Eşimin kardeşi

SmeeB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
151
0
26
İstanbul
merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle oturuyorum kayımvalidem ve kayınpederim yazlığa gittiler ve 30 yaşındaki bekar oğullarını burda bıraktılar, yakışık almayacağını onu da götürmelerini söylediğimde benim oğlum sapıkmı diye üstüme yürüdüler, şimdi benim problemim kayınımın sürekli eve erkek arkadaşlarını getirmesi gece yarısına kadar oturup film izliyorlar yatakodamdan çıkamıyorum dün eşimle kavga ettiler kaynımın ankaradan arkadası gelip 2 gün bizde kalacakmış eşimin babasına durumu anlattığımız halde mudahele etmiyor, eşimin arası ailesiyle iyi olmadığından bizi kovacaklar korkusuyla sesini çıkaramıyor.ve kaynım kapı dinliyor daha bu sabah eşim işe gidince yakaladım, eşimle telefonla konuşuyodum ve merdiven sesi duydum kapıyı açtığım anda geri gitti 1 kere de eşim yakalamış, ne yapmalıyım sizce?

ne biçim tiplermiş.. ne düşüncesiz bir aile.. hele hele erkek arkadaş falan getirmesi kaynının.. Allah yardımcın olsun canım..
birlikte mi oturmak zorunda sınız? sen çalışmıyor musun? ayrı eve çıkma şansınız yok mu? aileniz nerde haberleri yok mu olanlardan?

bence ne yapın edın evınızı ayırın ,insanlardan herşey beklenir ,annenlerde kalın uzaktalar mı

birlikte oturmak zorundayız ben çaışmıyorum eşim aldığı maaşın yarısını zaten eve veriyor kira ödüyoruz kayınvalideme, şimdide kaynımın hiç bir yardımı yok bütün evin sorumluluğu eşimde kayınvalideme 30 yaşında adama bakmak zorundamı eşim oda biraz katkıda bulunsun diyorum ama nafie o evli değil bakmak zorundasiniz diyo, ailem uzulmesin diye bahsetmek istemiyorum, babamın duymasını istemiyorum olanarı.. çok doluyum çok mutsuzum bu aile beni sinir hastası yapacak

Maddi olanaklardan dolayı çıkamıyorsunuz sanırım evden...Eşim korkuyor yazmışsın; sen de iş ara, iyi kötü bir yerde çalışırsın. Küçük bir ev tutarsınız, böyle olmaz çünkü...Hadi kaynından zarar gelmez de, beşer şaşar demişler...Arkadaşları geliyor demişsin, güven olmaz...Ailesi de müdahale etmiyorsa sizi önemsemiyorlar demekki, siz kendi yolunuza bakın...

valla çok sinir bozucu bi durum gerçekten...
durumunuz müsaitse evinizi ayırın bencede...

Niye beraber oturmak zorundasınız ki eve yaptığı yardımı kiraya sayın zaten o para sizden çıkıyo sizde bakın bi iş gerekirse .............

Son düzenleme:
Nasil bir mecburiyetiniz var bilemiyorum ama tek care evinizi ayirmaniz gibi gorunuyor ya da belki sizin aileniz esinizin ailesiyle konusarak yardimci olabilir

hemen bir çözüm istiyosanız annelerde kalabilirsiniz, en azından k.valideniz gelene kadar daha sonrada maddi problemleriniz var sanırım ayrı ev için hemen bir çözüm bulup ayrılmanız artk kimseye güven yok bu devirde ne olur ne olmazz .....

ben lise mezunuyum universite bitmeden eşim kesinlikle çalışmamı istemiyor, evlenmeden önce ev 1 sene içinde satılacak ayrı ev alınacak demişlerdi ama bi anda kararları değişti
çok sıkıldım hapis hayatı yaşıyorum yatakodamda kaldım sığıntı gibi sanki evin gelini değil beslemesiyim kışın kayınvalidemler yazlıktan dönünce problemler daha da artıyor uyku bile uyutmuyorlar askeriye gibi 7 de dikiyolar ayağa

