• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Kardeşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben asla karışmazdım
İllede bi destek olma düşüncesi varsa
Eşime söylemek yerine kızla konuşmayı denerdim yanında olmak anlamında
Ne demişler
‘Ya bi yol bul ya da yoldan çekil’

Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
ailesinden gizlediğine göre var demek kendince bir nedeni.
bildiğimi belli etmez, karışmazdım.

konu sahibinin işi gereği bu tarz bilgilere ulaşmış olmasını eleştirenler olmuş, olabilir.
ama ben olsam ben de evleneceğim insanı ve ailesini araştırırdım sonuçta kimse belalı, problemli, ne bileyim böyle suça muça karışmış bir aileye girmek istemez. bu erişim imkanı nüfus sistemiyle mi yoksa adli tarzda mı bilmiyoruz tabii ama her şey olabilir.
ben de zamanında konuştuğum kişiden şüphelenip yalan söylediğini, kardeşlerinden birinin sosyal medya hesabına izinsiz bakarak öğrenmiş ve bu sayede kendisine yol vermiştim. sonra başka yalanlar da öğrendim ve iyi ki bitmiş dedim mesela. beni de eleştirmişti buradakiler. olabilir.

Aile fiziki anlamda zarar verecek yapıda değil ama miras vs olaylarından yoksun bırakıp, tamamen silebilirler. Belki de o yüzden söylememiştir o da bilemiyorum.
O zaman soyleyin.saka tabi ki karismayin

Hiç karışmayın. Eninde sonunda gerçekler gün yüzüne çıkıyor cunku
Bakın siz öğrenmişsiniz misal.

Böyle önemli bir konuyu konun asil sahibi açıklamalı diye düşünüp asla ağzımı açmazdım.
Aile fertleri sorunlu kişilikler değilse hatta samimiyseniz onu ikna edip açıklaması için ikna ederdim sonuçta sonsuza kadar saklanacak bir şey değil.
Ama sorunlu ve olayların büyümesine sebebiyet verecekse ikna işine dahi karışmam.

Bugun yaşlari yazar, yarin başka bir konuda fark etmeden başka detaylar yazar soruldugu için. Konusu hassas bir konu, bu forumda bu şekilde kaç kişi ifşalandi yakinlarina vs mesaj atildi oluyor yani.
Bu konuyla konu sahibinin, kocasinin ve gorumcenin yaşlarinin olay cozucu bir önemi yok, zaten cozulecek bir şey de yok soylemek istemiyorsa normal.
Ben yakından tanıdığım bir aileyse sadece yaşlardan gayet de bilebilirdim.

Ben yakından tanıdığım bir aileyse sadece yaşlardan gayet de bilebilirdim.
geçen yıllarda bir haber patlak vermişti hatırlarsınız.bir öğretmen kadın evlilik dışı çocuk doğurmuş anne babasının haberi yok.memlekete tatile çağırmışlar.bizim aklıevvel öğretmenimiz bebeği evde tek başına bırakıp memleketine gitmiş.sözde bebeğe yemek de bırakmış.bebek evde açlıktan bakımsızlıktan ölü bulundu evine dönünce.kadın da tutuklanmıştı.sonrasını bilmiyorum.bu konu aklıma bu olayı getirdi.evlilik dışı da olsa keşke aileler kabullense saklanmak zorunda olunmasa.bir çaresi bulunurdu.kızları bebek katili olduu üstüne de ömür boyu vizdan azabı.daha mı iyi oldu?

Haddime değil karışmazdım. Ne geldi başına bilmiyorum ama birine ihtiyacı varsa destek olmak isterdim.

Konu sahibi görümceyle azıcık tartışsın söyleyeceğini düşünüyorum. Baksanıza burada bile sanki hangi elbiseyi giysem der gibi konu açmış.
Söyleyeyim mi soylemeyeyim mi seklinde açmadım ki konuyu. Ben zaten söylemedim asla da düşünmüyorum aksini. Hem böyle bir şeyi tartışmada vs kullanacak kadar aşağılık olamam diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X