Hepimizin dersi farklı demekkiBende bunu hiç bilmiyorum , bende eşime yalvarıyorum yahu bi çık akşamları diye , yedi sülalesinin kahvehanesi var daha bir kez kahveye diye çıkmadı adam
Eşim kendime de vakit ayırmak istiyorum diyor ama mesela haftada 1 normal bu 2,3 olunca üstüne söylediği saatte gelmeyince kıyameti kopartıyorum, saatlerce kapıda bekletip eve almıyorumBoş zamanlarında gidiyor demişsiniz. sosyal hayatı yokmuş zaten. Mutlu oluyorsa bırakın öyle olsun, boşverin. Sizle de ilgileniyormuş zaten. bence abartılacak durum yok
Olabilirde , çıksın adamya bırak , sen çıkıyormusun akşamları peki ?Hepimizin dersi farklı demekki
Eşim pek karısmaz cık sporunu yap arada arkadaslarınla gez ddr bende onsuz biyere cıkamam o da bunaldı sanırım. Yılışık gibi her yere kocamla gitmek istiyorum. Bi işe girsem böyle olmaz. Malsefki işte bulamıyorumOlabilirde , çıksın adamya bırak , sen çıkıyormusun akşamları peki ?
Yılışık gibi , ne güzel dedin :)Eşim pek karısmaz cık sporunu yap arada arkadaslarınla gez ddr bende onsuz biyere cıkamam o da bunaldı sanırım. Yılışık gibi her yere kocamla gitmek istiyorum. Bi işe girsem böyle olmaz. Malsefki işte bulamıyorum
Sıkıntı sizde yalnız siz düzelin bence. Adam geç gelmiyor gittiği yer belli o kadar da hayatı olsun bırakın da. Karı kocasınız göbeğiniz yapışık değil birbirine. İş bulamıyorsanız hobi bulun kendinize de adamı salınEşim pek karısmaz cık sporunu yap arada arkadaslarınla gez ddr bende onsuz biyere cıkamam o da bunaldı sanırım. Yılışık gibi her yere kocamla gitmek istiyorum. Bi işe girsem böyle olmaz. Malsefki işte bulamıyorum
Baskı yaparsanız daha çok itersiniz eşinizi.Bence belli bir süre siz ona hadi git deyin birde öylesini deneyin zamanla sıkılacaktır ve gitmemeye başlayacaktır emin olun.3yıldır bir çare bulamadım, kavga da yaptım eve de almadım her türlü yolu denedim ama yok bir türlü kahvehane alışkanlığını bıtaktıramadım. Tamam benimle ilgilenir öyle pek arkadas ortamı yok gecenin bir yarısı eve girmez. Hatta kahve haricinde sosyal hayatı sıfır, dışarısı gezmeyi pek sevmez ama kahve denince akan sular durur koşa koşa mutlu bi şekilde gider. Haftada 1 gününü kesin ayırır boş vakitlerinde gider, en cok sinir oldugum konu ise örnek veriyorum sabah 1 de gtii aksam 6 da kesin gelirim der ama 8 de gelir. İşe gidiyorum deyip kahve ye gitmişliği de var. Bugün kaynanamlara gidicez sözde 5 de evde olucaltı saat 6. Kaynanamlara bile gidesim yok eşime sen git ben gelmiyorum eve de gelme kahvede yasa dedim. Eve gelince de sarılıp öpüyor gönlümü yumusatıyor.eve en gec geldiği saat 9. Kahve haricinde pek ortamı da yok tek mutlu oldugu yer orası. Önceden kavga cıkartıyodum benim zararıma oldu Evliliğimizi daha cok yıprattım hakaret boyutuna kadar gitmişti. Suan da bana bir tavsiye verin eşimi kınamayın sadece ne yapabilirim kafama uyan fikirleri tek tek deniycem. Bu arada kayınvalidemle evimiz yakın annesigile bile sık gitmez evini de aşırı sever işten koşa koşa gelir evden dışarı fazla cıkmaz cık sada kaaveye gider. Ben mi abartıyorum yoksa cogu kadının sorunumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?