Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem istediğini ol.
İşinizi insanların özel hayatını araştırmakta mı kullandınızİsim geregi ulaşabildiğim bilgiler dolayisiyla öğrendim. Dediğim gibi özellikle o kişi üzerinde bir araştırma yapmadım. Zaten görümcem olacak kişiyi özellikle neden araştırma ihtiyacı hissedeyim ki.
Ben zaten söylemedim ogreneli çok oldu. Benim yerimde olanlar ne yapardı diye merak ettim sadece. Evleneceğim kişiyi araştırırken öğrenmiştim dedektiflik modu online![]()
Herkesi tarumar etmişsiniz takdir ettim doğrusuSoruları pek alakali bulamadığım için cevaplamak istemedim. Gözümden kacma durumu olmamıştı. Teşekkürler yorumların için.
Ya şu mesleğiniz gereği erişebildiğiniz bilgileri keyfinize göre kullanmasanız mı acaba?İsim geregi ulaşabildiğim bilgiler dolayisiyla öğrendim. Dediğim gibi özellikle o kişi üzerinde bir araştırma yapmadım. Zaten görümcem olacak kişiyi özellikle neden araştırma ihtiyacı hissedeyim ki.
Eşinizin de kayinvalidenizin de düşüncelerinin bir anlam ifade ettigini düşünmüyorum. Zira insanlar başkasina hiç haklari yokken saydirirken söz konusu eleştirdikleri şeyi yapan kendileri ya da aile üyesi olunca kör sagir dilsiz oluyorlar.Eşimin ağzını yokladim baktım aşırı tepki veriyor aile trajedisine yol açmamak için söylememeyi tercih ettim.
Evet bence de etik değil ama özellikle onun üstünde araştırmaya çalışmadığım için çok huzursuz olmadım. Bilmiyorum kimin elinden imkan olsa evleneceği kişi uzerinden bakardı belki de bilemiyorum. :) Haklısınız tabii doğru değil.Herkesi tarumar etmişsiniz takdir ettim doğrusuama yine de mesleğinizi kullanarak şahsi işinizi halletmeniz etik değil.
Bilgileri kullanmadım sadece öğrendim ve bıraktım. Haklısın yorumunda ama maalesef kim olsa bakmak isterdi. İnsanoğlu işte ne yaparsın..Ya şu mesleğiniz gereği erişebildiğiniz bilgileri keyfinize göre kullanmasanız mı acaba?
Devlet size bu bilgilere görümcenizin çocuğu var mı diye bakın veya evleneceğiniz kişiyi araştırın diye mi erişim hakkı veriyor?
Görümcenizin bilgi gizliliği ihlal edildi mesela siz evleneceksiniz diye
O iş ne olacak şimdi?
Ne ayıp ya
Sana o yetkilerin, evleneceğin adamın sülalesini araştır diye verilmediğini düşünüyorum. İşin gereği ulaşabildiğin bu bilgilerin Türk Ceza Kanununa göre "Özel Hayata ve Hayatın Gizliliği Alanına Karşı İşlenen Suçlar" kapsamına girdiğini, bunun öğrenilmesi halinde iş yerinden çok ciddi disiplin cezası alabileceğini, hatta yargılanabileceğini de biliyorsundur umarım.İsim geregi ulaşabildiğim bilgiler dolayisiyla öğrendim. Dediğim gibi özellikle o kişi üzerinde bir araştırma yapmadım. Zaten görümcem olacak kişiyi özellikle neden araştırma ihtiyacı hissedeyim ki.
Aynen.Ooo küçük entrikalarin insanı seni
Söylemem. Duymamış bilmiyor gibi yapın. Bir kadının hayatını alt üst etmeye hiçkimsenin hakkı olamaz. O çocuk ortaya çıktığında yaşanacak yaşanabilecek faciaların farkında mısınız? Bir kadının hayatı hakkında karar vermek sadece onun hakkıdır. Saklamayı başarıyorsa ve her şeyi iyi idare ediyorsa sizi zerre elgilendirmezPek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
E bırakmamışsınız işteBilgileri kullanmadım sadece öğrendim ve bıraktım. Haklısın yorumunda ama maalesef kim olsa bakmak isterdi. İnsanoğlu işte ne yaparsın..
80 milyon içinde yaşlardan sizi bulabilecek insanlar varsa tebrik ederim.
İpin ucu dönüp dolaşıp bende kalmasın diye bilmiyormuş gibi yaparım nasıl olsa ortaya çıkar birgünPek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
Ailesi biliyordur düşüncem devam ediyor. Eşinize söyleyin ; ailenin bildiğini de öğrenmiş olursunuz , sorunuzun yanıtını da ilk elden öğrenirsiniz.