Eşimin kardeşi

esın ne kdr maas alıyor ve ne kadarını kaynanana verıyorsunuz

ev kira değil biz kira oder gibi her ay kayınvalideme para veriyoruz..

ohhh ne ala memleket.
ya nasıl oluyo bu insan evladından kira alırmı?
sen evlenmeden önce de eşin o evde yaşadığı için annesinden kiracı muamelesi görüyormuydu?
sende kiracı ev sahibi gibi davran ozaman. ay çok zor valla allah yardımcın olsun.

ev kira değil biz kira oder gibi her ay kayınvalideme para veriyoruz..

Hiç bir şey anlamadım, kayınvalidene kira vereceğine git başkasına ver o para zaten senden çıkıyor bir şekilde. 1+1 olsun semt iyi olmasın takarsın kapına koca bir kilit, en azından yatak odasında yaşamaktan iyidir.
Kayınvaliden de çok muhtaç sanırım oğlundan bile para alabildiğine göre, bir insan yanımızda otururken bunu nimet sayda paranı topla ev al der sizinkiler sömürüyor maşallah...

Bence siz ev satılsın 2 ev alınsın bizde oraya çıkalım diye bekliyorsunuz. Ama malesef erkek tarafı bunu hep yapıyor nişanlıyken ev alacağız vaadleri. Çevremden hep bunu duyuyorum sonra da yok...

canım valla bugünün yarınıda var
öyle bir ortama çocuk dünyaya getirirsen bi daha ölene kadar onlarla yaşayacaksınız bunu biliyorsun değil mi?
ve çocuğunun karakterini kişiliğini yönlendirme şansında olmayacak,onların aynı olucak
küfürbaz,sorumsuz,güvensiz...
yine söylüyorum yerinde olsam eşimin gerekirse kafasının etini yer,altından girer üstünden çıkar gerekirse kavga eder ama yine çıkardım o evden...
bal,börek yemeyiveririm ama ekmek-soğan yerim huzurla yerim ayrı bir evde
bilirim ki eşim yanımda,bilirim ki anahtarını taşıdığım kapısını kendi açtığım bir evim var,güvendeyim.!!!
bilmem anlatabildim mi?

kayınvalidenize kira vereceğinize kendi annenize verin onun yanında kalın madem eşiniz başka yerlere güvenmiyor annenizede güvenmemezlik etmez herhalde
annenizle babanız ayrıymış ..hem annenize arkadaşlık edersiniz oda tek başına kalmaz..
siz nasıl k.validenizle k.pederinizle ve kaynınızla kaldıysanız birkaç senede eşiniz kalsın k.validesiyle
ailem bilsin istemiyorum diyorsunuz ama bir şekilde yine öğrenirler durumunuzu

kabul etmedim, etmiyorum ama eşimi ikna edemedikten sonra bana bu bencillliği yaptıktn sonra mahkum hissediyorum kendimi

annem evli onda kalamayız babamda da yeni evlendi

Gerçekten de tek çare evi ayırmak...60 yaşlarında iki insanı ve 30 yaşındaki koca adamı bu saatten sonra değiştiremezsiniz...İleri de çocukta olursa hiç ayrılamazsın evden, bir an önce ciddi adım atman gerekiyor. sen halen orada nasıl kalırımı düşünüyorsun, ordan nasıl ayrılırım diye düşün ki, soruna değil çözüme yönel

Son düzenleme:
buarada kendini suçlama nerden bilecektin böyle olacağını bilsen sende kabul etmezdin....
yaşamadan bilinmez böyle durumlar seni çok iyi anlıyorum...
pasif durma biraz çıksın sesin..

eşim çalışmaya başladıgından beri butun parasını annesi alıyormus oda evde durmamak için çalısıyormus zaten, ama simdi durum farklı allahtan hepsını almıyorlar ama yarısından biraz azını alıyorlar buyuk oglu 30 yasına gelmis eve bi katkısı olmadıgı gibi zararı var

kesinlikle taşınmalısın ne olacak sende çalışırsın az olsa bile huzurun olur ..

öncelıkle evlenen ınsanların anne babayla bırlıkte oturmalarını ben dogru bulmuyorum acıkcası ,
onlar esınızın oldugu kadar kayınbıraderınızınde anne babasının evı ,
evlenmeyı bılen ınsan ayrı ev tutmayı ve esını savunmayı da ogrenmelı bu sorumlulugu alabılmelı yanı
tabıkı tum bunlar demek degılkı kayınbıraderınızın yaptıkları dogru yapmaması gereken seyler yapıyo ama sız artık ayrı bı aıle olmussunuz sızın ayrılmanız gerekıyo oradan onun degıl

arkadaşım illa kötü şeylerin olmasını mı bekliyorsun
bak hiçbirşey imkansız değil insan yeterki istesin
al kocanı karşına konuş
korkuyormuş!!!!!
tamam haklı olabilir ama burda seni mahkum etmeyede hakkı yok
kovsunlar evden sokakta kalacak değilsinniz ya!!!
o kadına verdiğiniz parayı kiraya verirsiniz
kusura bakma ama eşin çok bencil davranıyor
kocaman kazık kadar adamların senle evde kalmasına nasıl razısı oluyor
bu insanların sizi ömür boyu ezmesine nasıl katlanacaksınız
sizde bir ailesiniz bunu unutma

ev kira değil eşinin maaşı var buyuk oglunun maası var 5 kısılık bir eve 3 maaş giriyor ama hep bizden hep bizden..
bende ayrı eve cıkmak ıstıyorum, fakat esim fatura yemek derdinde

1000lira maaş alıyor 400 unu annesine veriyor arada 400u de gectigi oluyor 100 daha ver diıyorlar..

1000 lırayla ınsanlar cocuk okutuyo yapmayın ya ayrı eve cıkın kesınlıkle

Ben de çoğunluk gibi düşünüyorum. İş arayın. Siz de çalışın ve en kısa sürede en ucuzundan da olsa küçük bir ev tutup gidin. Çok terbiyesizler, çok anlayışsızlar. Hadi eşinizin kardeşi evde, onca erkek arkadaşına ne gerek var.

Eşiniz de siz de çalışıyor olursanız zaman içinde daha iyi bir eve çıkarsınız. Akşam eve geldiğinizde evin işlerini beraberce halledersiniz, çoğu aile bunu yapıyor ve hiç de sıkıntı olmuyor.

kaynımın arkadasları esım yokken gemiyorlar ama ben yinede rahatsızım bu durumdan, evet bencil farkındayım kendi butun gun calıstıgı ve aksamdan aksama eve geldigi icin bencil..
onlarla cok vakıt gecirmediigi için bencil..

konu sahibi bütün önerilere verdiğin cevapla bütün kapıları kapatıyorsun
bak o kadar kişi önerilerde bulundu
ne yapmayı düşünüyorsun?
hani bunu sordum ki bütün cevaplarında bi olumsuzluk çaresizlik var
unutma bi açık kapı mutlaka vardır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…