Var var, özellikle küçük yerlerde adım başı kahvehane var, bizim burada neredeyse sokak başına bir kahvehane düşüyorhala kahvehaneler var mı ya
yemın edıyorum koca devır bıttı 80 ler 90 lar cocuklugumuz geldık bu yasa
hersey yıkıldı yenıden olustu hersey degıstı
bır su kahvehanelere bırsey olmadı
Bu insan her boş vaktinde kahveye kosa kosa gidermi ya bıktım artık , eşimle birlikte güzel bir vakit gecerelim arada boş zamanlarinda kendine vakit ayırın arkadaslariyla gezsin eğlensin elinanin sesimi çıkarmam. Ama bana gelince hayatından bezmiş hiç biryere çıkmak istemiyorum evde kalalım dinlenicem dediği gun bile kahve aklına gelince koşa koşa gidiyor 3senedir hep ben diyordum hadi hayatın şunu yapalım buraya gidelim arada gönlü olursa çıkıyorduk şuan da ne gerek var modunda. Bugün doğum günü sabahtan gitti daha hala kahvede arıyorum ariyorun acniyo en son açtı ağzına geleni saydım valla sinirden bildiğiniz hakaret ettim. Biliyorum faydası olmuyo benim zararima ama bukadar da olmaz ya ne yaptıysam ne ettiywem vazgeciremiyorum. Birde ben bir laf diyince sen benim kahveye gitmeme karisamazsin ben istersem giderim sana mı hesap sorcam modunda. Sinirden kuduruyorum vallahi gelince saldiracam o moddayim
Sizde alın başınızı gidin gezmelere sana hesapmı vericem deyin.Benim babamda öyleydi köyde alışmıştı erkekler hep kahvede olur.50 yaşında bize gelir yemek yer hızlı hızlı hemen kalkmak ıster kahveden beklerler diyeBu insan her boş vaktinde kahveye kosa kosa gidermi ya bıktım artık , eşimle birlikte güzel bir vakit gecerelim arada boş zamanlarinda kendine vakit ayırın arkadaslariyla gezsin eğlensin elinanin sesimi çıkarmam. Ama bana gelince hayatından bezmiş hiç biryere çıkmak istemiyorum evde kalalım dinlenicem dediği gun bile kahve aklına gelince koşa koşa gidiyor 3senedir hep ben diyordum hadi hayatın şunu yapalım buraya gidelim arada gönlü olursa çıkıyorduk şuan da ne gerek var modunda. Bugün doğum günü sabahtan gitti daha hala kahvede arıyorum ariyorun acniyo en son açtı ağzına geleni saydım valla sinirden bildiğiniz hakaret ettim. Biliyorum faydası olmuyo benim zararima ama bukadar da olmaz ya ne yaptıysam ne ettiywem vazgeciremiyorum. Birde ben bir laf diyince sen benim kahveye gitmeme karisamazsin ben istersem giderim sana mı hesap sorcam modunda. Sinirden kuduruyorum vallahi gelince saldiracam o moddayim
darkKahveyi sikayet edin. Iceride parayla kumar oynuyorlar diyetoplasin gotursunler hepsini bir kerede akli basina gelir esinizin
Ya bi heyecan yasansin diye dediydimdarkrulet çeviriyor olsalar polis götürür ama okey oynayanları götürmez, paralı oynasalar da ispatı olmuyor çünkü, yeşil çuhanın üzerinde ıstaka ve taşlar dışında bir şey göremezsin, çayına oynuyoruz memur bey derler mesele kapanır, ki çoğu kaybedene hesap yıkmacasına oynuyor, bu yöntemde paralı kumara girmiyor:)
Sadece kahvehanelerde değil, ötücü kuşları sevenler derneği, Mars'ı sevenler derneği adı altında (normal dernekleri tenzih ederim) kurulan bazı yerler var, ne hikmetse hepsinin üyesi erkek ve yine ne hikmetse hepsinde okey oynanıyor, bana kalsa hepsini kapatırım çünkü her kadının çevresinde böyle bir sorun yoktur ama yabana atılmayacak kadar bir bölümünde derdi bu kahvehane vs adı altında kurulan yerlerde gece yarılarına kadar oturulup okey oynanması.
Adamlar o kadar bağımlı ki çocukları ateşten yansa, eşleri ölüyorum dese okeye dönüyorum deyip o masadan kalkmıyorlar.
Kumar vs değil değil mi ?24 7,8 tane genç arkadaşlarıyla toplasip okey oynuyorlar
Yok canm kumar değil öylesine oynuyor keyfineKumar vs değil değil mi ?
Sınır koyun. Yasaklamayın ama sınır verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?