Eşimin Kardeşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Hic karısmam bana patlamasın is derim.
Aileden neden gizliyor?
İnsan cocugunu nasıl gizler yahu.

Çocuk nasıl gizlenir ki yanı olabilir bekar anne olabilir ama nasıl gizlenir gümüş dizisini hatırlattı bana orda da Amerika’da yasan bekar kızları yanında kızıyla gelmişti çat diye
Farklı şehirde yaşıyor ailesi ile o şekilde saklamayı başardı sanırım. Ben de ilk öğrendiğimde şaşırdım baya.

Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Ne alaka neden söyleyeyim :işsiz::işsiz::işsiz:

Ben zaten söylemedim ogreneli çok oldu. Benim yerimde olanlar ne yapardı diye merak ettim sadece. Evleneceğim kişiyi araştırırken öğrenmiştim dedektiflik modu online 🤭

Siz basit bir araştırmayla bu kadar önemli bir konuyu öğrendiyseniz ; onlar da biliyordur. Ele güne duyurmamaya çalışıyorlardır.

Ben zaten söylemedim ogreneli çok oldu. Benim yerimde olanlar ne yapardı diye merak ettim sadece. Evleneceğim kişiyi araştırırken öğrenmiştim dedektiflik modu online 🤭
susardım bilmiyormuş gibi takılırdım 😁
Yalnız senin öğrenebildiğini başkalarıda öğrenebilir demekki

Siz basit bir araştırmayla bu kadar önemli bir konuyu öğrendiyseniz ; onlar da biliyordur. Ele güne duyurmamaya çalışıyorlardır.
Ben basit araştırma yaparak ogrenmedim de yine de dediğinizden şüphelendim ben de zamanında ama kesinlikle haberleri yok kadın kızına kısmet vs arıyor ayrıca karşı bu tarz durumlara zihin yapısı olarak. Eşimin de ağzını yoklamistim onun da haberi yok.

Evli bir adamdan falan mı yaptı acaba çocuğu? Neden ve nasıl bu kadar saklıyor çoook değişik geldi bana. Yani elma armut değil ki bu çocuk. Ailesinin yanına gelirken falan nereye bırakıyor acaba. Çok ilginç bir olay. Çalışıyo mu görümcen?

Aynı fikirdeyim.

Konu sahibi bu sizin üzerinize vazife olan bir şey değil zaten.
Gerek görürse (kiiii bildiklerine inanıyorum)
Görümceniz kendisi söyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X