ev kira değil biz kira oder gibi her ay kayınvalideme para veriyoruz..
ev kira değil biz kira oder gibi her ay kayınvalideme para veriyoruz..
anne baba deli olunca çekinir ağzını açsın a desin kafasına bişey firlatıyor annesi babası ustune yuruyor hayatı boyunca ailesi tarafından ezilmis bir insan olarak sesini cıkaramıyor konusmak diye bir sey yok esimin ailesinde hep kavga ve kufurle cozmeye calısırlar herseyi.
sen onların evini satmasını beklersen çok beklersin.
biraz karı koca bişeyler yapmayı denesniz.
biz herşeyimizi eşimle beraber yaptık.
kimsenin evimde tek tabağı bile yok.
ha arada saçma verdikleri bişeyler var ama onlarda devede anca kulak kalır.
ha kimse benim evime karışamıyor. son kavgalarımızdan sonra ohhh daha da rahatım bile.
kaynınlailgili benzer sorun bende de var. ama ben astım suratımı,laf vurdum.
gelecekse gittim yattım. eve geldiyse laf ettim artık gelmiyor. gelmesin zaten.
ilkten herkes neleri kabul eder. ama içine girdiğinde kabul ettim tamam susup oturayımda olmaz ki.
tamam sen beraber oturmayı kabul ettin, lokmanın sayılmasını kabul ettin mi?
tamam sen beraber oturmayı kabul ettin, besleme olmayı kabul ettin mi?
yani demek istediğim şu senin kafanda kabul ettiğin şartlar ile şuan yaşadığın şartlar birmi? hayır o zaman kabul etmiş sayılmadığını düşünüyorum.
kayınvalidenize kira vereceğinize kendi annenize verin onun yanında kalın madem eşiniz başka yerlere güvenmiyor annenizede güvenmemezlik etmez herhalde
annenizle babanız ayrıymış ..hem annenize arkadaşlık edersiniz oda tek başına kalmaz..
siz nasıl k.validenizle k.pederinizle ve kaynınızla kaldıysanız birkaç senede eşiniz kalsın k.validesiyle
ailem bilsin istemiyorum diyorsunuz ama bir şekilde yine öğrenirler durumunuzu
ohhh ne ala memleket.
ya nasıl oluyo bu insan evladından kira alırmı?
sen evlenmeden önce de eşin o evde yaşadığı için annesinden kiracı muamelesi görüyormuydu?
sende kiracı ev sahibi gibi davran ozaman. ay çok zor valla allah yardımcın olsun.
Niye beraber oturmak zorundasınız ki eve yaptığı yardımı kiraya sayın zaten o para sizden çıkıyo sizde bakın bi iş gerekirse .............
esın ne kdr maas alıyor ve ne kadarını kaynanana verıyorsunuz
Hiç bir şey anlamadım, kayınvalidene kira vereceğine git başkasına ver o para zaten senden çıkıyor bir şekilde. 1+1 olsun semt iyi olmasın takarsın kapına koca bir kilit, en azından yatak odasında yaşamaktan iyidir.
Kayınvaliden de çok muhtaç sanırım oğlundan bile para alabildiğine göre, bir insan yanımızda otururken bunu nimet sayda paranı topla ev al der sizinkiler sömürüyor maşallah...
Bence siz ev satılsın 2 ev alınsın bizde oraya çıkalım diye bekliyorsunuz. Ama malesef erkek tarafı bunu hep yapıyor nişanlıyken ev alacağız vaadleri. Çevremden hep bunu duyuyorum sonra da yok...
1000lira maaş alıyor 400 unu annesine veriyor arada 400u de gectigi oluyor 100 daha ver diıyorlar..
arkadaşım illa kötü şeylerin olmasını mı bekliyorsun
bak hiçbirşey imkansız değil insan yeterki istesin
al kocanı karşına konuş
korkuyormuş!!!!!
tamam haklı olabilir ama burda seni mahkum etmeyede hakkı yok
kovsunlar evden sokakta kalacak değilsinniz ya!!!
o kadına verdiğiniz parayı kiraya verirsiniz
kusura bakma ama eşin çok bencil davranıyor
kocaman kazık kadar adamların senle evde kalmasına nasıl razısı oluyor
bu insanların sizi ömür boyu ezmesine nasıl katlanacaksınız
sizde bir ailesiniz bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?