Eşimin kalabalıkta dünyanın en mutsuz insanına dönüşmesi..

Kesinlikle anlıyorum sizi.

Beraber bir şey yapıyorsak karşımdaki de mutlu olsun isterim.
Beraber vakit geçirdiğim insan mutsuzsa otomatik olarak modum düşer.
Nasıl takılma sen keyfini çıkar diyorlar anlamıyorum.
İnsan resmen sinir oluyor ve bir daha asla seninle çıkmayacağım diyor ama yine çıkıyor :)

Offf ayni ben
Gezmeyi tozmayi cok severim ama bi suru insan kisisel sInirlarimi cigneyecek kadar yakinsa bogulurum.
Konserlerden nefret ederim mesela, ancak oturursam dinler eglenirim.
Evde bile tv sesi azcik acilsin basima agrilar saplanir.
Zorlamayin bnce esinizi, degistiremezsiniz bu huyunu.

Herkesé karşı mı oluyor bende çok ilerledi bu durum eşim ailem dahil herkese oluyor. Bununla nasıl baş ediyor sunuz. İlaç kullanıyor musunuz
Çok kalabalık düğün , parti gibi ortamları sevmiyorum. Ama mesela alışveriş yapmayı severim .Ailemle vakit geçirmeyi severim. Bir işe girdiğimde basta insanlarla iletişim kuramıyorum,kolay kolay arkadaş olamıyorum

her şeyi eşinizle yapmayın
kalabalık yerlere de arkadaşlarınızla gidin mesela:)
zaten o ne öyle sürekli dipdibe hayat olmaz

Ben artık ne başta ne sonda kuramıyorum. Göz teması bile kuramıyorum kimse yle. Ben çok zor durumda yim. İlaç kullanacağım günü iple çekiyorum.

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum. kesinlikle mtç diyorum nokta. ismi biraz garip olsa da yarattığı mucizeden insanın hiç gözüne gelmiyor. migrentedavisiçözümü sayesinde ilaçsız, botoksuz kurtuldum çok şükür. Eyüp beyden allah kat be kat razı olsun. içeriklerini tam olarak vermiyorlar sanırım şirket sırrı ama gıda takviyesi olduğunu ve migreni tetikleyen yere destek mineral yolladıkları gibi bir takım açıklamalar yapıyorlar. şimdilik instagramdan bulabilirsiniz migrentedavisiçözümü, çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…