- 12 Aralık 2018
- 1.428
- 2.034
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic karısmam bana patlamasın is derim.Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Bekar anne olduğu icin olabilir gizleme sebebi.Hic karısmam bana patlamasın is derim.
Aileden neden gizliyor?
İnsan cocugunu nasıl gizler yahu.
Ben zaten söylemedim ogreneli çok oldu. Benim yerimde olanlar ne yapardı diye merak ettim sadece. Evleneceğim kişiyi araştırırken öğrenmiştim dedektiflik modu onlineBöyle bir şey nasıl gizlenir ki? Sen nerden biliyorsun?
Farklı şehirde yaşıyor ailesi ile o şekilde saklamayı başardı sanırım. Ben de ilk öğrendiğimde şaşırdım baya.Çocuk nasıl gizlenir ki yanı olabilir bekar anne olabilir ama nasıl gizlenir gümüş dizisini hatırlattı bana orda da Amerika’da yasan bekar kızları yanında kızıyla gelmişti çat diye
Hic karısmam ben olsam.Bekar anne olduğu icin olabilir gizleme sebebi.
Ne alaka neden söyleyeyimPek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Ben zaten söylemedim ogreneli çok oldu. Benim yerimde olanlar ne yapardı diye merak ettim sadece. Evleneceğim kişiyi araştırırken öğrenmiştim dedektiflik modu online![]()
susardım bilmiyormuş gibi takılırdımBen zaten söylemedim ogreneli çok oldu. Benim yerimde olanlar ne yapardı diye merak ettim sadece. Evleneceğim kişiyi araştırırken öğrenmiştim dedektiflik modu online![]()
Ben basit araştırma yaparak ogrenmedim de yine de dediğinizden şüphelendim ben de zamanında ama kesinlikle haberleri yok kadın kızına kısmet vs arıyor ayrıca karşı bu tarz durumlara zihin yapısı olarak. Eşimin de ağzını yoklamistim onun da haberi yok.Siz basit bir araştırmayla bu kadar önemli bir konuyu öğrendiyseniz ; onlar da biliyordur. Ele güne duyurmamaya çalışıyorlardır.
Evli bir adamdan falan mı yaptı acaba çocuğu? Neden ve nasıl bu kadar saklıyor çoook değişik geldi bana. Yani elma armut değil ki bu çocuk. Ailesinin yanına gelirken falan nereye bırakıyor acaba. Çok ilginç bir olay. Çalışıyo mu görümcen?Ben zaten söylemedim ogreneli çok oldu. Benim yerimde olanlar ne yapardı diye merak ettim sadece. Evleneceğim kişiyi araştırırken öğrenmiştim dedektiflik modu online![]()
Aynı fikirdeyim.Siz basit bir araştırmayla bu kadar önemli bir konuyu öğrendiyseniz ; onlar da biliyordur. Ele güne duyurmamaya çalışıyorlardır.