümüe tlfn numarsını yazıyorsun qelen msjlar epostaya deqil sizin tlfnunuza msj olarak qeliyor. gelen msjın tamamını okuyabiliyorsunuz.

anladım doğru tabi ya o özelliği unutmuşum ben. hiç bildirim almadığım için e-posta ile falan kapatmıştım bildirimleri...

anladım doğru tabi ya o özelliği unutmuşum ben. hiç bildirim almadığım için e-posta ile falan kapatmıştım bildirimleri...

kontrol bende yani ondan önce benim haberim oluyor msjlarından. keşke tlfnuna qelen aramalardan msjlardanda haberimiz olsa.. neyse fazlada sıkmayalım.

valla tebrik ederim. birşey sorucam konuyla alakasız belki ama ilerde belki işime yarar diye sormak istedim de, kırmızıyla işaretlediğim yeri tam anlamadım nasıl yaptınız?

:) öncelikle elinizde hotmail şifresinin olması gerekiyor. facebooktan şifre değişikliği bağlantısı yolluyorsunuz mailinize oradan değiştiriyorsunuz. ve bu işlemi diğer hesaplardan çıkışını gerçekleştirmeden yaptığınızda o çıkış yapmadığı sürece kendi yeni değiştirdiği şifresiyle giriş yaptığı şekilde kullanmaya devam ediyor.

bunu keşfetmem de yine başıma gelen talihsiz (ama aslında talihli) bir olayla oldu :)) o zamanki sevgilimin şifresi yine bende var, onu da türlü oyunlarla aldım direkt isteyerek değil onun istemeden vermesini sağlayarak, neyse bi gün kavga ettik ben ayrıldım beyimiz çeşmeye tatile gidecekti falan filan neyse bu gitmedi ben kızınca, bana öyle dedi. barışmak için taklalar atıyor ama şifresini değiştirmiş bilgisayardan girmeyi denedim açılmıyor.

daha önce onun hesabını telefonumdan açtığım için ve çıkış yapmadığım için bu saf şifre değiştirmiş olsa bile hesap bende aktif. yine sabrımın doruk noktasında olduğum bir gün :) yine renk yok, playboy kılıklı bi arkadaşı var onunla konusuyolar çeşme hakkında, diğer taraftan da bana yazıyor haspam. sen istemezsen gider miyimmm önemli olan sensinnn sen yoksan ben de yokummm bla bla bla.

playboy can'a da diyor ki ollumm yunanistan'a mı gitsek acaba? bir de yunanistanlı barda eğlenen kızların resmini eklemeyi ihmal etmiyor.

sonra mesajına cevap veriyorum. canım sen şifreni değiştirmişsin ama ben çıkış yapmayı unutmuşum, o yüzden 1 saattir can'la yazısıyosun ben okuyorum, bundan sonra daha dikkatli ol tamam mı. diyorum sepetini koluna verip yolluyorum bunu da.

bir de ben şifresini değiştirince eski benim bildiğim şifreyi aldım tekrar, bütün delilleri de ortadan yok ettim, sms bildirimi kısmına kendi numaramı yazdım bana gelsin diye bildirimler. yani giriş yaparken yeni şifre olmayınca mutlaka eskiyi deneyecekti, ortada bi delil olmayınca da facebooktan kaynaklı bi sorun diye düşünecekti, çünkü hacklense tamaman başka bir şifre alınırdı. ama malesef facebookun azizliğine uğradım, son bi kontrol daha yapmalıydım. bu arada adam bilgisayar mühendisi hala nasıl yaptın diye soruyo unutmuş harddiske kaydettiğini:)

Son düzenleyen: Moderatör:

gerçekten tebrik ederim mükemmel

daha 2.3 gün önce mutlu mutlu hamileyim diye konu açtın şimdide bu Allah kolaylk versin

Tüm sayfaları okumadım eşinizle konuştunuz mu bilmiyorum ama umarım sakin bir şekilde konuşmuşsunuzdur çünkü bazı kadınlar böyle en ufak şeyden iyi niyetten karşısındakinden işkilleniyorlar. Belki eşiniz işle ilgili bir konuda yanına gidip konuşmuştur. Ben çok bariz bir aldatma ya da kötü niyet hissetmedim.

asıl iyi niyet şu sizin söylediğiniz sey. deli gibi herseyden şüphelenmeyeceksin tabi ama hep tetikte olacaksın, gözün açık olacak ve bunu da karşındaki adama hissettireceksin ki sana yalan söylerken korkacak. benimki gibi tüm bunlara rağmen ayrılırım diye korktuğu için yalan söylediğini görürseniz de korktuğunu başına getireceksiniz. yoksa ömür boyu korkan siz olursunuz.

