• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kaprislerine dayanamıyorum

annesi tam oğluşçu. canım oğlum balım oğlum sen ne dersen doğrudur ne yaparsan iyidir modunda. hafif beli açılır mesela aman oğlum kapat üşürsün diyen biri. aynı zamanda maddi manevi eşimi sömürmeyi severler
Anladim canim suan taslar tam oturdu. Oncelikle cok uzuldum sanirim yeni evlisin neyse ki böyle bir adamdan cocuk yapmamisin bu meleğe haksızlık olurdu..
Yasin kac bilmiyorum kac olursa olsun bu hayat 1 tane ve sen kimsenin sütten kesilmemis oğlunu pohpohlamak zorunda değilsin.
Esin cok guzel bir cevabi hakkediyor.

Anladim canim suan taslar tam oturdu. Oncelikle cok uzuldum sanirim yeni evlisin neyse ki böyle bir adamdan cocuk yapmamisin bu meleğe haksızlık olurdu..
Yasin kac bilmiyorum kac olursa olsun bu hayat 1 tane ve sen kimsenin sütten kesilmemis oğlunu pohpohlamak zorunda değilsin.
Esin cok guzel bir cevabi hakkediyor.
evet bendende annesi gibi tavır bekliyor heralde bağıracak dağıtacak herşeyi ben arkasından toparlayacağım ağam paşam sen haklısın derim diye bekliyor. 26 yasıma gireceğim daha gencim o kendi derdine yansın gitsin annesiyle mutlu mesut yaşasın benim işimde gücümde var ama o bu kafayla asla mutlu olamayacak

merhaba herkese eşim çok kaprisli bir insan dün akşam hiç bir sorun yoktu oturuyorduk cips yiyordu kendisi bana dedi ki diğer cipstende var mı bende var dedim tabakta yediği cipsin yanına biraz da o cipsten koydum kendim yemek için. evet biliyorum olay aşırı saçma böyle bir olaydan nasıl kapris yapmayı başardı anlayamıyorum :63: bi anda ne olduğunu bile anlamadım tam cips koyuyordum tabağa koyma koyma diyorum sanaaa diye bağrınmaya başladı kendim yiycem dedim koydum ben. neyse başladı bu seferde sen böylesin hiç söz dinlemiyorsun sana koyma diyorum hala koyuyorsun ben de seni akıllı diye almıştım demeye. sigara içiyordum o sırada zıkkım iç falan diyor ben de sinirlendim ne var bunda alt tarafı cips koydum tabağa falan dedim sinir oldum içeri gittim arkamdan s.ktir git dedi bende sen s.ktir git dedim yani olay bu şekilde büyüdü.

ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde
Kadın olsa regl dönemi dicem. Saçmalamış 🤷🏼‍♀️

Benim eşimin de sofraya küsme alışkanlığı vardı. Bir defa "bir daha sofraya küsersen ben de yatakları ayıracağım haberin olsun" dedim. Ki pisimdir kesinlikle lafımdan dönmem. Bir daha sofraya küsemedi 😁 olgunluk çok farklı bir kavram yaşa bakmıyor maalesef. Benim komşum da boşanıyor, benzer sebeplerden.
Benimki yatak ayırıyor zaten daha dün değil evvelsi akşam salonda yattı.Not:2,5 aylık evliyiz ve boşanma muhabbetleri dönüyor aramızda:)

defalarca boşanma aşamasına geldik her seferinde söyledim bak böyle davrandığına göre var birşeyler istiyorsan boşanırız ben de mutlu degilim bu şekilde dedim istesem bir dk durmam burda diyor ödü koptu benimle evlenemiycek diye 6ayda evlenme teklifi etti ben koşmadım bile onun peşinden bilmiyorum derdi ne ama ben boşanmak istiyorum en azından yaşım daha genç

Istiyorsan bosaniriz ne demek?
Ben bosanmak istiyorum demelisiniz. Siz yine ona birakmissiniz karari.

merhaba herkese eşim çok kaprisli bir insan dün akşam hiç bir sorun yoktu oturuyorduk cips yiyordu kendisi bana dedi ki diğer cipstende var mı bende var dedim tabakta yediği cipsin yanına biraz da o cipsten koydum kendim yemek için. evet biliyorum olay aşırı saçma böyle bir olaydan nasıl kapris yapmayı başardı anlayamıyorum :63: bi anda ne olduğunu bile anlamadım tam cips koyuyordum tabağa koyma koyma diyorum sanaaa diye bağrınmaya başladı kendim yiycem dedim koydum ben. neyse başladı bu seferde sen böylesin hiç söz dinlemiyorsun sana koyma diyorum hala koyuyorsun ben de seni akıllı diye almıştım demeye. sigara içiyordum o sırada zıkkım iç falan diyor ben de sinirlendim ne var bunda alt tarafı cips koydum tabağa falan dedim sinir oldum içeri gittim arkamdan s.ktir git dedi bende sen s.ktir git dedim yani olay bu şekilde büyüdü.

