Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ailesinden gizlediğine göre var demek kendince bir nedeni.Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
O zaman soyleyin.saka tabi ki karismayinAile fiziki anlamda zarar verecek yapıda değil ama miras vs olaylarından yoksun bırakıp, tamamen silebilirler. Belki de o yüzden söylememiştir o da bilemiyorum.
Ben yakından tanıdığım bir aileyse sadece yaşlardan gayet de bilebilirdim.Bugun yaşlari yazar, yarin başka bir konuda fark etmeden başka detaylar yazar soruldugu için. Konusu hassas bir konu, bu forumda bu şekilde kaç kişi ifşalandi yakinlarina vs mesaj atildi oluyor yani.
Bu konuyla konu sahibinin, kocasinin ve gorumcenin yaşlarinin olay cozucu bir önemi yok, zaten cozulecek bir şey de yok soylemek istemiyorsa normal.
geçen yıllarda bir haber patlak vermişti hatırlarsınız.bir öğretmen kadın evlilik dışı çocuk doğurmuş anne babasının haberi yok.memlekete tatile çağırmışlar.bizim aklıevvel öğretmenimiz bebeği evde tek başına bırakıp memleketine gitmiş.sözde bebeğe yemek de bırakmış.bebek evde açlıktan bakımsızlıktan ölü bulundu evine dönünce.kadın da tutuklanmıştı.sonrasını bilmiyorum.bu konu aklıma bu olayı getirdi.evlilik dışı da olsa keşke aileler kabullense saklanmak zorunda olunmasa.bir çaresi bulunurdu.kızları bebek katili olduu üstüne de ömür boyu vizdan azabı.daha mı iyi oldu?Ben yakından tanıdığım bir aileyse sadece yaşlardan gayet de bilebilirdim.
Söyleyeyim mi soylemeyeyim mi seklinde açmadım ki konuyu. Ben zaten söylemedim asla da düşünmüyorum aksini. Hem böyle bir şeyi tartışmada vs kullanacak kadar aşağılık olamam diye düşünüyorum.Konu sahibi görümceyle azıcık tartışsın söyleyeceğini düşünüyorum. Baksanıza burada bile sanki hangi elbiseyi giysem der gibi konu açmış.