şartlarınız ne olursa olsun bir erkeğe onsuz yaşayamayacakmışsınız hissini vermeyin sakın. en ufak hatasında ne olursa olsun çekip gideceğinizi bilecek.

ben benimkinin ilk mesajlarını gördüğümde inceden verdim ayarı belki düzeltir diye, bak dedim attığın her adımı izlediğimi düşünerek at, karşı cinsle yaptığın her konuşmada duyduğumu düşünerek konuş, sosyal medyada sana gelen mesajlara verdiğin her cavapta okduğumu bilir gibi cevap yaz. çünkü hiç haberin olmaz seni nerde nasıl takip ettiğimden dedim. ama ayrılırsın diye korktum dedi.

yok öyle dünya bu da bi savunma değil. ayrılırım diye korkuyorsan ayrılırım diye korkacağın sebepler yaratmayacaksın. ben nasıl sahip çıkıyosam kendime o da çıkacak. ha dünya üzerinde kalmadıysa öyle bi adam yalnız da yaşarım hiç dert değil !

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bu dediğiniz gibi davrandım hep ama kendimi de hatalı buluyorum. Aslında izlerini bırakmayacaksın baştan şartlarını koyacaksın kaybetmeyi göze alıyorsan aldat diyeceksin ama takip ettiğini hissettirmeyeceksin. Benim zorumla sadık olmasın, istemem. Bundan sonraki dönemlerde böyle davranmak niyetindeyim, takmıcam.

Bir de konu sahibesinin sonraki yorumlarını okudum da şimdi daha iyi idrak ettim. Hamile olmasanız diyeceğim kesindi. Gerçi hamile olsam da yapacağım şeyi bir düşünürdüm. Bir de hevukcum tebrik ederim uzun zamandır bekliyordun bu bebeği inşallah çok güzel bir yazgısı olur :)

Son düzenleme:
ben de tam tersi yıllardır hep sizin dediğiniz gibi davrandım asla göz dagı vermedim ama hayatımdaki adam bilirdi sert tavrımı bu konudaki. görürsem biter çok net, ve eğer aldatılırsam anlarım inancım çok büyük Allah hep çıkartır karşıma, tabi öyle kuru kuru Allah çıkartsın diye de beklemem her daim gözüm açıktır.

asla nerdesin, kimlesin, o kız kim vs dememişimdir kaç senelik birlikteliğimde bile. benim sevgilim olmuşsa bi adam, zaten ben sormadan söyleyen adamdır. kıskanmam çünkü benim sevgilim kıskandıracak sebepler yaratmayacak bi adamdır. öyle insanları seçtim hep. ama şu devirde kusursuz aşk neredeyse imkansız hale geldi o yüzden en doğruyu değil en az yanlış olanı bulmaya cabalıyor insanlar.

bu kez taktik değiştirip uyarmamın sebebi de ortada bi sey olması, ilk mesajlaşmada çok net bi sey yoktu o yüzden gözdağı verdim ama adam 2. konuşmada patlattı bombayı. :) bugüne kadar hayatımdaki insanın aldatmaya yeltendiğini hissettiğim anda ayrılan biriydim hep ilk kez bu kadar net bi veri yakaladım :))

Yine bir eş aklandı, suç hemcinse kaldı. Yazık...

