Esimin kardesi....

Yine herkes uzman kesilmiş. Sanırım konu sahibini rahatsız eden kardeşi ile görüşmesi değil kendine kardeşi kadar ilgi göstermemesi. Tabiki arayacak kardesini ama eşinden de mesaj yerine sesini duymak isteyecek kadar ilgi bekliyor ne var bunda? Elma ile armudu karistirmasinlar eş başka kardeş başka ikisi de ayrı sevilir biri diğerine tercih edilmez normal şartlar altında. Eşe ilgi gostermiyorsa eş kavramının ne anlamı var.

Tam sana gore bi konu tereliye

Eşimle 10 dk abimle yarım saat telefonda konuşurum hem de hergün. Ben aramasam o arar bişey mi oldu diye. Bence bunu kendinize dert etmeyin. Tabi ki de derdi olunca , canı sıkıldıkça abisini arayacak.

Reactions: KV_
Iyide once esinj degilde kardesini aramasi kardesinin sucu degil...esiyle kendi arasindaki kopukluk bu..kardesiyle ister konussun ister konusmasin sizin aranizda kopukluk esinizde ilgisizlik varsa birsey degismez once arnizdaki kopuklugu halledin, kardes konusunu esinze yansitmayin cok yanlis ne kadar konustuklari szi ilgilendirmz, ben de kardesimle surekli konusurum en ufak birsey oldugunda ilk beni arar anlatir baska kime anlatacak ki ! Sikisinca para da gonderirim mesela sabah aradi uyuyordum abla su kartima para atar misin falan dedi uyku arasinda anlamadim bile ama uykuda bile gonderdim parayi bence kardeslik boyledr zaten

Bak bu soylediklerimi bir cok kisi reddedecek kabul etmicek belki sende etmiceksin. Ben bu gercekle yakin zamanda yuzlestim. Kocasini cok sevip herkesden kiskanan bir gelin olarak knsyorm.esimin ailesiyle ilgli olmasi guzel sey (bende cok ilgiliyimdir) ama hafiften kiskanclik kapliyor icimi kaynvaldem le esim cok sik elele tutusup sarilirlar. Bilmiyorum kiskaniyprum. Nispet gibi geliyor bana cok ciddiyim. Amaaaaaa kabul etmemiz gereken bir gercek biz yokken onlar vardi canlari kanlari onlar asla kopmayacak baglari var bizim ailelermzle oldugumuz gibi . senin yerinde olsaydim bende kiskanirdim. Cunku bu kiskanclik mesaj atsin ne var diyemiyoruz arasin ne vr diyemiyoruz bize ait olmasini isriyorz komple olmuyor oyle bi dunys yok . soylede bir gercek var biz ne kdr aileleiyle olan samimiyeti dile getirip rahatsi. Olsak onlar o kdr yakinlascak bunun bilincinde ol rekabete girme ama tatli tatli bak sen aramadn ben aradim de . bu aralar benzer bi sorunu bnde yasiyorum ama kafamda nasi cozeblrm die dusunyorm seni anliyorum

Bu ne simariklik ya adam evlendi diye kardesiyle konusamayacak mi? Hayati bir olay mi var 20dk sonra konuşuverin

Konunun saptırıldığını düşünüyorum.

Konu “eşim kardeşiyle her gün telefonda yarım saat konuşuyor çok rahatsız oluyorum” olsaydı yorumlar çok isabetli olurdu kanımca. Kaldı ki forumda yakın zamanlarda böyle bir konu açılmıştı ve haklı olarak tepki gösterilmişti.

Hanımefendi burada kardeşiyle konuşması bittikten sonra aramasını görmesine rağmen kendisini geri arama zahmetinde bulunmamasından şikayetçi.

Bence bu noktada haklısınız.

hanımlar yorum yapmak olmak için yazıyorlar sanırım , konu sahibi ne anlatıyor hanım ne yazıyor ,
sanki ailesini kardeşini hiç aramasın sadece beni arasın diyor ,

yahu ne var iş çıkışı aramış kardeşiniz konuşmuş. sizin kardeşiniz yok mu? iş çıkışı ilk eş aranız diye bi kural mı var dünya üzerinde? bu kadar bencil olmayın.

Reactions: KV_
hiçbişey yapma. adamda bıkmış dırdırdan ki aramak bile istemeyip mesaj atıyo napıyosun diye ...

konu başlığı = eşimin kardeşi

Kardeşiyle konuşmuş nolmuş kardeş bu tabi ki konuşacak dar zamanda yanında olacak
belki sizden önce kardeşi aradı adamın ki bekletme moduna alsın eşinize söyleyin meşgul çalmış adam sizin aradığınızdan haber değil belki siz niye aramadınız diye sadece mesaj attı
ki bu eşinizle sizin aranızdaki iletişimle alakalı ben eşimle sürekli mesajlaşırım eğer arıyorsam biriyle görüşse dahi kapatır bana döner biliyoruz ki aradığımızda önemli bir mevzu var

O kdr anlayissiz insan var ki sirf yerden yere vurmak icin yorum ypyor bu kdr kotu olmayin be arkadas

kardeşin yok galiba ?
sen önce senelerce onlar vardı ve olacaklarda
konuşsun ne olacak evin rızkından senden bişeyler kesmedigi sürece aralarına girmemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…