Eşimin Kardeşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli bir adamdan falan mı yaptı acaba çocuğu? Neden ve nasıl bu kadar saklıyor çoook değişik geldi bana. Yani elma armut değil ki bu çocuk. Ailesinin yanına gelirken falan nereye bırakıyor acaba. Çok ilginç bir olay. Çalışıyo mu görümcen?
Çalışıyor. Olayın detaylarını ben de merak ediyorum.

Çalışıyor. Olayın detaylarını ben de merak ediyorum.
arkadaşlara katılıyorum. Aile biliyor olabilir. Sen sonuçta aileye sonradan girmiş birisin belki utandıklarından saklıyolardır. Çocuk bana çok da aileden saklanabilecek bir şey gibi gelmiyor. Nereye kadar saklayabilir ki

Ben basit araştırma yaparak ogrenmedim de yine de dediğinizden şüphelendim ben de zamanında ama kesinlikle haberleri yok kadın kızına kısmet vs arıyor ayrıca karşı bu tarz durumlara zihin yapısı olarak. Eşimin de ağzını yoklamistim onun da haberi yok.

2 kişinin bildiği sır değildir. Size söyleyen biliyor ; onun öğrendiği biliyor , aile bilmiyor , mümkün mü ?

Belki imam nikahlı beraberlik yaşadı ( bazı bölgelerde bu tabiri kullandıkları için böyle belirttim ) , çocuk babanın yanında ? Bilemeyiz ki .

Bu konuyu bilerek eşinizle evlendiniz. Aileye katılırken görümcenizin özel hayatı sizin için önemli değildi. Peki şimdi neden önemli oldu ?

Esasen öğrenmek istediğiniz nedir ?

En iyisi bilmiyormuş gibi yapmak asla söylemezdim. Kadına zarar da verebilirler sonuçta.

2 kişinin bildiği sır değildir. Size söyleyen biliyor ; onun öğrendiği biliyor , aile bilmiyor , mümkün mü ?

Belki imam nikahlı beraberlik yaşadı ( bazı bölgelerde bu tabiri kullandıkları için böyle belirttim ) , çocuk babanın yanında ? Bilemeyiz ki .

Bu konuyu bilerek eşinizle evlendiniz. Aileye katılırken görümcenizin özel hayatı sizin için önemli değildi. Peki şimdi neden önemli oldu ?

Esasen öğrenmek istediğiniz nedir ?
Görümcemin özel hayati zaten benim için yine önemli değil üstelik böyle şeylere karşı ya da yargılayıcı yaklaşım sergileyen bir insan değilim, sadece benim yerimde olanlar ne yapardı merak ettim. Öğrenmek istediğim bir şey yok.

Görümcemin özel hayati zaten benim için yine önemli değil üstelik böyle şeylere karşı ya da yargılayıcı yaklaşım sergileyen bir insan değilim, sadece benim yerimde olanlar ne yapardı merak ettim. Öğrenmek istediğim bir şey yok.
Soylemek istiyosa soyler zaten diye dusunurum

Başkasının özel hayatı ile ilgili saklamak istediği şeyi açığa çıkarmayı aklımdan bile geçirmezdim.
Bir bildiği var ki böyle davranıyor diye düşünürdüm.
Ayrıca en azından kv nin bu durumdan haberi olduğunu düşünürüm bende.

Ailesi biliyordur düşüncem devam ediyor. Eşinize söyleyin ; ailenin bildiğini de öğrenmiş olursunuz , sorunuzun yanıtını da ilk elden öğrenirsiniz.

Başkasının özel hayatı ile ilgili saklamak istediği şeyi açığa çıkarmayı aklımdan bile geçirmezdim.
Bir bildiği var ki böyle davranıyor diye düşünürdüm.
Ayrıca en azından kv nin bu durumdan haberi olduğunu düşünürüm bende.
Kadın duysa evlatlıktan ret edecek kıvamda biri o yüzden biraz da bilmediğini düşünüyorum. Zaten ben asla aileye söylemeyi düşünmedim. Sadece eşime söyleyip söylememe konusunda tereddüt etmiştim o da kendim aynı durumda olsam bilmek isterdim diye. Çünkü ben kardeşime destek olurdum bu durumda. Ama baktım o da tepki gösterecek hiç bahsetmedim.

Ben soylemezdim amaaaaaa kendi ailesine bir cocugu oldugunu soyleyemiyorsa bu kiz, aileden ciddi korkar ve evlenmekten vazgecebilirdim. Evlat ne olursa olsun evlattir, o korkup soyleyemediyse de bunca zaman problem, aile kizinin evine hic ziyarete gitmiyorsa da problem. Ben ciddi ciddi evlenip evlenmemeyi dusunurdum

Ailesi biliyordur düşüncem devam ediyor. Eşinize söyleyin ; ailenin bildiğini de öğrenmiş olursunuz , sorunuzun yanıtını da ilk elden öğrenirsiniz.
Eşimin ağzını yokladim baktım aşırı tepki veriyor aile trajedisine yol açmamak için söylememeyi tercih ettim.

Çocuk nasıl gizlenir ki yanı olabilir bekar anne olabilir ama nasıl gizlenir gümüş dizisini hatırlattı bana orda da Amerika’da yasan bekar kızları yanında kızıyla gelmişti çat diye
bana da o diziyi hatırlattı :)

ben olsam söylemem konu sahibi

Ben soylemezdim amaaaaaa kendi ailesine bir cocugu oldugunu soyleyemiyorsa bu kiz, aileden ciddi korkar ve evlenmekten vazgecebilirdim. Evlat ne olursa olsun evlattir, o korkup soyleyemediyse de bunca zaman problem, aile kizinin evine hic ziyarete gitmiyorsa da problem. Ben ciddi ciddi evlenip evlenmemeyi dusunurdum
Aile fiziki anlamda zarar verecek yapıda değil ama miras vs olaylarından yoksun bırakıp, tamamen silebilirler. Belki de o yüzden söylememiştir o da bilemiyorum.

Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Bi arkadaşımın kafadan kontak bi ablası var ama kadın cidden normal değil. 2 evlilik dışı çocuğunu da ailesinden gizlemiş. İkinci doğumdan sonra bebek 3 günlükken beyin kanaması geçiriyor kadın. Bunlar da yanına gidiyor işte falan, Hastanede refakatçi arkadaşım da. Doktor vizit de diyor ki işte doğum sonrası böyle komplikasyonlar görülebilir tetiklemiş. Arkadaşım şoka giriyor ne doğumu ya diye :KK57: :KK57: :KK57: Sonra işte eve bi gidiyorlar biri 4-5 yaşında biri 10 günlük bebek evde :D Yanlarına da komşu :işsiz: :işsiz: :işsiz:

Eşimin ağzını yokladim baktım aşırı tepki veriyor aile trajedisine yol açmamak için söylememeyi tercih ettim.

Erkekler ; biz kadınlara kıyasla dolaylı laflara daha tahammülsüzdürler.

Ağız yoklama olayını ben de sevmem.

Eşiniz ; ağzını aradığınızı anladığı için sinirlenmiş olabilir mi ?

Aile dillendirmek istemiyordur ; belki de evlenip ayrılmıştir vs vs.

Erkekler ; biz kadınlara kıyasla dolaylı laflara daha tahammülsüzdürler.

Ağız yoklama olayını ben de sevmem.

Eşiniz ; ağzını aradığınızı anladığı için sinirlenmiş olabilir mi ?

Aile dillendirmek istemiyordur ; belki de evlenip ayrılmıştir vs vs.
Bekar anne, evlilik yok hiç olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X