- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Eger bu tum sorunlari cozecekse kabul. Artik bir cozum bulamamaktan yoruldumKardes onlar bence bunun farkina var. Aralarina girme iliskilerini kendileri yonetsinler
şaka akıllara zarar bir konu dahaEsim is seyahatinde hanimlar... O kadar ailesine bagli bir adam ki, is cikisi direkt olarak kardesini aramayi tercih etti bu aksam. Tam 20 dk mesguldu. Kardesi ile gorustugunu tahmin ettim onu da aradim o da mesgul... Kapadim. 20 dk sonra mesaj yazdi. Napiyorsun? diyor.... Sen kardesinle 20 dk konus esinin sesini duymak bile isteme.... Ustelik seyahattesin.... Artik napicagimi sasirdim. Kardesi ne zaman sıkıssa para ister , arar rahatsiz eder. Biktim artik... Her isi ile esim ilgilenmek zorunda degil ki.. Lutfen akil verin. Napmaliyim?
Onceligi kesinlikle kendi ailesi...Abi kardeş arasına girmeyin bence . Benim eşimde kardeşlerinin eksiklerini yapar , konuşurlar hatta benim çok hoşuma gider ama eşim beni de ihmal etmez önceliklisi benimdir. Sizinki de öyledir siz kars şine taktığınız in farkında değilsiniz.
Aradim. Mesguldu zaten....Neden sürekli birilerinden bir şey bekliyoruz? Mesela neden eşinizin sizi aramasını bekliyorsunuz? Özlüyorsanız arayın ya. Bırakın o da kardeşini arasın. Hayatı kendinize zindan etmeyin.
Tekrar arasaydınız. Ya da müsait olunca beni ara deseydiniz. Bu bahane değil bence.Aradim. Mesguldu zaten....
Lütfen onlar kardeş kıskanma vs. gibi yorum yazanları ciddiye alma.Tabiki ilk aranması gereken kişi sensin çünkü muhtemelen yalnızsın bu kadar relaş adamlarıda ben anlamıyorum...Suç sadece eşinde değil o kardeşlere ne yazık ki abisinin evlendiğinin farkında değil
Çok acil bir durum 20-30 dakika telefonda görüşülmez evet ki eşini alamamış bileEvlenince 20-30 dakika görüşülmez mi ? Belki acil bir durum var nereden bilebiliriz? Çok bencilce hareketler bunlar
Bencede tereliye hanıma katılmamak elde değil.Lütfen onlar kardeş kıskanma vs. gibi yorum yazanları ciddiye alma.Tabiki ilk aranması gereken kişi sensin çünkü muhtemelen yalnızsın bu kadar relaş adamlarıda ben anlamıyorum...Suç sadece eşinde değil o kardeşlere ne yazık ki abisinin evlendiğinin farkında değil
Çok acil bir durum 20-30 dakika telefonda görüşülmez evet ki eşini alamamış bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?