eşimin kankasından nefret ediyorum...00ffffff...yardım edin ne yapmalıyım....

saten canım evli erkeğinn evine bekar erkek arkadaşta gelmemeli
karısıı varsa kapımm açıkkk amaa yoksa girmezz eşideee tammm gözüü körr herhall
ne arkadaşlarr var karınaa göz koyann değilmii

bana çok tuhaf geldi eşinizin tavırları.
hoşlanmıyor olabilirsiniz gayet normal .sizinle neden muhatap ediyor onu anlamıyorum.
o eşinizin arkadaşı evinize sokmasında siz görmeyinde gitsinler nerde görüşürlerse görüşsünler.(kıraathane tarzı byer kastettim .yanlış anlaşılmasın)
ben eşimin arkadaşını sevmek zorunda değilim.eşimde zaten sevmediğim insanla görüşmez.
ha görşebilirde ama benim görmem geekmez arkadaşını.

sakın kız arkadaş bulaym deme..sonra da eşli eşli oturuyoruz işte ne zararı var der eşin..direkt yüzüne söyle..yüz verme..espirilerine gülme..eşinede kötülemeyi bırak artık..çünkü söyleye söyleye etkisi kalmıyor..birazda o şaşırsın neden konuşmadığına.sorarsa ne söyleyeyim anlayana sivrisinek saz dersin..

Kızlar bende de benzer bi durum var 2 aylık evliyim. Eşimin Arkadaşının karısına sinir oluyorum. Daha ilk evlendiğimiz günün ertesi sabahı kocamı arayıp hal hatır sordu ordan bi uyuz oldum ona. Zaten dışarda 4 ümüz görüştüğünde sürekli aldığı marka ıkıyafet vs şeylerden bahsedip duruyor. Sohbeti hiç benlik değil. Gıcık oluyorum. Şimdide eşim onları yemeğe davet edelim diyor, hiç istemiyorum ne yapmam lazım, bana öneride bulunur musunuz?

Uff bu erkeklerin körlüğü de sinir bozucu...Ne münasebet ya ,sen benim kocamı niye arıyorsun ki ne alaka!Erkeklerde hata ,izin vermeseler mesafe koysalar;o kadın arayamaz ki ...Bence de ki eşine "aynısını ben yapsam bi sabah senin arkadaşını arasam durup dururken halini hatrını sorsam " ne hissedersin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…