Eşimin kardeşinden soğudum

Hırkadan tiksinir ama başka insanların özelinde iş tutmaktan asla tiksinmez ..!!

Ee peki kocasını yargılamazken neden görümcesini yargılıyor ki?
Yani alt nedeni bulmaya çalışıyorum bulamıyorum gerçi ilk kez eşimle ilişki yaşadım tarzı bir şey yazmış görümcesi kendisine göre “rahat” bir hayat yaşayınca içten bilenmiş sanırım kocasına da sesi çıkmıyor ancak eşyaları attırıp rahatlatmaya çalışıyor kendisini. Bu arada dile vurmuş sanırım kendisini eksik gördüğü için. Burda açtığı konulardan da insanlardan fikir almaya çalışmış. Değişik kafalar valla anlamadım.
İnsan kompleks yapacaksa dengiyle evlenecek bence...

Biliyorum ben tekstilciyim. Bekar evine götürdü işte hoşuma gitmedi abartıyomuyum yani
Ben size hak veriyorum ben olsam bende tiksinirdim esylarimin başkasi tarafından giyilmesi hiiiç hoşuma gitmez, şöyle başkasının eşyasını kendi malıymış gibi kullananlardan nefret ediyorum benimde vardı öyle bir arkadaşım arkadaş yani kocamın kardeşi falanda değil, sürekli bende olan bir şeyi giymek istedi ve bende onun giydigi şeyi bir daha giyemezdim huy meselesi.. ve kiminle yatıp kalktığı belli değil bu muhabbetleri size açmasında hoş değil Ne kadar samimi olsanizda gerçekten haklısınız bence uzak durun bir şeyinizi vermeyin

Son mesajları okudun mu kardeş.. Son birkaç sayfayı bir oku istersen

Seviştiğiniz en ilginç yer, konusunun sahibi. Kişi kendinden bilir işi hesabı, şimdi gördüm konuyu

Kesinlikle katılıyorum belkide kompleks yapıyorum bu konuda onlardan eksiğim cidden çok rahatlar. Resmen nokta atışı yaptınız. Tebrik ediyorum

Son mesajları okudun mu kardeş.. Son birkaç sayfayı bir oku istersen
Okumadım açıkçası, ama sanırım her önüne gelenle Birlikte oluyorum dememiş veya beraber olduğum kişi sayısı bu kadar dememiş ki seviştiği en ilginç yer olabilir bir insanin ayrıca kocasıyla yapmış sanırım burdan anladığım kadarıyla o ee ne var bunda görumcesiyle bir mi oldu simdi

Kocasını yargılamıyor çünkü o erkek. Her türlü kadınla her türlü fantaziyi yaşamaya hakkı var. Kocasının yattığı kadınlar skor tablosuna artı olarak işlenirken görümcesinin yattığı adamlar eksi olarak işleniyor. Klasik zihniyet işte.

Hırkanızı sizi samimi bulduğu için almış olmalı
Sizin hassasiyetinizi bilmiyordur
Kaç erkekle yatmış olması bu konuya dahil değil sanırım

Ben sizi hatirladim Keçi'li nicknameinizden
Sevisilen en ilginc yerler anketivari konunuz vardi.
Gorumcen sana guvenmis anlatmis,hirka ile gorumcenin cinsel hayati baglantisi ne ki burda bahsediyosun bu konu icinde.
Icine sinmiyosa giyme bidaha da esyani vermezsin olur biter

Evet altyapıda bu var zaten ama bence kendisi de yaşayamadığı için görümcesine bilenmiş gibi duruyor. Cesaret etse kocasına nişanlıyken de diklenebilirdi senden aids geçmesinden korkuyorum filan derdi derdi de işte diyince nişanı atmaktan korkmuştur.
Dediğim gibi kaldırabileceksen evleneceksin yoksa ömür boyu ben eksiğim o çok tecrübeli şimdi hangi kadını düşünüyor benden zevk almıyor diye düşünüp durur.

Aslında onuda çok yargıladım çünkü ben hiçbişey yapmamıştım . Arkadaşın dediği gibi belkide kompleks yaptım. Halada devam ediyorum. Bi konuyu kaçırmışsınız ama .

Ya onun cinsellik yaşadığı havayı solursam olmaz takıntım var !!!

Heeeee ya öyle desenize ben de kocası değil sandım falan ödüm koptu
Tmm o zmn .s

Arkadaşlar ben cevap vericeksem bu konu açıldıkça açılır . Ben kimseyi cinselliğiyle vurmuyorum banane ama benim kıyafetimle yapmasın yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…