ben çözemedim bu adamı daha fazla dayanamıyorum bu hareketlerine resmen küçük çocuk gibi şu anlattıklarımı başkası yazsa gülerdim ama böyle bi olayda bu lafları duymak insanı üzüyor evlendiğime lanet ediyorum kocam sayesinde
Canı tartışmak istemiş ...asla alt kalma ..sende küfür etmekle iyi etmişsin haketmiş
Benimkide yapar bazen eskiden oturup ağlardım baktım olmuyor bende ona yapıyorum aynısını hatta küfürde ediyorum rahatlıyor..onlar için terapi galiba

Canı tartışmak istemiş ...asla alt kalma ..sende küfür etmekle iyi etmişsin haketmiş
Benimkide yapar bazen eskiden oturup ağlardım baktım olmuyor bende ona yapıyorum aynısını hatta küfürde ediyorum rahatlıyor..onlar için terapi galiba
Katılıyorum, alttan alırsan kendisini haklı sanacak.

Önlemini al ve sakın çocuk yapma. Böylesi çocuğuna da küser saydırır durur. Sen istediğin zaman boşanırsın ama çocuğunun ömür boyu babası olarak kalır. Allah korusun

merak edenler olduysa güncelleme yapayım haftasonu ailemin yanına gittik orada bişey belli etmedik kimseye fakat anneme söyledim boşanmak istediğimi
sonra döndük eve eşimle onada söyledim boşanmak istiyorum diye bişey demedi arada laf atıp durdu telefonda bir video izliyordum ne o bende izliycem dedi vermedim sonra niye vermiyorsun deyip triplere girdi kesin bir şey saklıyorsun telefonda ne halin varsa gör şimdi sana ben diyorum bittiğini deyip onu aldattığımı ima etti hiç bi şekilde konuşmadım sonrasında. arada laf atıp konuşma çabaları sürdü.
bu sabahta ona haftaya gideceğimi artık cidden cok sıkıldığımı sürekli herşeyin başa sardığını söyledim 1sene içinde resmen çöktüğümü hiç bişeyden tat alamadığımı söyledim bozuldu ben seni bırakırım cok istiyorsan dedi sonra indim işe geldim
öyle işte zorlu bir süreç bekliyor beni ne yapacağımı bilmiyorum

ilk defamı ciddi uyarıyorsununz , uyarılarınza rağmen değişim olmadımı
1senedir evliyim kendisi aşırı sinirli ve ne zaman sinirlense beğenmiyorsan boşan , kapı orada , s.ktir git gibi laflar ediyor kaç kere konuştum hiç bir düzelme yok 1 aylık evliyken de böyleydi

1senedir evliyim kendisi aşırı sinirli ve ne zaman sinirlense beğenmiyorsan boşan , kapı orada , s.ktir git gibi laflar ediyor kaç kere konuştum hiç bir düzelme yok 1 aylık evliyken de böyleydi
Düzelmez. Yol yakınken boşanın adamın karakteri bu. Böyle yetişmiş. Çocuk olunca daha beter olur. Adamın özür dileme gayeti de yok çünkü kendini suçlu görmüyor hep o haklı.

Bence kocaniz ilgi istiyo. Cipsi biraz tabaga koyup agzina besleseydiniz keske. Basak burcu erkegi mi? Kesinlikle ilgi istiyor onla ilgilendiginizi sevdiginizi belli edin.buna ragmen yok yine bagirip kufur ediyorsa o zaman bosanmayi dusunebilirsiniz bence. Yani ben olsam boyle yapardim sanirim.

Bence kocaniz ilgi istiyo. Cipsi biraz tabaga koyup agzina besleseydiniz keske. Basak burcu erkegi mi? Kesinlikle ilgi istiyor onla ilgilendiginizi sevdiginizi belli edin.buna ragmen yok yine bagirip kufur ediyorsa o zaman bosanmayi dusunebilirsiniz bence. Yani ben olsam boyle yapardim sanirim.
ilgi mi :) ona gösterdiğim ilginin haddi var hesabı yok o bişeyden anlamaz

Yanlış anlamayın ama size küfür eden birine nasıl ilgi sevgi gösterebilirsiniz? Şahsen benim sevgim biter. Saygım biter. Kendime saygımı kaybederim bana küfür eden birine hiçbirşey olmamış gibi ilgi duyarsam. Henüz yeni evliler. Kadın sevmese evlenmezdi zaten, henüz bukadar yeni bir evlilikte bana sevgi duyuyormu diye düşünmez adam

Back
X