• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Kardeşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?
karışmazdım

Pek dert sayılmaz ama diğer insanların görüşlerini merak ettiğim için konu açmak istedim.
Eşinizin kardeşlerinden birinin (söz konusu kardeş kadın ve evli değil) ailesinden gizlediği bir çocuğu olduğunu öğrenseydiniz eşinize söyler miydiniz?

Üç maymunu oynarım direkt. Banane ya.

Yasi cok kucuk degilse karismazdim,

yasi kucukse basi beladadir diye hukumle ilk firsatta esimle konusurdum.

Ben basit araştırma yaparak ogrenmedim de yine de dediğinizden şüphelendim ben de zamanında ama kesinlikle haberleri yok kadın kızına kısmet vs arıyor ayrıca karşı bu tarz durumlara zihin yapısı olarak. Eşimin de ağzını yoklamistim onun da haberi yok.
Gerek görseydi söylerdi.. Siz neden söylemek istiyorsunuz

kim kimin çocuğuysa görmemezlikten gel yarın öbür gün sana patlar, bilmiyormuş gibi yapmak zor değil ne diye araştırıyorsun kadını ayrıca milletin hayatından sizene ya
Kadını özellikle sağa sola sorarak araştırmadım. Evleneceğim kişinin aile bilgilerini vs araştırırken öğrendim bu bilgiyi.

Ya nasıl bir bilgi ki bu aile bile bilmezken millet biliyor. Çok tuhaf
İsim geregi ulaşabildiğim bilgiler dolayisiyla öğrendim. Dediğim gibi özellikle o kişi üzerinde bir araştırma yapmadım. Zaten görümcem olacak kişiyi özellikle neden araştırma ihtiyacı hissedeyim ki.

Kendi kardeşim olsa önce onla konuşup aslı astarını öğrenirdim. Sonrasında anneme babama söylerdim hatta eşim öğrenmiş olsa benle de paylaşsın isterdim fakat eşimin kardeşiyse konuyu deşmez hiç bişey söylemezdim gibime geliyor belki sadece duruma göre eşimle konuşurdum.
Siz nasıl araştırdınız ve kimsenin bilmediği bu bilgiye ulaştınız ben en çok bu konuyu merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X