- Konu Sahibi zarifecikk
-
bir erkeğin eve arkadaş getirmesinden hoşlanmam.
yani sonuçta karısı var.
ha yanlış anlamayın ama neler duyuyoruz
arada gelir ama sık sık da olmaz ki
illa da görüşmek istiyosa dışarda görüşsün öle de eşine
Bak o zaman isler degisir iste, esinin ailesi bile seni uyardiysa, ki o kankayi mutlaka senden daha iyi taniyorlardir, vardir bir bildikleri canim..CADIARZU
Esinle konustun fayda etmedi, Neden?
Cünkü cogu erkeklerin bu tür konularda arkadaslarinin gözünde tabiri caizse kilibik kari köylü konumuna gelmekten ödü kopar...yarin öbür gün Ohh evlendin yenge seni disari birakmiyor, izinmi alamiyorsun, evlendin bizi sattin gibi sözler duymak istemiyorlar, acikcasi erkeklige b....sürmemek gibi birsey canim...(afedersin).
Simdi sen ne yapicaksin?....Kesin ve net olman lazim, yani ya arkadasina sinir koyar, yada seni kaybeder....bu konuda mutlaka tavrini koy.
Hic sevmem öyle sulu erkekleri....yok kiz buluruz, yok ayarlariz....
bende aynı sorunu yaşıyodum ama ne kdr karşı çıksam eşim daha bi arkadaşına toz kondurmuyodu. ondan sonra taktik deiştirdim.aa bu arkadaşın ne iimiş fln diodum. bi baktım kendi değişti kaydirigubbakcemile3 şimdi çocuktan nefret ediyor aklinialirimsmile
Vay anasını...Ters köşeye yatırmak haa..aklinialirimsmile
bende aynı sorunu yaşıyodum ama ne kdr karşı çıksam eşim daha bi arkadaşına toz kondurmuyodu. ondan sonra taktik deiştirdim.aa bu arkadaşın ne iimiş fln diodum. bi baktım kendi değişti kaydirigubbakcemile3 şimdi çocuktan nefret ediyor aklinialirimsmile
benimde vardı başımda. eşimi kuması bellemişti bekarken yediriyordu içiriyordu kontörünü alıyordu harçlığını yolluyordu evlendik adam bizim evden çıkmaz oldu tabi musluğun suyu kesilince saçma sapan tartışma çıkardı eşimle görüşmeyi kesti aylar sonra bana aşık olduğunu söyledi şerefsiz. çok şükür kendiliğinden defoldu gitti hayatımızdan eşim çok üzüldü ama gördü nasıl bir insan olduğunu. yeni evlimisin bilmiyorum ama zamanla herşey yoluna giriyor merak etme. su yolunu buluyor
ben 2. yıldan sonra kurtuldum öyle hoşlanmadığım espriler falan yapıyor diyorsun ya benim direk aklıma geldi başıma gelen herkes aynı olacak diye birşey yok ama eşinde zamanla anlayacak bekarken yaşananlar bekarken kalıyor bekarla evli hiçbir zaman aynı olmuyor 1 yıl daha yeni sayılır herşey zamanla yerine oturur ne benim bekarken kanka oan arkadaşlarım yanımda nede eşimin çünkü bekara karı boşamak kolaydır adamın halinden anlamazlar.inanmıyorummm, bi de utanmadan sana aşık olduğunu da mı söyledi!! gerçekten çok terbiyesizmiş. 1 senedir evliyim yeni sayılır mı bilmiyorum ama şimdiden çok bunaldım bu durumdan eşime bişeyleri izah etmeye çalışmaktan da yoruldum bazen susup sadece ağlıyorum takatim kalmadı kendimi anlatmaya çalışmaktan. en iyisi sabredip onun evlenmesini beklemek ve buarada mümkün olduğu kadar az görüşmek, senin de dediğin gibi su yolunu bulur.
ben açıkçası kendi bayan arkadaşlarımla eşimi yan yana getirmiyorum.eşimin erkek arkadaşlarıyla da kendim gelmiyorum.çünkü çok absürt şeyler yaşanabiliyor.örneğin benim bir kız arkadaşım kendisini çok seviyorum,iyi niyetli bir kız.malesef bu devirde de iyi niyetli birini bulmak kolay olmadığından yapıştık birbirimize.ama kız bazen içiyordu ve bekar olmasına rağmen bakire değildi ya hemen eşimin gözünde basit kız damgası yedi.halbuki bu onun seçimi,hatta bir tartışmada eşim o basit bir kız ben onu ayarlamaya çalışsam koşa koşa gelir dedi.çok üzüldüm böyle demesine o gn bugündür ne o arkadaşımla ne de başka arkadaşımla eşimi yanyana getirmiyorum.
ayrıca eşimin kendi arkadaşları da çok fırlama tipler.aynı senin anlattığın cinsten hatta daha da beterleri.biri eşini aldatıyor ve eşine şiddet uyguluyor.Allahtan onla bağları koptu.bir diğeri de benim yanımda böyle "yenge bana kız bulun "falan diyordu.sonra bir de demesin mi "ama ben açık bir adamım evleneceğim kız da öyle olmalı grup sekse falan açık olmalı"diye.kafamdan aşağı kaynar sular boşaldı.
onun için o kendi arkadaşlarıyla görüşsün sen kendi arkadaşlarınla.eve de nadir getirsin.o gelince de sen yanlarında oturma.onlar maç mı izliyor.güler yüzünle ver çerezlerini içeceklerini benim mutfakta işim var de geç.ama yanlarında olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?