Eşimin Kardeşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın duysa evlatlıktan ret edecek kıvamda biri o yüzden biraz da bilmediğini düşünüyorum. Zaten ben asla aileye söylemeyi düşünmedim. Sadece eşime söyleyip söylememe konusunda tereddüt etmiştim o da kendim aynı durumda olsam bilmek isterdim diye. Çünkü ben kardeşime destek olurdum bu durumda. Ama baktım o da tepki gösterecek hiç bahsetmedim.
Hiç öyle demeyin, etrafına yargı dağıttığı konunun gençliğinde en çirkin halini yaşayanını duydum ben.
Hatta buda benim tesadüfen öğrendiğim ama eş sülalesinden kimseye söylemediğim bir konudur.

Ülkemiz erkeklerinin bu konuya bakış açısı malum. Kardeşine bu konuda destek olacak erkek parmakla sayılır kadar azdır.
Bir gün görümcenizle bir problem yaşasanız bile bu sır sizin silahınız olmasın asla. İnanın çok çirkin bir hareket olur.

Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Bu zamana kadar susmuşsunuz zaten, şimdi neden acaba demeye başladınız?

Aile fiziki anlamda zarar verecek yapıda değil ama miras vs olaylarından yoksun bırakıp, tamamen silebilirler. Belki de o yüzden söylememiştir o da bilemiyorum.
Bilemiyorum, her turlusu kotu. Hicbir insan ailesinden boyle bir seyi saklamak zorunda birakilacak kadar korkmamali

Siz basit bir araştırmayla bu kadar önemli bir konuyu öğrendiyseniz ; onlar da biliyordur. Ele güne duyurmamaya çalışıyorlardır.
Kesinlikle katılıyorum. Bence herkes biliyordur, yok taklidi yapıyordur. Yarın bir gün damadın çocuğu diye getirirler belki,vardır planları.
Bilmiyorlarsa da beni kessen söylemezdim. Bu çok zor bir süreç, Allah bilir neler yaşadı. Ne yapmayı düşünüyor. Neden baltalayayim ki? Yazık, aldirmaktansa her şeye rağmen doğurmayı secmis. Bu kolay bir karar değil. Asla köstek olmazdım.

Öyle olsa öyle olduğunu yazardım zaten. Günahını almıyorum.

Madem ki bu denli içinize dert oldu ; aslanlar gibi görümcenizin arkasında durun , dikilin ailenin karşısına.

Çocuk yoksa nereden uyduruyorsun sorusunu cevaplarsınız. Çocuk varsa ,aile de biliyorsa forumdan ; aile bilmiyorsa ana haber bülteninden son durumu öğreniriz.

Madem ki bu denli içinize dert oldu ; aslanlar gibi görümcenizin arkasında durun , dikilin ailenin karşısına.

Çocuk yoksa nereden uyduruyorsun sorusunu cevaplarsınız. Çocuk varsa ,aile de biliyorsa forumdan ; aile bilmiyorsa ana haber bülteninden son durumu öğreniriz.
Ortaya çıkarsa zaten destek olurum. Ama kendim söyleyip bilmiyorlarsa ortaya çıkarmış olmak istemem. O yüzden de hiç karışmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X