- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Tam sana gore bi konu tereliyeLütfen onlar kardeş kıskanma vs. gibi yorum yazanları ciddiye alma.Tabiki ilk aranması gereken kişi sensin çünkü muhtemelen yalnızsın bu kadar relaş adamlarıda ben anlamıyorum...Suç sadece eşinde değil o kardeşlere ne yazık ki abisinin evlendiğinin farkında değil
Haksız mıyımTam sana gore bi konu tereliye
Vay arkadaş 20 dakika konuşmuş. YİRMİ DAKİKA... Bu sürenin asla telafisi olmaz haklısınız. Kardeşi de tabi ki paraya sıkışınca abisinden değil yedi kat elden borç almalı. Anne babayı aramak mi hele sümme haşa...
Konunun saptırıldığını düşünüyorum.
Konu “eşim kardeşiyle her gün telefonda yarım saat konuşuyor çok rahatsız oluyorum” olsaydı yorumlar çok isabetli olurdu kanımca. Kaldı ki forumda yakın zamanlarda böyle bir konu açılmıştı ve haklı olarak tepki gösterilmişti.
Hanımefendi burada kardeşiyle konuşması bittikten sonra aramasını görmesine rağmen kendisini geri arama zahmetinde bulunmamasından şikayetçi.
Bence bu noktada haklısınız.
Konunun saptırıldığını düşünüyorum.
Konu “eşim kardeşiyle her gün telefonda yarım saat konuşuyor çok rahatsız oluyorum” olsaydı yorumlar çok isabetli olurdu kanımca. Kaldı ki forumda yakın zamanlarda böyle bir konu açılmıştı ve haklı olarak tepki gösterilmişti.
Hanımefendi burada kardeşiyle konuşması bittikten sonra aramasını görmesine rağmen kendisini geri arama zahmetinde bulunmamasından şikayetçi.
Bence bu noktada haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?