- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
bildiğiniz uzere 1+1 bile olsa istanbulda ev kiraları pahalı ucuz olan yerlerde eşimin içine sinmiyor güvenilir bulmadıgı gibi seni orda bırakıp ıse gidemem diyor site içinde 1 +1 er 500 lira fakat bunun aydatı var faturası var yemegi var..
bildiğiniz uzere 1+1 bile olsa istanbulda ev kiraları pahalı ucuz olan yerlerde eşimin içine sinmiyor güvenilir bulmadıgı gibi seni orda bırakıp ıse gidemem diyor site içinde 1 +1 er 500 lira fakat bunun aydatı var faturası var yemegi var..
eşin de ilginç,site içinde kendi evinde bırakıp gitmiyor ama kaynının arkadaşlarıyla aynı evde bırakıp gidebiliyor
lise mezunu olarak ezilmemi istemiyor sözde ama bence kıskançlık yapıyor, senin çalışacağın yerlerin eğitim seviysi dusuk olacak 3 kurusluk adamlara hizmet edeceksin diyor universiteye bitir oyle calıs diyor..
hizmete gelince ailesine hizmet ettigimi gordugu anda beni kenara çekip alıstırmamamı soyluyor yemekleri kayınvalidem yapıyor arada bende yapıyorum ama temizlik bende malasef oda kayınvalidemin pisligi yuzunden bi supurge yapmayı temizlik sanıyor ona kalsa pislikten hasta olacagız hepimiz o cocukları nasıl buyutmus o koca onu nası bosamamıs anlamıyorum
Benim anlamadığım eşin güvenilir bulmadığı için seni çalıştırmıyor, ucuz yerlerde oturtmuyor..Ama kardeşinin eve erkek arkadaş getirmesine, hatta o arkadaşının kalmasına veya kardeşinin kapınızı dinlemesine göz yumuyor ve onu ikaz bile etmiyor..Hatta bu kardeş işi abartıp sana çocuk gibi davranacak, seni azarlayacak cesareti de buluyor kendinde..Çok tuhaf bir durum..
Eşin ailesine şu an için çok gebe bir durumda herhalde..
kalmasına izin vermiyor dun bu yuzden tartıstılar olmaz oyle sey dedi, ama arkadas getirmesi yanlıs kac kere soyledi dinlemiyor kayınvalidemle konustu orası onun evi getirir istedigini memnun olmayan defolur gider demis kapı 2. kez bu sabah dinledigini fark ettim eşim korkuyor evsiz kalmaktan, her an bizi kovabilirler ufacık birsey soyledifimde bile annesi bana s. git diyebiliyor, ahlaksızlar
sen o adamın yengesisin dolayısıyla namuslarısın..eve başka erkekleri getirmesinin anlamı ne?
erkek erkeğe pek ala dışarıda da zaman geçirebilirler
kızma ama eşinde çok genişmiş,koca adam annesinden babasından korkarmı çekinirmi,bunlar problemlerini konuşarak çözemiyorlarmı?
bence eşin bencil ve kendine güvensiz bir adam
ben eşinin yerinde olsam,eşime böyle sıkıntıları yaşatmam,az yerim ama huzurla yerim çıkar bütçeme göre bir evde kendimi toparlayana kadar otururum
bence sizinde eşinizi bu konuda yönlendirmeniz gerekiyor,geri planda kalmayın onu cesaretlendirin
yoksa böyle psikolojiniz bozulur emin olun.
lise mezunu olarak ezilmemi istemiyor sözde ama bence kıskançlık yapıyor, senin çalışacağın yerlerin eğitim seviysi dusuk olacak 3 kurusluk adamlara hizmet edeceksin diyor universiteye bitir oyle calıs diyor..
hizmete gelince ailesine hizmet ettigimi gordugu anda beni kenara çekip alıstırmamamı soyluyor yemekleri kayınvalidem yapıyor arada bende yapıyorum ama temizlik bende malasef oda kayınvalidemin pisligi yuzunden bi supurge yapmayı temizlik sanıyor ona kalsa pislikten hasta olacagız hepimiz o cocukları nasıl buyutmus o koca onu nası bosamamıs anlamıyorum
Sen kendin bütün kapıları kapatıyosun eşin değil.
eşin çalışmanı istemiyo ama beslenme gibi yaşamana müsade ediyor.
hergün gazetelerde neler okuyoruz o kaynın olacak adam bi gün sana kötü bişey yaparsa ne olacak.
sen tavrını koyacaksın yeter ben bu insanlarla bu şartları yaşamak zorunda değilim.
gerekirse konfeksiyonda çalışırsın,merdiven silerisin ne var ayıp mı?
yemek firmaları deli gibi eleman arıyorlar. bizim şirkette de var inan 55-60 yaşında kadın ama nasıl dayanıyo mecbur.
sen mecburiyetinin sana doğurdukları sonuçlara katlanmayı seçiyorsun.
tavrını koy ayrı evine çık.
niye aynı eve evleniyorsunuz anlamadım ki:26:
kaynananlar demekki yanlarında kalmanızdan hoşnut değiller
konu sahibi arkadasım sen gercekten çözüüm üretmek isteseydın emınım yapardın ama sende bu duzen böyle gitsin diye düşünüyorsun
ne fıkır verılırse verılsın hayır olmaz dıyıp kestırıp attın ee bızden duymak ıstedıgın ne o zaman otur çek mi diyelım
hoşnut değiller, ev satılacak 2 tane ev alınacak sizin ayrı eviniz olacak diye vaadlerde bulundular evlenmeden ama kavga ve huzursuzluk hoslarına gitti sanırım evi satmaktan vazgectiler
Ben anlamıyorum zaten evin kirasını siz ödüyormuşsunuz (buda ayrı bir çelişki kışlığın yokken yazlık al herneyse) iki yudum ekmek için mi eşinizin annesine tamah ediyorsunuz.
çıkın başka eve yine kira verin, yemenizden giyiminiz den kısarsınız geçinirsiniz. Bu kadar güvensiz, huzursuz bir ortamda ısrarla kalmanız neden?
Eşinizin de sizi çalıştırmaması çok garip. Her şeyini dört dörtlük tamam ederde çalıştırmaz, kıskanıyorum der, ama oda yok.
Bence eşinizin ailesi çocuklarını kendilerine çok bağımlı yetiştirmiş, baksana koskoca adamlar hala dizinin dibindeler.
ben tavrımı baştan koysaydım belki bunlar olmayacaktı ama ilkten kabullendigim için olaylar bu halde belki de olanların butun suclusu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?