Eşimin kardeşinden soğudum

Bosuna ömrünü kisaltirsin böyle gidersen.. yika giy ne olacak.. yattigi kalktigi ise gereksiz bir detay kime ne ayol.. madem hoşuna gitmedi o an soylediginde bana boyle muhabbetler yapma diyeydin.. buradakiler mi mudahale edecek? kimi ne ilgilendirir.. hunharca kizi mi fisleyecez?

Bu çok çirkin bi söylem kalbim kırıldı

Son cümlen ve tavrınla anladım ki biz seninle sen bizimle makara yapıyorsun.

Cidden abarttınız resmen terledim Şuan konum bile aşırı saçma geldi s*çayım hırkasına yaaa. Arayıp hırkayı aldım diyince konu açayım dedim ne biliyim öf iş yok piyasa berbat hadi barışalım

vay anasını arkadaş.. 5 yıldır evliyim ve 5 yıllık aktif bir cinsel hayatım var,hiç hırka ile sevişmedim. ilk fırsatta deneyeceğim söz. ufkumu açtın konu sahibesi, alnından öperim...

Literatürü geliştirdi adeta konu sahibi. Erotic shoplarda artık hırka satışına başlanacak. Ama orjinal(!) olcak.

Yani böyle bi kızdan bende iğrenirim kimse kusura bakmasın

Gelinliğimi durumu olmayan evlenecek bir kıza vermiştim. Yani ben öyle sanıyordum.
Kız düğünden sonra altınları alıp kaçmış, dolandırıcıymış meğerse.
Gelinlik yine bana geldi tabi, yıkatıp satacağım veya vereceğim ama dokunamıyorum bende, üç senedir bodrum katta bekliyor

Ya burada senden başka kimse konu açmamalı bence şaka gibi resmen,iyi ki yardım yataklıktan başın derde girmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…