eşimin kankasından nefret ediyorum...00ffffff...yardım edin ne yapmalıyım....

kesinlikle katılıyorum canım bende en başta eşime tavrımı koydum istisna durumlar dışında bekar arkadasları kafalarına her estiğinde maalesef evimize gelemiyorlar

kesinlikle evli bir erkeğin bekar arkadaşı evine gelmemeli, dışarda görüşmeli. Bende karşıyım.

evt cnm çok haklısın. dün dedim zaten evimize getirme kesinlikle istemiyorum dedim o da kabul etti.

evt bence de aslında bekar erkeğin ne işi var, ya eşim o kadar güveniyor ki ona hiç aklından böyle şeyler geçmiyor. tamam ben de zannetmiyorum, Allah klimseyi şaşırtmasın ama yine de tedbirli olmak lazım. sonuçta bekar bir erkek.

cok haklisin ya insanin sevmedigi birine katlanmak zorunda olmasi kadar berbat birsey yoktur rol kesemem ben hic sevmiyorsam hic seviyormus gibi davranamam politik davranamam ama sabret nasilsa oda evlenicek bir gün huzurunu bozma onun icin

bende aynı sorunu yaşıyodum ama ne kdr karşı çıksam eşim daha bi arkadaşına toz kondurmuyodu. ondan sonra taktik deiştirdim.aa bu arkadaşın ne iimiş fln diodum. bi baktım kendi değişti kaydirigubbakcemile3 şimdi çocuktan nefret ediyor aklinialirimsmile

Biraz asalak bir tip anladığım kadarı ile..

Bir de yıldızınız barışmadıysa ne yapsa batar insana..

Bekar adam, hoşlanmıyorsanız zırp pırt gelmeyecek o halde..Ama bazı insanlar da yüzsüz oluyor malesef..

Tamam kankan seni çok seviyor olabilir ama karısı da seni sevmek zorunda değil ki.
ınsan da biraz gurur olur.Az çok zaten anlamıştır senin ondan pek hoşlanmadığını ama safa yatıyordur.

Söyle eşine, ''yine arada gelsin ama sık sık istemiyorum'' de..Zaten bekar bir erkek ile evli bir erkek de aynı olamıyor malesef.
Bunu sağlayacak kişi eşin..

Vay anasını...Ters köşeye yatırmak haa..aklinialirimsmile

Böyle asalak bir tip çekilmez.İyi sizin eve yerleşsin bari.Ben olsam kovarım valla.Abuk subuk konuşan,asalak,yılışık bir tipi çekemem doğrusu.Eşin gitsin dışarda görüşsün arada.Yüz de vermesin çok.Tepenize çıkmış zaten çıkacağı kadar.kötükedihüso

ayy çok riskli bi yöntem ama sende işe yaramış ne güzel.

evt kızlar hepiniz haklısınız, ne işi var evimizde dakka başı bizde. şimdi mesela askerden geldi diye sıksık buluşuyorlar bugün de buluştular. ben kesinlikle gelmem dedim yine, artık eşim hiç ısrar edemiyorum ama üzülüyor. ben de üzülüyorum o üzülünce ama napim bile bile lades mi diim. eşim arkadaşıyla açık açık konuşmak istiyor ben böyle gizli saklı işler çevirir gibi baheneler bulmak istemiyorum yakışmaz bize dedi. yani eşim seni hoşlanmıyor şu şu sebeplerden dolayı haberin olsun dicekmiş. ama ben istemedim,bu kadarı da fazla olmaz mı yani hiç hayatımda kimseyle küslüğüm olmadı ağır geldi birden bu düşünce. bakalım bu işin sonu nereye varacak???

benimde vardı başımda. eşimi kuması bellemişti bekarken yediriyordu içiriyordu kontörünü alıyordu harçlığını yolluyordu evlendik adam bizim evden çıkmaz oldu tabi musluğun suyu kesilince saçma sapan tartışma çıkardı eşimle görüşmeyi kesti aylar sonra bana aşık olduğunu söyledi şerefsiz. çok şükür kendiliğinden defoldu gitti hayatımızdan eşim çok üzüldü ama gördü nasıl bir insan olduğunu. yeni evlimisin bilmiyorum ama zamanla herşey yoluna giriyor merak etme. su yolunu buluyor

inanmıyorummm, bi de utanmadan sana aşık olduğunu da mı söyledi!! gerçekten çok terbiyesizmiş. 1 senedir evliyim yeni sayılır mı bilmiyorum ama şimdiden çok bunaldım bu durumdan eşime bişeyleri izah etmeye çalışmaktan da yoruldum bazen susup sadece ağlıyorum takatim kalmadı kendimi anlatmaya çalışmaktan. en iyisi sabredip onun evlenmesini beklemek ve buarada mümkün olduğu kadar az görüşmek, senin de dediğin gibi su yolunu bulur.