iğrenç bir durum ya...erkekler bazı konularda ne kadar da sorumsuz oluyolar benim eltimin oğlu var 20yaşında bizim olduğumuz şehirde üniverste okuyor ,sizde kalsın dediler eşimde bana sordu ama ona kalsa kalabilir tabi..ben de saçmalama dedim hangi devirde yaşıyoruz ben kimseye güvenmem dedim epey surat astı sülalesi bana ama ben asla taviz vermem böyle durumda sonrasında yurda yerleşti ve orda yaptığı saçma sapan hatalar var onları eşim duydu ve bana o zaman hak verdi..kaldı ki 30 yaşında eve arkadaşlarını getiren sorumsuz biri başınızda ki bu duruma eşinizin tepki göstermesi şart.ev ev üstüne olmaz biran önce tek göz oda da olsa kiraya çıkın derim

canım sende iyi kötü bir işe git çalış.. bu devirde herkes çalışıyo.. eşin maaşının yarısını oraya veriyorsa sende biraz üztüne katarsın çıkarsınız kiraya.. ne diyorlar 1 göz oldun benim olsun.. böyle böyle sinir hastası olcan seninde dediğin gibi..
çalışamam diyorsan (iş bulma imkanım yok, eşim istemiyor v.s.) gibi o zaman babana söylemekten başka çaren yok canım.. üzülecek tabi ama arkanda birilerinin olduğunu hissetmeleri gerekiyo o eşinin ailesinin...

yanlıs anlamada eşinde bir tuhaf maddi sıkıntı cekıyor senı kayınvalıde yanında yasamaya mahkum edıyor ama iş calısmaya gelınce istemıyor gurur mu yapıyor aklınca afedersın karı parasıyla ev gecındırmem mı dıye dusunuyor ya da anasına babasına kardesıne hizmetcılık yaptırtmak ıcınmı izin vermıyor

Son düzenleme:

iyiki kabul etmemişssiniz biz evlendiğimze kayınbiraderim yoktu ortada başka şehirdeydi 1 hafta sonra damladı, kendimi o evde fazlalık gibi hissediyorum yediğim lokmayı sayıyorlar evde hep huzursuzluk bağırış ve küfürler.. böyle şey hiç görmedim, böyle terbiyesizlik.. en basit ornek bir gun evde çıkan bir kavgada kaynım dibime girerek odana git diye bağırı bana.. sankı 10 yaşındayım..

Yani hep aynı seyler su kadar zaman so da ayıracağız evi felan inanmayın artık bu laflara ya
Senden önce eşinin bu durumdan rahatsız olup
Oyle böyle hal çaresini bulması lazım

lise mezunu olarak ezilmemi istemiyor sözde ama bence kıskançlık yapıyor, senin çalışacağın yerlerin eğitim seviysi dusuk olacak 3 kurusluk adamlara hizmet edeceksin diyor universiteye bitir oyle calıs diyor..
hizmete gelince ailesine hizmet ettigimi gordugu anda beni kenara çekip alıstırmamamı soyluyor yemekleri kayınvalidem yapıyor arada bende yapıyorum ama temizlik bende malasef oda kayınvalidemin pisligi yuzunden bi supurge yapmayı temizlik sanıyor ona kalsa pislikten hasta olacagız hepimiz o cocukları nasıl buyutmus o koca onu nası bosamamıs anlamıyorum

Yani hep aynı seyler su kadar zaman so da ayıracağız evi felan inanmayın artık bu laflara ya
Senden önce eşinin bu durumdan rahatsız olup
Oyle böyle hal çaresini bulması lazım

bildiğiniz uzere 1+1 bile olsa istanbulda ev kiraları pahalı ucuz olan yerlerde eşimin içine sinmiyor güvenilir bulmadıgı gibi seni orda bırakıp ıse gidemem diyor site içinde 1 +1 er 500 lira fakat bunun aydatı var faturası var yemegi var..

Benim anlamadığım eşin güvenilir bulmadığı için seni çalıştırmıyor, ucuz yerlerde oturtmuyor..Ama kardeşinin eve erkek arkadaş getirmesine, hatta o arkadaşının kalmasına veya kardeşinin kapınızı dinlemesine göz yumuyor ve onu ikaz bile etmiyor..Hatta bu kardeş işi abartıp sana çocuk gibi davranacak, seni azarlayacak cesareti de buluyor kendinde..Çok tuhaf bir durum..

Eşin ailesine şu an için çok gebe bir durumda herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…