24 7,8 tane genç arkadaşlarıyla toplasip okey oynuyorlarKahve ne ya buyukbaba gibi yaşi kac esinizin
Arkadaşlarıyla okey oynuyorlarKahve kaldi mi ki ya?
24 yaşinda bi erkek ne ara kahveyi aliskanlik haline getirmis enteresan. Dedeler yaslilar eli bastonlular bakiyorum gidiyor ama 24 yasinda birinin kahve aliskanligi cok enteresanmis. Esinize daha sert olmaniz gerektigini dusunuyorum24 7,8 tane genç arkadaşlarıyla toplasip okey oynuyorlar
Evet canm gençler toplasip okey oyun oynuyorlarAli rıza bey vardı yaprak dökümünde kahveye gider kitap okurdu o geldi aklima sizin ki napiyor kahvede okey mi oynuyor ???
Arkadaşlarıyla okey oynuyorlar
Babadan kalma canm kayinpederim küçükken kendisi giderken oğlunu da alıştırma yaşadığım şehirde eşimin yaşlarında bütün gençler oyun oynamak için kahvede toplaniyorlar24 yaşinda bi erkek ne ara kahveyi aliskanlik haline getirmis enteresan. Dedeler yaslilar eli bastonlular bakiyorum gidiyor ama 24 yasinda birinin kahve aliskanligi cok enteresanmis. Esinize daha sert olmaniz gerektigini dusunuyorum
Yapisiklikla ne alakası var ya ben arkadaşlarımla da geziyorum eşim de gezsin ama herşey kıvamında bi insan evine eşine de vakit ayırır kavga yapmakta haksizmiyimSizinle oynasin. Oyle olmuyor mu? Valla birazdan gelirler yapisik olmak zorundamisiniz demeye de ben size hak verdim.
Katılıyorum sizeIletisiminiz cok iyi değil ki bunu yapıyor .
Sizi suçlamak adına söylemiyorum ama sizin yaninizda mutlu olsa yapmaz .
Bence sizde ondan ayrı mutlu olmaya çalışın başka yolu yok gibi .
Canm esim giyim konusunda saç konusunda çok bakımlıdır. Dedikodu cu bir yapısında yok dışardan gayet efendi durur ama kahvede de gereksiz işi gücü olmayan dediğinz gibi keko insanlar gider ama esime engel olamıyorum şuan eve geldi bağırdım çağırdım onu incitmek icin kırdım bu sefer sesini çıkarmadı morali bozuk yatiyorBenim aklım da direk içilen kahveye gitti iyi mi?
Gencecik insanın ne işi olur kahvehanede? Emekli olmuş karısının iş yapacağım diye evden kovduğu amcalar gibi..
Çok kızıyorum zaten o kapının önünde dikilip gelip geçeni dikizleyen dedikodu yapan denyolara..
Sosyalleşme adına keko gibi duruyorlar haberleri yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?