ben 2. yıldan sonra kurtuldum öyle hoşlanmadığım espriler falan yapıyor diyorsun ya benim direk aklıma geldi başıma gelen herkes aynı olacak diye birşey yok ama eşinde zamanla anlayacak bekarken yaşananlar bekarken kalıyor bekarla evli hiçbir zaman aynı olmuyor 1 yıl daha yeni sayılır herşey zamanla yerine oturur ne benim bekarken kanka oan arkadaşlarım yanımda nede eşimin çünkü bekara karı boşamak kolaydır adamın halinden anlamazlar.

bende 1 yıl çekmiştim. ancak 1 yıldan sonra kurtulduk. hatta n bir yılı...1.5 yıl. o yüzden üzülme. arkadaşında dediği gibi su yolunu bulur. opuyorumnanaktan

ben açıkçası kendi bayan arkadaşlarımla eşimi yan yana getirmiyorum.eşimin erkek arkadaşlarıyla da kendim gelmiyorum.çünkü çok absürt şeyler yaşanabiliyor.örneğin benim bir kız arkadaşım kendisini çok seviyorum,iyi niyetli bir kız.malesef bu devirde de iyi niyetli birini bulmak kolay olmadığından yapıştık birbirimize.ama kız bazen içiyordu ve bekar olmasına rağmen bakire değildi ya hemen eşimin gözünde basit kız damgası yedi.halbuki bu onun seçimi,hatta bir tartışmada eşim o basit bir kız ben onu ayarlamaya çalışsam koşa koşa gelir dedi.çok üzüldüm böyle demesine o gn bugündür ne o arkadaşımla ne de başka arkadaşımla eşimi yanyana getirmiyorum.
ayrıca eşimin kendi arkadaşları da çok fırlama tipler.aynı senin anlattığın cinsten hatta daha da beterleri.biri eşini aldatıyor ve eşine şiddet uyguluyor.Allahtan onla bağları koptu.bir diğeri de benim yanımda böyle "yenge bana kız bulun "falan diyordu.sonra bir de demesin mi "ama ben açık bir adamım evleneceğim kız da öyle olmalı grup sekse falan açık olmalı"diye.kafamdan aşağı kaynar sular boşaldı.
onun için o kendi arkadaşlarıyla görüşsün sen kendi arkadaşlarınla.eve de nadir getirsin.o gelince de sen yanlarında oturma.onlar maç mı izliyor.güler yüzünle ver çerezlerini içeceklerini benim mutfakta işim var de geç.ama yanlarında olma.

Son düzenleme:
bence açık açık söyle kocana. "ben ondan hoşlanmıyorum ve görüşmek istemiyorum. sana karışmam ama beni onunla karşı karşıya getirme" de.

ya da kocanın yanında üçünüz beraberken söyle bunu. "senden hoşlanmıyorum. yaptığın espiriler sana göre komik ama ben sevmiyorum. sen onun arkadaşısın benim değil. bu kadar samimi olmak istemiyorum sürekli seninle görüşmek istemiyorum" de. bazen insanlar direk suratlarına vurulmadığı zaman farkedemeyebiliyorlar densizliklerini.

sen en iyisini yapmışsın..
eşinin arkadasları çekilcek gibi değil..

eşin de senin arkadasların hakkında edepsizce konuşuyor afedersin, kendi arkadaslarına bakmadan..

üzüldüm kızcağıza..

eşime söyledim zaten belki bin kere görmek istemiyorum, eve mümkün olduğu kadar az gelsin yada görüşeceksek çok kalabalık grup içerisinde o zaman varlığı rahatsız etmiyor ama az kişide çok feci. ama şunu söyleyim ben yüzüne diyemem senden hoşlanmıyorum diye yani benim yapımda yok. yani haklıolduğum bir konuda kendimi savunurken hemen ağlıyorum anormal duygusallık var maalesef. tek çarem onunla az görüşmek hatta mümkünse hiç. bir de onun evlenip kendine başka uğraşlar bulması o da kısmet meselesi,yaa kız arkadaş bulsa da razıyım...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…