merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim ve eşimin ailesiyle oturuyorum kayımvalidem ve kayınpederim yazlığa gittiler ve 30 yaşındaki bekar oğullarını burda bıraktılar, yakışık almayacağını onu da götürmelerini söylediğimde benim oğlum sapıkmı diye üstüme yürüdüler, şimdi benim problemim kayınımın sürekli eve erkek arkadaşlarını getirmesi gece yarısına kadar oturup film izliyorlar yatakodamdan çıkamıyorum dün eşimle kavga ettiler kaynımın ankaradan arkadası gelip 2 gün bizde kalacakmış eşimin babasına durumu anlattığımız halde mudahele etmiyor, eşimin arası ailesiyle iyi olmadığından bizi kovacaklar korkusuyla sesini çıkaramıyor.ve kaynım kapı dinliyor daha bu sabah eşim işe gidince yakaladım, eşimle telefonla konuşuyodum ve merdiven sesi duydum kapıyı açtığım anda geri gitti 1 kere de eşim yakalamış, ne yapmalıyım sizce?
ne biçim tiplermiş.. ne düşüncesiz bir aile.. hele hele erkek arkadaş falan getirmesi kaynının.. Allah yardımcın olsun canım..
birlikte mi oturmak zorunda sınız? sen çalışmıyor musun? ayrı eve çıkma şansınız yok mu? aileniz nerde haberleri yok mu olanlardan?
bence ne yapın edın evınızı ayırın ,insanlardan herşey beklenir ,annenlerde kalın uzaktalar mı
annem babam ayrı ve ikiside evli, rahatsızlık vermek olmaz
birlikte oturmak zorundayız ben çaışmıyorum eşim aldığı maaşın yarısını zaten eve veriyor kira ödüyoruz kayınvalideme, şimdide kaynımın hiç bir yardımı yok bütün evin sorumluluğu eşimde kayınvalideme 30 yaşında adama bakmak zorundamı eşim oda biraz katkıda bulunsun diyorum ama nafie o evli değil bakmak zorundasiniz diyo, ailem uzulmesin diye bahsetmek istemiyorum, babamın duymasını istemiyorum olanarı.. çok doluyum çok mutsuzum bu aile beni sinir hastası yapacak
ben lise mezunuyum universite bitmeden eşim kesinlikle çalışmamı istemiyor, evlenmeden önce ev 1 sene içinde satılacak ayrı ev alınacak demişlerdi ama bi anda kararları değişti
çok sıkıldım hapis hayatı yaşıyorum yatakodamda kaldım sığıntı gibi sanki evin gelini değil beslemesiyim kışın kayınvalidemler yazlıktan dönünce problemler daha da artıyor uyku bile uyutmuyorlar askeriye gibi 7 de dikiyolar ayağa
iğrenç bir durum ya...erkekler bazı konularda ne kadar da sorumsuz oluyolar benim eltimin oğlu var 20yaşında bizim olduğumuz şehirde üniverste okuyor ,sizde kalsın dediler eşimde bana sordu ama ona kalsa kalabilir tabi..ben de saçmalama dedim hangi devirde yaşıyoruz ben kimseye güvenmem dedim epey surat astı sülalesi bana ama ben asla taviz vermem böyle durumda sonrasında yurda yerleşti ve orda yaptığı saçma sapan hatalar var onları eşim duydu ve bana o zaman hak verdi..kaldı ki 30 yaşında eve arkadaşlarını getiren sorumsuz biri başınızda ki bu duruma eşinizin tepki göstermesi şart.ev ev üstüne olmaz biran önce tek göz oda da olsa kiraya çıkın derim
iyiki kabul etmemişssiniz biz evlendiğimze kayınbiraderim yoktu ortada başka şehirdeydi 1 hafta sonra damladı, kendimi o evde fazlalık gibi hissediyorum yediğim lokmayı sayıyorlar evde hep huzursuzluk bağırış ve küfürler.. böyle şey hiç görmedim, böyle terbiyesizlik.. en basit ornek bir gun evde çıkan bir kavgada kaynım dibime girerek odana git diye bağırı bana.. sankı 10 yaşındayım..
yanlıs anlamada eşinde bir tuhaf maddi sıkıntı cekıyor senı kayınvalıde yanında yasamaya mahkum edıyor ama iş calısmaya gelınce istemıyor gurur mu yapıyor aklınca afedersın karı parasıyla ev gecındırmem mı dıye dusunuyor ya da anasına babasına kardesıne hizmetcılık yaptırtmak ıcınmı izin vermıyor
Yani hep aynı seyler su kadar zaman so da ayıracağız evi felan inanmayın artık bu laflara ya
Senden önce eşinin bu durumdan rahatsız olup
Oyle böyle hal çaresini bulması lazım
bildiğiniz uzere 1+1 bile olsa istanbulda ev kiraları pahalı ucuz olan yerlerde eşimin içine sinmiyor güvenilir bulmadıgı gibi seni orda bırakıp ıse gidemem diyor site içinde 1 +1 er 500 lira fakat bunun aydatı var faturası var yemegi var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?