- Konu Sahibi YesilArmut
-
Bosuna ömrünü kisaltirsin böyle gidersen.. yika giy ne olacak.. yattigi kalktigi ise gereksiz bir detay kime ne ayol.. madem hoşuna gitmedi o an soylediginde bana boyle muhabbetler yapma diyeydin.. buradakiler mi mudahale edecek? kimi ne ilgilendirir.. hunharca kizi mi fisleyecez?Merhaba, Eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama kız kardeşiyle aramız iyiydi deli dolu şımarık bi kız seviyodum ama eşya alma huyu var.. Nişanlıyken orjinal spor hırkam eşimde kalmıştı boldu biraz bende eşime sen giy senin olsun demiştim kız kardeşi üniversiteyi farklı şehirde okuyo giderken bana foto atmış ceketi çarptım gibisinden.. Öncesindede kız kardeşi bana yattıgı erkek sayısını söylemişti hoşuma gitmiyo bu tarz şeyler muhabbetler falan.. Neyse ben eşime söylendim hırkayı sana verdim neden almış herşey onda şuan falan filan söylendim. Hırkayı geri bıraktırtmış kardeşine..şimdide hırka evde ama ben onun giydiği bişeyi evimde tutmak istemiyorumAtsam eşim neden attın o kadar söylendin hiç bişekilde seni memnun edemiyorum dicek biliyorum :/
İnsanların hassasiyetleri olabilir. 2.el kıyafet siteleri falan bana çok uzak mesela.. neden bu konuda eleştiriliyorum. ve kızın anlattıklarıda hassasiyetimi arttırdı. Orj diye belirtmemim sebebi milyarlar kazanmıyoruz para biriktirip aldığım bişeyi neden başkası alıp götürüyor ve siz bunu neden normal karşılıyorsunuz.
Bu çok çirkin bi söylem kalbim kırıldıKocasını yargılamıyor çünkü o erkek. Her türlü kadınla her türlü fantaziyi yaşamaya hakkı var. Kocasının yattığı kadınlar skor tablosuna artı olarak işlenirken görümcesinin yattığı adamlar eksi olarak işleniyor. Klasik zihniyet işte.
Arkadaşlar ben cevap vericeksem bu konu açıldıkça açılır . Ben kimseyi cinselliğiyle vurmuyorum banane ama benim kıyafetimle yapmasın yani :)
Arkadaşlar ben cevap vericeksem bu konu açıldıkça açılır . Ben kimseyi cinselliğiyle vurmuyorum banane ama benim kıyafetimle yapmasın yani :)
Ben sizi hatirladim Keçi'li nicknameinizden
Sevisilen en ilginc yerler anketivari konunuz vardi
Kız sürtünerek cinsellik yaşamıyormuş merak etme çıkartmıştır hırkayı
Son cümlen ve tavrınla anladım ki biz seninle sen bizimle makara yapıyorsun.
vay anasını arkadaş.. 5 yıldır evliyim ve 5 yıllık aktif bir cinsel hayatım var,hiç hırka ile sevişmedim. ilk fırsatta deneyeceğim söz. ufkumu açtın konu sahibesi, alnından öperim...
Literatürü geliştirdi adeta konu sahibi. Erotic shoplarda artık hırka satışına başlanacak. Ama orjinal(!) olcak.
ay yeterrhem illa hırkayla sevişmek zorunda değil belki seviştikten sonra giydi bunuda istemem
o hırka kesinlikle çöpe gidecek...Sana bişey diyim mi? Hırka odadayken sevişmiş olabilirler.
Yani böyle bi kızdan bende iğrenirim kimse kusura bakmasın
Gelinliğimi durumu olmayan evlenecek bir kıza vermiştim. Yani ben öyle sanıyordum.
Kız düğünden sonra altınları alıp kaçmış, dolandırıcıymış meğerse.
Gelinlik yine bana geldi tabi, yıkatıp satacağım veya vereceğim ama dokunamıyorum bende, üç senedir bodrum katta bekliyor
Kirli bir zihnin kirli oyunları nokta..!!ay yeterrhem illa hırkayla sevişmek zorunda değil belki seviştikten sonra giydi bunuda istemem
Ya burada senden başka kimse konu açmamalı benceşaka gibi resmen,iyi ki yardım yataklıktan başın derde girmemiş.
Eee yani. Az kazanıyosan yıkar giyersin. Yengesinin hırkasıyla sevişecek kadar renkli olduğunu sanmıyorum fantezi dünyasının. Seninki rengarenk maaaşallahkonuyu güncelledim
Ee niye mirin kirin ettin?çok aktif oldugu için iğrendim . temizlenmeyip hırkayı giymiş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?