sizin bu olay benimde başıma geldi ama yakalanan bendim bişey karıştırdığımdan değil yanlış anlamayın ben facebook mail şifresini vermeye karşıyım ne merak eder sorarım nede isteyene veririm eski erkek arkadaşımın telefonundan bigün girdim oturumu kapatmadan geri vermişim telefonu ama benim saflığım niye baksınki diye düşünürüm zaten o bana şifresini bile söylemiştide sırf benimkini öğrenebilmek için ama ben vermemiştim tabiki. şifresini 2 yıl bildim ama bi kerede dur bi açıp kontrol edeyim demedim neyse ben unutmuşum en yakın kız arkadaşımla sevgilimin en yakın erkek arkadaşı çıkıyolardı kızda akşam bana problemlerini anlatıyo faceten bende akıl veriyorum kıt aklımca benim yavşak sevgilimde o sırada çocuğa gösteriyomuş bak babelisk hesabını açık unutmuş diye telefonum çaldı arkadaşımın sevgilisi sen ne karışıyosun bilmemne ne diye bi kızdı bana sonra arkadaşıma onla görüşmeni istemiyorum falan demiş işler baya karıştı anlıcanız olan bizim gül gibi 2 yıllık ilişkimize ve benim 10 yıllık dostluğuma oldu ve şifre vermeme kararımın ne kadar doğru bişey olduğuda böylece kanıtlandı

eşiniz bence tipik bir çapkın. dahası sizin bunu görebileceğinizi hesaba katmayacak kadar dikkatsiz davranıyor.
demekki bu adam çapkın ama işini bilenlerden değil. kadına yüz vermese onaca erkek içinden neden evli olan sizin eşi oludğunuzu bilerek adama yazsın?

kadının ben bir suçunu göremedim nedense. ilgi duyan biri olduğunu farketmiş ve terslemiş. bunu dile getirmeyecekti belki ama eşinizin ilgisi arttıysa son noktaya gelmiş olabilir. yüzyüze söylenmesi zor şeyler bunlar.

eşinizi yıldırmak veya cezalandırmak işe yaramamış. ya daha baskıcı olacaksınız bence yada görmezden geleceksiniz.

Yine bir eş aklandı, suç hemcinse kaldı. Yazık...

kadin cirkinmis, o yuzden suclu::))) Yoksa konu sahibi bakin ne diyor,
"Pis eşim asla o kadına bakmaz zaten hassastır midesi aldatacaksa benden çokça güzel ve çok bakımlı olmalı."
Yani konu sahibi aldatilmayi zaten en bastan kabullenmis, yeter ki kadin guzel olsun...

Evli bir adam kiminle nasıl konuşacağına nasıl hareket edeceğine dikkat etmek zorunda. Eğer yapamıyorsa kişiliği yerine oturmamıştır. Ayrıca evli bir adamın bir başka kadına yüz vermesi nabzını yoklaması dolayısıyla bu bayanda karşılık vermişse suç burda bayanda değildir. Suç ikisindedir. Kardeşim evli adam eşinden başkasını görmicek kadında evli adamın yakınlaşmasına dur diyecek. Şahsiyeti olan kendisini seven kendisine saygısı olan insanın davranışı budur. Yok kadın azmış falan filan bunlar hoş değil. Kadındada suç var eşinizdede. Eşinizi aklayıp kadını suçlu çıkarmaya çalışmayın lütfen.

ama sizde bir sadakatsizlik olmamış. normalde şifresini o verse ben de aynı sizin giibi açıp da bakmak pek gelmez aklıma, bi adam sevgilisinin şifresini bildiği bi hesapta bi sey yapmaz zaten, yapmak isterse 2. hesapları olur bunların mutlaka. o yüzden de şifre isteyen taraf asla olmam, kendi şifremi de vermem.

ben şifreyi o bilmeden ele geçirince doğal olarak kurcalamak istedim. zaten en doğrusu bu şifre filan istemeyin, bi sekilde tuzaga düşürüp öğrenin şifreyi, o zaman da masum olan adamı tutun kolundan nikah salonuna hatta dağa filan kaldırın orda yaşayın bozulmasın o adam

Bence bu kadın eşine bişiler hissetmiş resmen beklenti içinegirmiş.. yani sizolumlu bişi yazsanızhemen yelkenler suyainecekmişbuhırçınlıgın sebebide bu.

kesınlıkle katılıyorum. kadının bır beklentısı olmasa esınıze neden durduk yere mesaj atsın ki.böyle kadınların kafasını kırmak lazım. ben tahammul edemezdım boyle bırseye ya.Allah yardımcın olsun. esıne bunu hesabını sor ve bu işin pesını bırakma bence canım.kendını de cok üzme bebegını düşün. hiç bısey ondan önemli olamaz.

Esi aklayip kadini suclu cikarmak...Vasfiye teyze'nin tabiri ile ''mecbuuuuurrrrrrrrrrrrr":)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…