Benim kaynım 25 yaşında hergün gidiyor eşi doğumdayken bile gitmişti24 yaşinda bi erkek ne ara kahveyi aliskanlik haline getirmis enteresan. Dedeler yaslilar eli bastonlular bakiyorum gidiyor ama 24 yasinda birinin kahve aliskanligi cok enteresanmis. Esinize daha sert olmaniz gerektigini dusunuyorum
Eee adam haklımı yani????24 yaşında erkek ve 3 senedir evli mi?
Sanırım maddi durumu çok iyi değil...ee sizinle gezse, yiyip içmek gerekecek, belki alışveriş yapacaksınız.
5 tl ye 2 çay içip bütün günü kahvede geçirmek mümkün...kaldıki 7-8 tane kafa dengi arkadaş da varmış.
valla bizim. Buralar hep kahve içide hınca hic dolu .yazık onları bekleyen kadınlaraKahve kaldi mi ki ya?
Kumar asla bitmez :)hala kahvehaneler var mı ya
yemın edıyorum koca devır bıttı 80 ler 90 lar cocuklugumuz geldık bu yasa
hersey yıkıldı yenıden olustu hersey degıstı
bır su kahvehanelere bırsey olmadı
Canim bu bağımlılık yapacak birsey yok bilmiyorlar ki kumarcının kumarciya parasi gecmez :)Benim kaynım 25 yaşında hergün gidiyor eşi doğumdayken bile gitmişti
24 yasında ve 3 senelık evlı mı24 7,8 tane genç arkadaşlarıyla toplasip okey oynuyorlar
Valla kaldı malesef,eski oturduğumuz mahallede kahve vardı dışında da kepenk,bütün gün maymun gibi o demirlerin arkasında oturup gelen geçene bön bön bakarlardı, ve hep aynı kişiler. Sabah gözünü açıp çapağıyla giden var ya,akrabalardan hanımların şikayetinden biliyorum, e görüyorum da. İnanır mısınız okula gitmek için sabah minibüs beklerken yedi buçukta elinde pastaneden aldığı börekle kahvede kahvaltısını yapan görürdüm,kapanana kadar orada oturan bi kaç tanıdık vardı hatta. Şaka gibi gerçektenKahve kaldi mi ki ya?
Bu insan her boş vaktinde kahveye kosa kosa gidermi ya bıktım artık , eşimle birlikte güzel bir vakit gecerelim arada boş zamanlarinda kendine vakit ayırın arkadaslariyla gezsin eğlensin elinanin sesimi çıkarmam. Ama bana gelince hayatından bezmiş hiç biryere çıkmak istemiyorum evde kalalım dinlenicem dediği gun bile kahve aklına gelince koşa koşa gidiyor 3senedir hep ben diyordum hadi hayatın şunu yapalım buraya gidelim arada gönlü olursa çıkıyorduk şuan da ne gerek var modunda. Bugün doğum günü sabahtan gitti daha hala kahvede arıyorum ariyorun acniyo en son açtı ağzına geleni saydım valla sinirden bildiğiniz hakaret ettim. Biliyorum faydası olmuyo benim zararima ama bukadar da olmaz ya ne yaptıysam ne ettiywem vazgeciremiyorum. Birde ben bir laf diyince sen benim kahveye gitmeme karisamazsin ben istersem giderim sana mı hesap sorcam modunda. Sinirden kuduruyorum vallahi gelince saldiracam o moddayim
Kaynanam da ne var kızım bütün erkekler gidiyor diyecek bu konuda ailesinden kimse destek değil köstek olurannesine şikayet et. benim kendi anam öyle yapmış söylemiş babaanneme "senin oğlun kahveden çıkmıyor" diye ve anında kahveye babaannem büyük teyzemler toplaşıp babamın başına dikilmişler. o da son gidişi olmuş babişkomun
Yaşıda küçükmüş arkadaşları bekar mı?Bu insan her boş vaktinde kahveye kosa kosa gidermi ya bıktım artık , eşimle birlikte güzel bir vakit gecerelim arada boş zamanlarinda kendine vakit ayırın arkadaslariyla gezsin eğlensin elinanin sesimi çıkarmam. Ama bana gelince hayatından bezmiş hiç biryere çıkmak istemiyorum evde kalalım dinlenicem dediği gun bile kahve aklına gelince koşa koşa gidiyor 3senedir hep ben diyordum hadi hayatın şunu yapalım buraya gidelim arada gönlü olursa çıkıyorduk şuan da ne gerek var modunda. Bugün doğum günü sabahtan gitti daha hala kahvede arıyorum ariyorun acniyo en son açtı ağzına geleni saydım valla sinirden bildiğiniz hakaret ettim. Biliyorum faydası olmuyo benim zararima ama bukadar da olmaz ya ne yaptıysam ne ettiywem vazgeciremiyorum. Birde ben bir laf diyince sen benim kahveye gitmeme karisamazsin ben istersem giderim sana mı hesap sorcam modunda. Sinirden kuduruyorum vallahi gelince saldiracam o moddayim
HahahaBenim aklım da direk içilen kahveye gitti iyi mi?
Gencecik insanın ne işi olur kahvehanede? Emekli olmuş karısının iş yapacağım diye evden kovduğu amcalar gibi..
Çok kızıyorum zaten o kapının önünde dikilip gelip geçeni dikizleyen dedikodu yapan denyolara..
Sosyalleşme adına keko gibi duruyorlar haberleri yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?